Şimdi Ara

Ziraat Bankası Vakifbank Halk Bankasi ve Sekerbank Konut Kredi Faizlerini indirdi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
28
Favori
39.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otopark

Aksama dogru ziraate ugrucam, son durumu bildiririm
    Ziraate ugradim, halen devam ediyor, ama gorunen heran bitebilecegi. Kredi girisi yapildigi an belli bir gun faizi sabitliyor. O sure icerisindr kredinin onaylanmasi ve eksper isinin bitmesi lazimmis. 10 gun civari bir sureymis. Bu sure bittigi an guncel faiz neyse o gecerli olurmus. Bu arada kredi vermek icin, komisyon, hayat sigortasi, konut sigortasi, bes, kredi karti ve otomatik odeme talimati isteniyormus. Bunlari maalesef kitliyorlar, bunsuz verilmesine izin verilmiyormus. Yine de bu oran cok iyi, aklindaki evi bulan elini cabuk tutsun derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

Ziraat katılıma daha dün sormuştum 0.98 dedi bugün baktım 1.42

https://www.ziraatkatilim.com.tr/Sayfalar/hesaplama-araclari.aspx

Önce vakıf katilim bugün ziraat katilim yukseltti.Bence bu iş bitti gibi.Sadece Halkbank ve ziraat bankası kaldı 0.98 onlarda tek tek yükseltecek.

Alıntıları Göster
    2.tura kalmadığı için seçimler her an bitebilir bu oranlar. Zaten bir kaç ay sürecekti toplamda. Katılımlar sinyali göndermiş ise diğerlerininde eli kulağında.

Bugün 10 yıllık tahvil faizi 17.50 ile rekor kırmış. 17.50/12=1.45 yani borç alma faizi minumum bu oran aylık. Eee adamlar sana haftalar boyunca 0.98 den kredimi verecekler. Şu an 0.98 den kredi çekip 1.30 dan satanlar ve bu kampanyayı yapan bankalar bu yüzden müthiş inceleme yapıyor. Zaten 10 kişiden 1 ine bu oranla kullandırıyorlardı.

Sonuç olarak 0.98 ile kulkandınız kullandınız. Bir daha imkansıza yakın..

• Ziraat; "DASK - hayat - özel konut - bes - ailem güvence sigortası" bunları zorunlu tutuyor.

Bunlardan 2. yıl hangisinde devam zorunluluğu var beyler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • memothegreat kullanıcısına yanıt
    sadece dask, bes e devam etmeyecekseniz ilk 60 gün içinde çıkın.
  • Bu faiz indiriminin ne zamana kadar devam edeceği hakkında bir bilgi var mı?

• halilcc kullanıcısına yanıt
    Hocam garanti den kredi alırken bes yaptılar. Bes yaptıkları icin hayat sigortası yarı yarıya düştü. Besin ilk taksitini ödedikten sonra dondurdum. Bu besi ben de iptal etsem olur mu?

İptal edince sigorta fiyatını eski fiyatına cekerler mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: redline25

Bu faiz indiriminin ne zamana kadar devam edeceği hakkında bir bilgi var mı?
    Bu soruyu bankalara sordum cevap veremiyorlarmiş yanı onlarda bilmiyor. Ev alma aşamasındayız ama bu faiz ne zamana kadar gecerli bilmiyoruz.Boyle sacmaliknolur mu bir tarih verilsin alacak satacak ona göre ayarlasin kendini.

Bimere soracaktım telefonları cevap vermiyor.Basbakanlik bitti bimer de kapandı galiba

• diabrek kullanıcısına yanıt
    Hocam ev bellliyse, tapu fotokopisi, maas bordrosu ve kimlikle basvurun. Basvurdugunuz an 10 gun icin faiz sabitleniyor. Ancak bu surecte eksper parasini vermek zorundasiniz. Dedigim olay ziraatte bana aktarilandir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otopark -- 27 Haziran 2018; 11:46:49 >
  • Dün ziraat ile görüştüm.Kampanya devam ediyor ama vakıf bank oranları çektiyse bizde de uzun sürmeyecektir bilgisi verildi.
    bende aynı durumdayım.Kredi çıkıyor peşinat var ama ev bulamadım halen.
  • Evi buldum amma önce şu anki evimi satmam gerekiyor.Elimi kolumu bağlayan kısım bu zaten.

• vakıfbank sarı panjur kredisi %1.27 görünüyor

Ama kredi tahsis ücreti "Kredi Tutarı Üzerinden %0.5" çok değil mi?
  • halilcc kullanıcısına yanıt
    BES ten çıktım. Cevabınız için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün emlakçı söyledi yarın itibarıyla 0.98 bitiyor.Ziraat ve Halk bir sorun bahane edip vermiyorlarmış zaten son birkaç gündür.

Hadi geçmiş olsun.Secim 2.tura kalsa bu iş en az 1-2 ay daha sürerdi.Kismet işte.

• diabrek kullanıcısına yanıt
    Konut fiyatlarını takip edin. 400 bin istenilen daire en iyi fiyat 300 bine satılabilir artık. 😘😘😘 Fiyatlarını yükseltip de bu 45 günlük fırsatı kaçıran konut stokçularına da geçmişler olsun. 😘😘😘

• Onaylanmış konut kredim vardı halkbankta bugün şubeden arayıp 0.98 için son gün olduğunu tapu işlemlerini bugün bitirmemi söylediler, bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOnale -- 29 Haziran 2018; 10:27:33 >
  • Şimdi halkbank tan geldik Pazartesi gününden itibaren faiz 1.27

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOnale

Onaylanmış konut kredim vardı halkbankta bugün şubeden arayıp 0.98 için son gün olduğunu tapu işlemlerini bugün bitirmemi söylediler, bilginize.
    Eksper ve tapu islemleri onumuzdeki haftaya sarksa ama kredi onayi birkac gun once yani 0,98'den onaylanmis olsa da, onumuzdeki haftadaki yuksek oran mi gecerli olacak demek oluyor acaba bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: otopark

Hocam ev bellliyse, tapu fotokopisi, maas bordrosu ve kimlikle basvurun. Basvurdugunuz an 10 gun icin faiz sabitleniyor. Ancak bu surecte eksper parasini vermek zorundasiniz. Dedigim olay ziraatte bana aktarilandir.
    Ziraat bankasında bana da aynı bilgi verildi ancak geçmişte hep böyle oldu ama bu sefer zararına iş yapıldığı için uygulama kesinlikle aynısı olur diyemiyoruz diye de ayrıca söylediler.

• omeeeeer kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim kredinin kullandırıldığı andaki faiz oranları geçerli Kredi başvurusu onaylandığı zaman ki değil İşlerinizin haftaya kalmasını bırakın bugün bitmiş olsa bile pazartesi kullanırken yeni oranlardan kullanırsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • begendigim eve oturma izni gelmedi bu yüzden kredi için başvurmadım :(( şansımı kaybettim sanırım :((
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.