Şimdi Ara

Ziraat Bankası Konut Kredisi Masraflarını Geri Ödüyor (Dediler) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
28
Favori
26.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu hafta başında bankadan başvuruyu yaptım. matbu bir dilekçe var bankada onu dolduruyorsunuz. inceleme yapılacak sonra ödeme yapılacak dendi bize. matbu dilekçede hakem heyeti veya devam eden dava olmadığına dair taahhüt veriyorsunuz .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dilekçe zaten ziraat bankasında veriyorlar sen boş yerleri doldurum imzalıyorsun işlem tamam. Size dönecekler diyorlar. Bakalım ne zaman dönecekler.
  • Arkadaşlar dün bankaya gidip babamın 2011'de kullandığı konut kredisinin masrafı için thh'ye gerekli dekontları almak istedim.
    Hiç gerek yok bir dilekçeyle 2 3 ay içerisinde parayı hesaba yatırıyoruz dediler. Matbu dilekçe örneği verdiler. Thhye, mahkemeye başvurmayacağım gibi taahhütler veriyorsunuz.
    Doldurmadan aynı şubedeki arkadaşıma mesaj atıp ne kadar masraf iadesi alacağız diye sordum. 1500₺ olarak döndü.
    O zamanlar 60.000₺ çekmiştik elimize 58.000₺ geçti diye hatırlıyorum. Acaba belli bir oranda keserek mi veriyorlar bilemedim. Var mı daha önce başvuran, bilgisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen her şubede farklı uygulama var.Buradaki ziraat bankasına tüketici hakem heyeti kararıyla gittiğim halde ödemediler.15 gün süre 2-3 güne doluyor ödemezseniz icraya vereceğim dedim.İstediğiniz uygulamada serbestsiniz dediler.
  • fluminense kullanıcısına yanıt
    Sözde 15 gün içinde banka itirazda bulunmazsa parayı yatırıyoruz diyolar ama 3 aydır paranın yatmasını bekliyorum. Bu arada dekont için verdiginiz paralarada itiraz edip alabiliyormuşuz.
  • Leziak kullanıcısına yanıt
    Sizin banka 15 gün sireyi geçirmiş siz şimdi icraya vermelisiniz? yoksa 3 ayda bekletirler 5 ay da...Yalnız bazı şubeler 15 gün içinde itiraz etmeyip dosya icraya düştükten sonra dava açıyormuş ve parayı ödeme işini de dava sonucuna kadar ödemiyormuş.
  • bu ziraat bankasına dilekçe verdim müşteri hizmetleri sağolsun çok yardımcı oldular ama hala bankadan ne telle ne de maille bir geri dönüş olmadı 1 ay oldu dilekçeyi vereli acaba hiç hakem heyetine gitmeden parayı alan var mı?
  • arkadaslar bende dilekce doldurdum verdim 3 ay gecti neredeyse ses seda yok bankadan. bence bankadan kesinlikle dilekce doldurulmamali,dilekcede daha sonra hakem heyetine vermeyecegim ibaresi var ve ziraat bankasi insiyatifine kaliyorsunuz. yani sure belki 5 yil olacak zaman asimi olacak. ben bankadaki gorevliyle konisurken biraz uzun surebilir dedi,şaka ile karisik 5 yil falan olmaz degilmi dedigimde,yok o kadar surmez demisti,fakat bana gore banka bunu bile yapabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet son dönemde hakem heyetine başvurmadan Ziraat bankasına başvurulması halinde iade alınabiliyor.
    ekteki yazı faydalı olabilir.

http://www.kucukpara.com/hesap-isletim-ucretleri/tuketici-hakem-heyeti-nden-parami-ne-zaman-alabilirim/
  • bankalar geçmiş dekont parası diye para isterse
    bu aldıkları ücretin de belgesini alıp tüketici hakem heyetine başvurunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac dede

Evet son dönemde hakem heyetine başvurmadan Ziraat bankasına başvurulması halinde iade alınabiliyor.

http://www.kucukpara.com/hesap-isletim-ucretleri/tuketici-hakem-heyeti-nden-parami-ne-zaman-alabilirim/

Peki bu şekilde hakem heyetine gitmeden alabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusret35

quote:

Orijinalden alıntı: sertac dede

Evet son dönemde hakem heyetine başvurmadan Ziraat bankasına başvurulması halinde iade alınabiliyor.

Peki bu şekilde hakem heyetine gitmeden alabilen var mı?

