Şimdi Ara

Ziraat Bankası Konut Kredisi Masraflarını Geri Ödüyor (Dediler) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
28
Favori
26.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.300TL odemisim gecen sene.

Sube, bize ulasan bir bilgi yok, genel merkeze iletelim dediler. Beklemedeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen vermezler sanirim.

• Varmi bilgi alan ?

• Dilekçe verip olumlu sonuç alanlar lütfen konuya yazsınlar, pazartesi günü ben de dilekçe vermeyi düşünüyorum.
  • Sadece konutmu

• Arkadaslar bu ziraat bankasının reklam anlayısı yanı tuketicilerin bilincaltına krediyi bizden alirsanız bak dava acmadan bile dosya masrafınızı geri alıyorsunuz algısını yaratıp tuketiciyi kendilerine cekme cabasıdır. Kurdun agzına et parcası gecmis öyle kolay bırakırmı parayı.....

Ama odediginiz dosya masraflarının pesinden kosun 2 sene sonra olsada eninde sonunda alacaksınız.

Daha onceki mesajlarda arkadaslarımız izlenmesi gereken yolu yazmıslar zaten o yuzden tekrardan yazma geregi duymuyorum...

• Kredi masrafları dekontu için bankaya mail attım hala cevap verilmedi.Dekont almak için ne yapmalıyım?
  • merhaba

Arkadaşlar pazartesi TBB toplanıyor haberi okuyun
    http://www............memurlar.net/haber/501280/
    fazla noktaları silersiniz forum kuralları gereği
    Saygılarımla Mesut BUYUK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbuyuk -- 14 Şubat 2015; 9:48:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TESLA37

Kredi masrafları dekontu için bankaya mail attım hala cevap verilmedi.Dekont almak için ne yapmalıyım?

Ziraat Bankası 5 TL karşılığında dekontu verdi

• fragman44 kullanıcısına yanıt
    Garanti Bankası benden dün 50TL dekont parası aldı, 6 sayfa kağıt parçası için , nasıl vicdandır bilmiyorum bizi göz göre göre hala

soymaya devam ediyorlar, geçmiş yıllarda kullandığım 6 tane tüketici kredisinden toplamda 1000TL ye yakın dosya parası adı altında

kesinti yapmışlar, yarın hakem heyetine başvuracağım,
  • Arkadaşlar kredi dosya masrafı için 2 ay önçe ziraat bankasına gidip dekont aldım onla gidip bulunduğum bölgenin kaymakamlığına verdim. Herhangi bir dönüş olmadı şuana kadar. Benim anlamadığım nokta şimdi gidip direk bankadan ücreti tahsil edebilecek miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taylesoff -- 15 Şubat 2015; 23:00:40 >
  • Ziraat Bankasına dilekçe verdim Müşteri Hesap Ekstresi verdiler bana. Yalnız bu ekstreden hiçbir şey anlamadım. İçinde hayat sigortası şube komisyonu, kullanıdırım komisyonu, ekspertiz komisyonu, yatan para, serbest masraf BSMV gibi anlamamız için midir nedir ilginç bir döküm verdiler. Hakem heyetine gidin dediler de bunla mı gidecez sadece ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytax

Ziraat Bankasına dilekçe verdim Müşteri Hesap Ekstresi verdiler bana. Yalnız bu ekstreden hiçbir şey anlamadım. İçinde hayat sigortası şube komisyonu, kullanıdırım komisyonu, ekspertiz komisyonu, yatan para, serbest masraf BSMV gibi anlamamız için midir nedir ilginç bir döküm verdiler. Hakem heyetine gidin dediler de bunla mı gidecez sadece ?

Merhaba

Sana hakem heyetinde yardımcı olurlar, yalnız masrafları dilekçede mutlaka belirt,
    yoksa yine dilekçe isterler ekstrede yazan bilgileri hakem heyetindeki arkadaşlara göster neleri
    alabilirim diye

Kolay gelsin Mesut buyuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbuyuk

quote:

Orijinalden alıntı: aytax

Ziraat Bankasına dilekçe verdim Müşteri Hesap Ekstresi verdiler bana. Yalnız bu ekstreden hiçbir şey anlamadım. İçinde hayat sigortası şube komisyonu, kullanıdırım komisyonu, ekspertiz komisyonu, yatan para, serbest masraf BSMV gibi anlamamız için midir nedir ilginç bir döküm verdiler. Hakem heyetine gidin dediler de bunla mı gidecez sadece ?

Merhaba

Sana hakem heyetinde yardımcı olurlar, yalnız masrafları dilekçede mutlaka belirt,
    yoksa yine dilekçe isterler ekstrede yazan bilgileri hakem heyetindeki arkadaşlara göster neleri
    alabilirim diye

Kolay gelsin Mesut buyuk

Teşekkürler

• Merhaba

Arkadaslar masraf dosya komisyon gibi ibareler kafanizi karistirmasin varsa elinizde dekontta ne yaziyorsa dilekcede onu belirtin
    yani dekontta kullandirim komisyonu dilekcende
    dosya masrafi dersen hakem heyeti tekrar dilekce isteyebilir buda tekrar demek kisaca dekontunuzda
    ne yaziyorsa onu yazin eger yoksa yada baska bir ad altinda ise o zaman tum kesintilere itiraz edin
    soylediklerimide hakem heyetinde mutlaka onaylatin sonra yanlis beyan vermek istemem bu anlattiklarim sadece bilgi almaniz acisindan yoksa hukuki olarak kesin bir bilgi degildir ayrica ben 2014 nisan sonu vermistim yogunluktan hala siram gelmedi

Saygilarimla mesut buyuk

• quote:

Orijinalden alıntı: Taylesoff

Arkadaşlar kredi dosya masrafı için 2 ay önçe ziraat bankasına gidip dekont aldım onla gidip bulunduğum bölgenin kaymakamlığına verdim. Herhangi bir dönüş olmadı şuana kadar. Benim anlamadığım nokta şimdi gidip direk bankadan ücreti tahsil edebilecek miyiz?

Merhaba

Hayir hakem heyetinin sonucunu bekleyin biraz uzun suruyor ayrica bugun toplanti vardi yine ses yok demekki odemeyecekler yoksa aciklama yaparlardi herhalde hayirlisi artik

Mesut buyuk

• Yalan oldu sanirim ses seda yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: lm_lm

Yalan oldu sanirim ses seda yok.

Hakem heyetine gitmeden odeme yok orada itiraz etmiyorlar mudurun soyledigi buymus yani itiraz edince konu yargiya gidiyor oda bi suru masraf demek o yuzden prosedur geregi hakeme gitmek gerekiyor olay bu

• ziraatbank için dilekçe örneği alabilirmiyim .
  • Degerli arkadaslar, ziraatten konut kredisi icin 0,83 oran ve 500 lira masraf teklifi aldim. Basvuru icin gerekli evraklari imzaladm hesab acildi ve hesaba exprertiz icin 400 lira para yatirdim. Alacagim evin uzerinde ipotek varmis onun kalkmasini bekledik mecburen ve aradan 15 gun gecti. Banka bana yapilan teklifin suresinin doldugunu ve yeni teklif almamiz gerektigini ama dolar yuksldigi icin faiz oraninin 0,85 cikabilecegini soyledi.

Sizce bu normal midir? Bununla ilgili ne yapilabilir? Tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.