Bildirim
Zirkonyum Kaplama Yaptıranlar Yardım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben yaptırdım. Fiyat olarak değişkenlik gösterir ben hatırlamıyorum kaça yaptırdığımı. Öncelikle görünüş olarak iyidir zirkonyum. İlk önce kaplama yapılacak dişler küçültülür. Sonra dişlerin kalıbını alırlar. Yapıştırıcı bir şey dökerler kaplamanın içine ve yapıştırırlar. Benim yaptırdığım dişçiden olsa gerek sağ üstteki 3 yanyana olan kaplama çıkmıştı tekrar yapıştırdı. Dişçi yapıştırdığı zaman aralarda hiçbir şekilde boşluk kalmasın ona dikkat edin. Boşluklardan yemek artığı vs. kaçarsa koku yapabilir. İlk takıldığı zaman garip geliyor ama sonradan alışıyorsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık rahat gülebiliyosun yani? Ben valla rahat gülemiyorum artık bu dişler yüzünden dümdüz ve doğal duruyo dimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: entelseven
Artık rahat gülebiliyosun yani? Ben valla rahat gülemiyorum artık bu dişler yüzünden dümdüz ve doğal duruyo dimi
Benimkiler önde değil ama doğallık konusunda bi sıkıntı yok kendi dişiniz gibi duruyor. Sadece renk olarak ton farkı olabilir diğer dişlerle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X