Alan varsa yazacaktir mutlaka denizbankta ziraat bankasi gibi hakem heyetine gitmeden iade ediyor alan varsa onlarda yazabilir artik bankalari zorliyor cunku hakem heyeti odemeleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnşallah...Ben de başvurdum ama hakem heyeti dedi yanlış yaptın alanı duymadık alacaksan da faizsiz alacaksın ve bizim gördüğümüz masrafları bankalar görmüyor filan... Bu arada ziraat'ten mesaj geldi başvurunuz değerlendirmeye alınmıştır başvuru sonucunu sizlerle paylaşırım
  • doğru bu başvurularda faiz vs talep etmiyorsun mevcut ödediğin tutarın büyük bir kısmını iade ediyorlar.

http://www.kucukpara.com/ziraat-bankasi-ve-denizbank-konut-kredisi-masraflarini-geri-oduyor/
  • bende 3 ay oldu heralde başvuralı ziraate yazdım sıraya koyduk bakıyoruz gibilerinden bir cevap verdiler benim kredinin 10 yıllık süresi eylül ayında doluyorondan önce vermrzlerse zaman aşımına uğrarmı yoksa başvuru tarihi geçerli olurmu anladığım kadarıyla henüz hiç geri alan olmamış
  • Henüz tüketici hakem heyetine başvurmadı iseniz yada anlaşma yapmadıysanız artık (TBB)Türkiye Bankalar Birliği Hakem Heyetine başvuru yaparak da masrafları iade alabiliyorsunuz.
    Ekteki yazı faydalı olabilir.

http://www.kucukpara.com/gundem/bankalardan-dosya-masraflarini-ve-diger-tahsilatlari-nasil-iade-alabilirim/
  • Dilekçe ile başvurmuştuk, Başvurulara olumsuz yanıt geldi mesaj ile. Hakem heyetinden olumlu yanıt alanlar da paralarını geri alamadılar okudugum kadarı ile, herhangi bir yöntemle geri alabilen var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

Dilekçe ile başvurmuştuk, Başvurulara olumsuz yanıt geldi mesaj ile. Hakem heyetinden olumlu yanıt alanlar da paralarını geri alamadılar okudugum kadarı ile, herhangi bir yöntemle geri alabilen var mi ?

ben once ziraate basvurdum, 3 ay hic bir cevap gelmedi sonra thh ye gittim 1 ay sonra aldim tum parayi,thh lehime karar verdi. ondada odeme yapmadilar icra ile aldim. ziraate verdigim dilekceden hala cvp gelecek :). ziraatin dilekce olayi tamamen kandirmaca ve zaman kazanma uzerine,birde dilekcede thh ye basvurmayacagim diye madde var bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

quote:

Dilekçe ile başvurmuştuk, Başvurulara olumsuz yanıt geldi mesaj ile. Hakem heyetinden olumlu yanıt alanlar da paralarını geri alamadılar okudugum kadarı ile, herhangi bir yöntemle geri alabilen var mi ?

ben once ziraate basvurdum, 3 ay hic bir cevap gelmedi sonra thh ye gittim 1 ay sonra aldim tum parayi,thh lehime karar verdi. ondada odeme yapmadilar icra ile aldim. ziraate verdigim dilekceden hala cvp gelecek :). ziraatin dilekce olayi tamamen kandirmaca ve zaman kazanma uzerine,birde dilekcede thh ye basvurmayacagim diye madde var bilginize.

evet hocam, ben de o thh ye basvurmayacagım diye maddeli olan dilekceden vermiştim

ama orada ziraat öderse thh ye başvurmayacagım. yoksa hem başvurmayacagım deyip hem de olumsuz cevap döndüler, öyle sacmalık mı olur..

o dilekceden imzalayan birisi olarak thh ye başvursam ne olur hocam?

Bir de hangi ödemelerinizi ne kadar şeklinde geri alabildiniz? sadece binde 5 olan kullandırma ücretini mi aldınız?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

quote:

evet hocam, ben de o thh ye basvurmayacagım diye maddeli olan dilekceden vermiştim

ama orada ziraat öderse thh ye başvurmayacagım. yoksa hem başvurmayacagım deyip hem de olumsuz cevap döndüler, öyle sacmalık mı olur..

o dilekceden imzalayan birisi olarak thh ye başvursam ne olur hocam?

Bir de hangi ödemelerinizi ne kadar şeklinde geri alabildiniz? sadece binde 5 olan kullandırma ücretini mi aldınız?

ben dilekceyi imzaladim ama hic ses cikmadi sonra,dilekce ulasti mi o bile mechul, ona ragmen thh ye de gittim,sonuc benim lehime cikti,verdim icraya aldim.parayi.

benim arac kredim vardi,masraf adi altinda ne varsa alabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.