Şimdi Ara

Zirkonyum Kaplama Yaptıranlar Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zirkonyum kaplama için doktorla görüştüm 10 alt 10 üst 8 bin fiyat çekti sizce zirkonyum iyimidir ağrısı sancısı var mı doğalmıdır yaptıranlar yardım edebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yaptırdım. Fiyat olarak değişkenlik gösterir ben hatırlamıyorum kaça yaptırdığımı. Öncelikle görünüş olarak iyidir zirkonyum. İlk önce kaplama yapılacak dişler küçültülür. Sonra dişlerin kalıbını alırlar. Yapıştırıcı bir şey dökerler kaplamanın içine ve yapıştırırlar. Benim yaptırdığım dişçiden olsa gerek sağ üstteki 3 yanyana olan kaplama çıkmıştı tekrar yapıştırdı. Dişçi yapıştırdığı zaman aralarda hiçbir şekilde boşluk kalmasın ona dikkat edin. Boşluklardan yemek artığı vs. kaçarsa koku yapabilir. İlk takıldığı zaman garip geliyor ama sonradan alışıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık rahat gülebiliyosun yani? Ben valla rahat gülemiyorum artık bu dişler yüzünden dümdüz ve doğal duruyo dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: entelseven

Artık rahat gülebiliyosun yani? Ben valla rahat gülemiyorum artık bu dişler yüzünden dümdüz ve doğal duruyo dimi

Benimkiler önde değil ama doğallık konusunda bi sıkıntı yok kendi dişiniz gibi duruyor. Sadece renk olarak ton farkı olabilir diğer dişlerle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İmplant yaptıran var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.