Şimdi Ara

Ziraat Bankası Vakifbank Halk Bankasi ve Sekerbank Konut Kredi Faizlerini indirdi (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
28
Favori
39.162
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TOnale

Ziraat bankasında bana da aynı bilgi verildi ancak geçmişte hep böyle oldu ama bu sefer zararına iş yapıldığı için uygulama kesinlikle aynısı olur diyemiyoruz diye de ayrıca söylediler.

Alıntıları Göster
    Benim gorustugum bankada bundan bahsetmediler, ayin 6 sina kadar eksper isi biterse ayni faizden yararlanirsiniz dediler. Yasayip gorecez artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Benim bildiğim kredinin kullandırıldığı andaki faiz oranları geçerli Kredi başvurusu onaylandığı zaman ki değil İşlerinizin haftaya kalmasını bırakın bugün bitmiş olsa bile pazartesi kullanırken yeni oranlardan kullanırsınız
    Kimse kimseden haberdar degil. Yasayip gorecegiz bakalim.

• Salı günü kredi başvurusu yapmıştım.Daha onay çıkmadı. Şimdi 0.98 den mi yararlancam yoksa yeni faizden mi. Kesin bilgisi olan yorum yapabilir mi?

• crazy1010 C kullanıcısına yanıt
    Yükselmesi durumunda başvuru tarihi baz alınır(0,98 den alırsın). Kazara kredi 0,98 altına düşme gibi bir ihtimalde yeni başvuru formu alınarak düşük olandan uygulanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: compiler23

Yükselmesi durumunda başvuru tarihi baz alınır(0,98 den alırsın). Kazara kredi 0,98 altına düşme gibi bir ihtimalde yeni başvuru formu alınarak düşük olandan uygulanır.
    Yanlış yönlendirme yapmayın. Eksper raporu sunup şu kadar kredi hazır diyene kadar garanti yok. Bu arada yazı geldi. Halk ve ziraat 1 temmuz itibaiyle 1.20 nin üzerinde oran vermeye başlayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: otopark

Benim gorustugum bankada bundan bahsetmediler, ayin 6 sina kadar eksper isi biterse ayni faizden yararlanirsiniz dediler. Yasayip gorecez artik.

Alıntıları Göster
    Ayın 1 i geçerli.

• Nereden yazı geldi hocam?Oran net olarak ne acaba?

• 1.20 den kime ne satacaklar merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Satmaya niyetleri hiç yok zaten. Külliyen zarar ediyorlar. 1,50 üzeri vermeleri lazım ki uğraştıklarına değsin.

• crazy1010 C kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal reddedecekler. Yada sürüncemede bırakıp faizi yükseltip yeni oran bu diyecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

Nereden yazı geldi hocam?Oran net olarak ne acaba?
    Merkezden şubelere. Şubelerde bize baskı yapıyor

Oran en az,1.20 ama buda geçici. 1.50 ye kadar yolu var 2 ay içinde. Dünyanın zararını yazdılar çünkü

• 1.2 olarak kalacaksa yine iyi

• Arkadaşlar ben Ziraatten çektim krediyi. Kredi çektiğim şube, BES'i erken iptal edersem bankanın kredi faizini değiştirip beni kampanya dışına alabileceğini söyledi. En azından 6 ay BES'de kalmam gerektiğini belirtti. Kredi onaylanıp ilk taksit ödemesinden sonra, bankanın böyle bir şey yapabilmesi mümkün olacağını sanmam. Ama Türkiyede yaşadığımız için insanin içine kurt düşürüyorlar.

