Şimdi Ara

Ziraat gençbankkart taksitli nakit avans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ziraat gencbankkart kredi kartı özelliğini açtırdım. 2 bin tl kadar paraya ihtiyacım var. 2000 tl çekip 12 ay taksit yaptırabiliyor muyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kredi kartı limitin ne kadar? Taksitli nakit avans limitin ne kadar? Bunların hepsi ziraat uygulamasında görünür.

• Kart limiti 500 tl. Taksitli nakit avans limiti 125 tl aylık. Ama tam olarak anlamadım 12×125=1500 tl yapıyor. 1500 çekip sonra taksidini mi ödüyorum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zfr1804 Z kullanıcısına yanıt
    Max 500tl cekebilirin.

• 500 tl çekip taksitlendirebiliyor muyum peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok özür dilerim yanlış yerden yazıyorum . Bankada herhangi bir işlem gerçekleştirmek için bankaya hesabın sahibinin gelmesi zorunlu mu,Yoksa kimlik bilgisi yeterli mi?

Çok özür dilerim yanlış yerden yazıyorum . Bankada herhangi bir işlem gerçekleştirmek için bankaya hesabın sahibinin gelmesi zorunlu mu,Yoksa kimlik bilgisi yeterli mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi Kartı Borç Taksitlendirme
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim yanlış yerden yazıyorum ama . Bankada işlem yapılacağı zaman hesap sahibinin bankaya gelmesi zorunlu mudur yoksa kimlik bilgileri yeterli mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Babanimus kullanıcısına yanıt
    gitmesi zorunludur kimlik yetmez. Ne işslemi yapılacakdı
    evet taksitli nakit avans var
    Tügva nın yurduna başvurdum . Ödemeler albaraka üzerinden yapılıyor dediler. Hesabımı açtım taksitlendirme yapılması gerekiyormuş galiba. Ben şehir dışına çıkacağım ailemden birine yaptırmayı düşünüyordum. Bildiğim kadarıyla hesabın burada olduğu için işlemlerin de burada yapılması lazım.

atm den yapılmıyor mu o ziraat gibi ?
    Taksitlendirme yapmamız gerekiyor galiba. Yoksa ödemeler zaten atm den yapılıyor. Ben de tam olarak bilmiyorum ama.

benimde bilgim yok maalesef.
    Yine de teşekkür ederim

• Ek bilgi olarak direkt 500 lira çekemezsiniz. Banka çektiğin para+faiz kadar limit istiyor. Diyelim 12 ay taksitle 500 lira çekeceksin toplam ödeme 570 lira olduysa kartta 570 lira limit olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 28 Eylül 2019; 21:38:58 >
  • Bilgimw göre 375 liraya kadar taksitli nakit avans çekebilirsin. Limitinden düşük olur her zaman. Ki limitin 500 lira zaten. 1500 çekmeyi nasıl düşündün anlamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.