Şimdi Ara

Ziraat Bankkart 25₺ ve üzeri QR ödemeye 5₺ toplamda 25₺ Bankkart Lira hediye (OCAK 2022) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
18
Favori
11.627
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ziraat değil de bonus posundan QR geçti diye vermedi ziraat geçen ayki kampanyada

a101 deki kasiyere o kadar dedik anlattık ama nafile hatayı kendinde bulmadı

aman be oynamıcam bu kez

ziraat posu hiçbir yerde yok a101 de var diye gittik onuda beceremediler

ziraat bankası da kafa buluyor : ne diye QR ile ödeme üstelik kendi posum olacak diyor yokki arkadaş yok posun

a101 de kasiyerler de beceriksiz hem her a101 de yeni pos QRlı pos yok olsa da anlat anlat olmuyor

yok yapmıycam zirraaat olum haddini bil ayaaanı denk al

temassız nfc dersen tamam ama QR ile olmaz dostum

• Selamlar arkadaşlar, temassız nfc yapın, 5 liralar geliyor, ben geçen ay 25 aldım, bu ayda 25 aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte kanıtı bu ödeme temassız dır, q ara gerek yoktur
    Ziraat Bankkart 25₺ ve üzeri QR ödemeye 5₺ toplamda 25₺ Bankkart Lira hediye (OCAK 2022)

• Mobil temassız ödemeyi aktifleştirmeye çalışınca "Güvenliğiniz sebebiyle cihazınızda mobil temassız ödeme özelliğini kullanmanıza izin verilmemektedir." diyor. Bunun çözümünü bilen var mı? (Bankkart ve ziraat mobil'den denedim. İkisi de aynı hatayı veriyor.) Araştırdığımda custom rom, root varsa buna sebep olabilir demişler ama cihazda resmi rom yüklü, root yok. Geliştirici seçenekleri kapalı. Cihaz eski (android 6.0) diye olabilir diyeceğim ama ziraat mobil ödeme için android 5.0 ve üzeri olmalı diyor. İşin garibi birkaç ay önce aynı cihazla yapı kredi ile sorunsuz bir biçimde temassız ödeme yaptım. Ziraat neden izin vermiyor acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhan616161 G kullanıcısına yanıt
    Temassiz nfc derken zaten odeme icin mecbur kart seciyorsun qr odeme şart baska turlu nasil islem bitecek?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugurdeniz07 kullanıcısına yanıt
    Temassiz mobil odeme nasil yapılıyor ziraatte banka kartim var sadece olur mu
    Gerçi ben sistemi qr ile ogrendim aklimi karistirmasam olacak yakitta markette aninda yatmisti
    Temassiz mobil daha mi kolay?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

mobil uygulamadan mobil temassız ayarına tıkladığımda uygun kart bulunamadı vs. dedi, sadece banka kartı benim ki.

• opetten akaryakıt alın. orda var.

• huzyin67 kullanıcısına yanıt

Opet in birinde denedik. Ziraat QR ile ödeme yokmuş onlarda. Yapı Kredi için var demişti.

• Bir de bazı yerlerde mobil temassız ödeme yaparken pos cihazları okumuyor, olumsuz sesi çıkarıyor. Pos cihazları mı sorunlu?

• arkadaslar QR ile ödeme zorunlulugu yok. NFC ile temassız ödeme yaparsanızda sartlar geçerli oluyor. Cep telefonunuz NFC desteklemesi yeterli.

• Bgn migros a gittim QR kodu yokmuş posşarda şaka gibi.

• funky soul kullanıcısına yanıt

Yukarıda yazanlara göre NFC ile mobil ödeme yaparkende geçerli oluyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 12 Ocak 2022; 2:5:34 >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

Benim de başıma geldi. Anladığım kadarıyla pos cihazı offline olduğunda böyle oluyor. Çünkü böyle calismayinca kart ile temassız odeyince ekranda kalan offline limit gibi birşeyler yazıyor. Yazıp yazmamasi bankaya göre değişiyor.

• Ziraat Bankkart 25₺ ve üzeri QR ödemeye 5₺ toplamda 25₺ Bankkart Lira hediye (OCAK 2022)
    Aynı gün aynı üye işyeri sayıyor

• yavuzkar kullanıcısına yanıt

5 işlemi ayrı yapınca tepkileri ne oluyor peki?

• gadget46 G kullanıcısına yanıt

tamam hocam. İlla bazı mağaza veya iş yerlerinde böyle sorunlara denk geliyorum.

• Hipoglisemi kullanıcısına yanıt

kesin mi, ikisi farklı sistem sayılır.

• A101 de QR ile ödeme başarılı bir şekilde oldu. Başta sordum var mı diye, evet var dedi. Kolayca pos cihazından qr barkodu açtı ve yaptım.

• yavuzkar kullanıcısına yanıt

E çok iyiymiş .

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.