Benzer bir uyarı alan oldu mu acaba? Bu arada Ziraat online işlemlerde BES'den ayrılma butonu görünüyor, bu şekilde mi ayrıldınız BES'den?
  • Umarım satarken evine değerinden fazla para isteyen herkesin evi elinde kalır da kardan zarar ederler, kursaklarında kalır. Ve umarım sırf seçim kazanmak için faiz indirenler bir gün bu faizleri kullanmaya muhtaç olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D7247931

Yanlış yönlendirme yapmayın. Eksper raporu sunup şu kadar kredi hazır diyene kadar garanti yok. Bu arada yazı geldi. Halk ve ziraat 1 temmuz itibaiyle 1.20 nin üzerinde oran vermeye başlayacak

Alıntıları Göster
    Ben de Ziraate çarşamba 0.98den başvurdum perşembe eksper geldi raporunu bekliyorum... Basvurduktan sonra yükselmesinin beni etkilemeyeceği söylendi. Defalarca teyit ettirdim.

Halkbank ise bunun garantisini veremedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: needacar

Konut fiyatlarını takip edin. 400 bin istenilen daire en iyi fiyat 300 bine satılabilir artık. 😘😘😘 Fiyatlarını yükseltip de bu 45 günlük fırsatı kaçıran konut stokçularına da geçmişler olsun. 😘😘😘
    aynen bu saatten sonra oranlar 1.20 lere çıkarsa konut balonu söner kimse bu paraları bağlamaz

mevduat lar %19 larda iken 100 bin e 1250 faiz alınırken

300 bine kılçıksız 3750 tl temiz Para kazanılır. ..

• quote:

Orijinalden alıntı: p0tti

1.2 olarak kalacaksa yine iyi
    İmkansız.

Hazinenin 10 yıllık tahvil borç verme faiz en son 19 lara kadar çıktı. Ortalama 18 olsa 18/12=1.5 bu oran olması gereken oran.

Tahminim 2 ay sonra bu seviyelere gelecek.

Siz 1.20 de kalırsa iyi diyonuz vugün müteahit, ev arayan, emlakçı, bankacı ya sorulsa piyasaya 3 yıl 1.50 den kredi verecez diyin daha çok konut satışı olur. Algı öyle bozuldu ki 1.80 ler demi durulur yoksa 2.0 de durulur hiç kimse bunun garantisini veremiyor. Kısacası algılar ve beklentiler çok bozuldu. Piyasa Ali Babacan açıklamasına çok muhtaç kaldı. Ekrana çıkan açıklama yapan hiç kimseye piyasa güvenmiyor. En önemlisi bu..

• Arkadaşlar hepiniz için hayırlısı olsun özellikle 0.98den başvurup henüz kredi almayan arkadaşlar için umarım bi aksilik olmaz ve başlangıçtaki tutardan işlem yapılır. Benim tüm işlem tamamdı sadece tapu ve ipotek işlemi kalmıştı o haldeyken bankacı bugün mutlaka hallet diye uyardı.

Akşam 5te tapuyu zor hallettik hemen bankaya gidip imzaları attığımda saat 6ya geliyordu tekrar sordum tapu yetişmese ne yapacaktık diye, biz merkeze yazar eski oran için talepte bulunurduk dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TOnale

Arkadaşlar hepiniz için hayırlısı olsun özellikle 0.98den başvurup henüz kredi almayan arkadaşlar için umarım bi aksilik olmaz ve başlangıçtaki tutardan işlem yapılır. Benim tüm işlem tamamdı sadece tapu ve ipotek işlemi kalmıştı o haldeyken bankacı bugün mutlaka hallet diye uyardı.

Akşam 5te tapuyu zor hallettik hemen bankaya gidip imzaları attığımda saat 6ya geliyordu tekrar sordum tapu yetişmese ne yapacaktık diye, biz merkeze yazar eski oran için talepte bulunurduk dedi.
    Hocam hayirli olsun. Gule gule oturun. Hangi bankadan cektiniz. Benim ziraat bekliyorum daha eksperi.

• Kat irtifakı projesi ile tapudaki bilgilerin uyumsuzluğu nedeniyle eksper olumsuz rapor verdi, 0.98 oran dün ellerimin arasından uçup gitti. Eski kooperatiflerde sonradan blok bina adı değişmişse böyle olumsuzluklar yaşlanabiliyormuş.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.