Bunlar insancıl (!) Hareketler KIRMIZI YOK devam !
Adamlar bildiğin halı sahada kavga çıkarmaya çalışan apaçiler gibi tekme tokat giriyorlar hakem de göz yumuyor amma helal olsun bizimkilere
malesef sene başından beri masada işler halloldu artık anlayana
Biraz insanlık öğrenmek gerek.
Emre çirkef biliyoruz da Zokora daha çirkefmiş.
Emre'nin ikinci yarı atılmaması iyi oldu, helal olsun ona, inşallah son maça sakatlık falan olmaz da oynar. Aziz başkanı neden bırakmadıkları da ortada, bu hafta gsyi şampiyon yapacaklardı ama tutmadı.
Tetikçi hakem oyuncularımızı katletmek için her şeyi yaptı. Böyle maç Belarus'ta falan olmaz, nedir bu rezalet, 3. dünya ülkesi sanki!
Hakem pozisyonu resmen örtbas etti. Gösteremediği kırmızı kartın altındaki ezikliği kolay kolay unutamayacaktır.
Peki Colman? Onun 20. dk da kırmızı kart görmesi lazımdı.
Adam ayalara yapıştırmış Collman ve Zokoro insanlık dışı davranışlarını milyonlara göstermiş oldu açık açık....
swf si yok mu arkadaş ya..
colmanın 2 net taban bastigi pozisyonu vardi.
Ayrıca Adnan Aybaba , Zokorraya ŞErefsiz Dedi
Allahtan çekirge gibi zıpladı yoksa ciddi birşey olabilirdi. Yanlış bir hareket.
Hakem kırmızıyı veremedi ya helal olsun !!!
rüzgar eken fırtına biçer.futbol kamuoyu 1 senedir futbolu bu hale getirmek için el birliği ile çalışıyor.son maç inşallah kötü bir olay olmaz.
Resmen utandım takımımdan.Çirkeflik fenerbahçelilerin işi olmalıydı.Ne yazık ki onlar değil biz çirkeflik yaptık.Hatta bu çirkeflik de değil bildiğin hayvanlık.Keşke fark yeseydik de adam gibi oynasaydık.
quote:
Orijinalden alıntı: uohk061_TS
Resmen utandım takımımdan.Çirkeflik fenerbahçelilerin işi olmalıydı.Ne yazık ki onlar değil biz çirkeflik yaptık.Hatta bu çirkeflik de değil bildiğin hayvanlık.Keşke fark yeseydik de adam gibi oynasaydık.
helal olsun trabzonsporlu kardeşım objektif yorum
Ben bu kadar çirkef bi adam görmedim
adam gayızla vurdu resmen yaa yazik valla emreye. haftaicindeki olaylarin sahaya yansimamasini isterdim ama acayip kin beslemis yav
Hakem bildiğin fenerbahçemi yenilmesi için çıkmış sahaya.Olmadık pozisyonlarda aleyhimize faul çalıp kart gösterdi , ama daha fazlalarını ts ye yapmadı.Hakem hiç çıkmasaydı sahaya ve kartları ts li oyunculara verselerdi de olurdu.Belki daha adaletli olurdu