Şimdi Ara

İzmir’de sokakta elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden vatandaşlar.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
3.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dostum sen kulaklarını gözlerini kapatmaya devam et gelişmişlik böyle oluyorsa biz gelişmeyelim kalsın bosnalı müslümanları sırblara teslim eden hollandı medeni askerleri örnek alınıcak bir devlet değil avrupalılar düne kadar tuavaletleri yok aylarca yıkanmazlardı.İzmir’de sokakta elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden vatandaşlar.. 

• Navi kullanıcısına yanıt

Kesinlikle öyle hangi partiye bağlı olursa olsun kültür bizim ülkemizde yok. Kim olursa olsun suç başkasına atip koltugunu koruma derdinde vicdan azabı diye birşey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babus0606 kullanıcısına yanıt

Her platformda avrupalılara saydırırım. Barbardırlar. Türk Milletinin üstün olduğunu yazarım. Şimdi bu barbar adamlar bile bizden daha çok gelişmişse orada düşünmek lazım. Gelişmişlik tam da dediğin gibi oluyor. Medeni ülkelerde böyle manzaralar göremezsin. Görürsen de bedelini ödeyen çok olur öyle kolunu sallaya sallaya gezemez. Bu barbar adamlarda bile adalet çok daha iyi işlerken, bizim gibi asırlarca dünyaya hükmetmiş bir millette niye böyle trajediler,komediler yaşıyoruz?.. Çok ironik.

• mesele ne kadar her olayda insan kalabilmek. bu kaza değil sorumsuzluk adalet sistemide yarım yamalak ordan buradan alınma herşeyde olduğu gibi adalet sistemide yerli ve miilli olmalı.

Gözüm de, kulağım da, yüreğim de açık. Daldan dala atliyorsun yine. Verdiğin örnek ile bu olay çok farklı. Gelişmiş ülkelerde bu tarz vakalarda sorumlular hemen cezasını çeker hatta dolaylı sorumlular da istifa eder. Bizde hızlı tren kazası olur suçu ya makiniste ya da makasçıya atarız, büyük sorumlular aradan sıyrılır. Biz sorumluları bile siyasi görüşüne göre değerlendiriyoruz.

• Anlayana demek ki yapılabiliyormuş. Keşke ölümler olmadan önce yapılsaymış

İzmir’de sokakta elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden vatandaşlar..
    İzmir’de sokakta elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden vatandaşlar..x (formerly twitter)
    Nilüfer Çınarlı Mutlu (@nilufercmutlu) on X
    https://x.com/nilufercmutlu/status/1812090545453367481

her olayda avrupada şöyle diyen sizsiniz.İzmir’de sokakta elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden vatandaşlar..  mesele sorumsuzluk kaza falan değil.

Kimse kusursuz değil ama genel olarak insan haklarına saygı ve hukukun üstünlüğü orada daha fazla. Arabada maske takmadı veya kırmızı ışıkta geçti diye başbakana bile ceza keserler. Burada değil başbakan, malum partinin il başkanının oğluna ceza kesemezsin.

Polisinden, amirine hatta emniyet müdürüne kadar sürerler. Alman cumhurbaşkanı birkaç yüz euro otel faturası için mahkeme mahkeme süründü.

Bizim avrupada özendiğimiz bu. Herkes hukuk önünde eşit olsun, kurallar herkese uygulansın.

• @por favor

beni yine engellemiş, sen ve senin gibiler, yaptıklarınızın bedelini ödemeyeceğinizi sanıyorsunuz? suçlarınızdan kaçamayacaksınız, er yada geç sizden hesap sorulacak... sizler bedel ödeyeceksiniz? suçlarınızın bedeli.

edit: bir kaç kez dayanamayıp üyeliğimi silip çekip gitmiştim forumdan ama sonralar da fikrim değişti, yeni üyelik açtım ve aynı kişiler yine beni engelliyor, oysaki ideolojik olarak yada parti olarak bir destek içerisinde değilim, yani ben tarafsızım fakat beni engelleyen kişiler ruh hastası insanlar oldukları için fikir tartışmak yerine militanlık yapmayı seçiyorlar...

ben militanlara düşmanım, amacımız dünyayı daha iyi bir yer mi yapmak yoksa çıkarı uğruna bazı oluşumların militanı mı olmak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 16 Temmuz 2024; 11:56:2 >

gene söylüyorum almanların eller,nde kan var bir zahmet bana medeniyet taslama lüften özenti içinize dışınıza zikretmiş.

• Bgn22 B kullanıcısına yanıt

Oğlum siz madde mi alıyorsunuz. Adam suçlu belediyeyi sevdiği adam olduğu için savunuyor. Abi bu ülke nereye gidiyor?

Ben hukuk diyorum, yasalar önünde eşitlik diyorum sen adamların elinde kan var diyorsun. Bana ne ellerindeki kandan? Kimin elinde kan yok şu dünyada? Ellerinde kan var diye adamların doğru yaptığını begenmeyelim mi?

Bu konuda aynı fikirde oluruz sanmıştım ama yine olmadı İzmir’de sokakta elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden vatandaşlar.. düşünce dünyan çok değişik şekilde işliyor.

suyu bulandırmakta üstünüze yok. biraz uğraşsan adamları aziz ilan edicen.İzmir’de sokakta elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden vatandaşlar.. 

İzmir’de sokakta elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden vatandaşlar.. İzmir’de sokakta elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden vatandaşlar.. İzmir’de sokakta elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden vatandaşlar..  imdaaaaatt

• şu fotoğrafa bir daha bakın.

bu kabloların izolasyonu olsa ne olur, olmasa ne olur? böyle bir manzarayı daha önceden görüp de yetkililere şikayet eden ama hiç bir düzeltme ve tedbirin alınmadığını gören vatandaşa bile vicdan azabı çektirecek bir manzara. belediyesinde de elektrik şirketinde de astından üstüne kadar herkesde kabahat var. yazıklar olsun..

Blok dene bir tuş var, çok işe yarıyor. Tavsiye edilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • samuray_x S kullanıcısına yanıt

Prensiplerim var, küfür, hakaret, saygısızlık olmazsa pek bloklamam ama gözden geçireceğim sanırım

• "Cahille muhabbeti kestim" diye bir cümle vardı, üzerine "eğitimli cahiller" tabiri çıktı onların daha beter olduğu iddia edildi o da doğru...

Ben de şunu söylemek isterim; 3. sınıf insanlarla, yaşam formlarıyla yaşamak ve onlara katlanmak çok zor, bir de İzmirliler gibi 3. sınıf ve daha da dibinin asli örneği olup 1. sınıf gibi caka satanlarla yaşamak daha da kötü...

Bakın anlayın bunlar avcı, olay da kasti o elektrik kabloları da kurbanını bekliyordu, ertesi gün unutmayın yazın bunu bir kenara bir sonraki bir başka yürek yakan olay için...

İzmir ve İzmirli solcuymuş 🤮🤮🤮

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Kurala uyulmaz, "mış" gibi yapılır, herkesin derdi "aman bana iş gelmesin" olmuş.

Sonra neden böyle.

Siyasetin finansmanı bu ülkenin en temel sorunudur.

İzmir’de sokakta elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden vatandaşlar..gazete duvar
    Elektrikte saadet zinciri: Bize nasıl kazık atıyorlar?
    https://www.gazeteduvar.com.tr/elektrikte-saadet-zinciri-bize-nasil-kazik-atiyorlar-makale-1706253
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.