Şimdi Ara

zokoro (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Irkıçılığa atılan tekmedir ayrıca içimin yağları erimiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatz

Rezalet rezalet... Uc net kirmizi kart mac iptal hukmen galip FB... Nerede hakem nerede TFF nerede ADALET... Her sene boyleler...

İnsan disi varlik zokora icin yoruma gerek yok.

Tff gerekeni yapsa o macta emre olmayacakti hic o pozisyon olmayacakti zokoranin yaptigi sey her ne kadar yanlis olsada intikam guzeldir kisa vadede super hissettirir
  • Bu bir colman 2 net kırmızı kart bir galatasaraylı olarak söylüyorum
  • O değilde Emre'nin çocuğu var mıydı? Yoksa bundan sonra da pek olma ihtimali yokmuş gibi geldi bana
  • SATILIK KOMBİNE BİLET FENERBAHÇE - GALATASARAY
    FENERBAHÇE İLE GALATASARAY arasında 12 mayıs cumartesi oynanacak final maçı için MARATON ÜST TRIBUN "H BLOK" tan 2 adet kombine biletimi tanesi 2,000 tl'den satıyorum. biletler elden teslim edilecektir. ilgilenen arkadaşlar e-mail atabilir: yuziak@hotmail.com
  • Arkadaşlar ırkına laf söyledi ve hata etti.
    Ancak benim anlamadığım noktan bundan sonrası.. Maç sonu Emre ve Zokora sarılıyor, ondan sonra olay daha da büyüyor.
    Sonra düne gidelim. Seramoni esnasında Emre el veriyor, o gün Emre'ye sarılan Zokora nedense elini uzatmıyor.
    Ve müthiş derece de hunharca bir hareketle gidip Emre'nin 'hayatını' bitirmeye yönelik harekette bulunuyor. Zokora haklıyken, haksız oluyor gözümde.
    Sarı kart çıkaran hakem daha da destekliyor olayı adeta aferin diyor hareketi yapan oyuncuya..
    Sorarım Zokora, maç sonu sarıldığın adam basının şişirmesiyle mi düşmanın oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Arkadaşlar ırkına laf söyledi ve hata etti.
    Ancak benim anlamadığım noktan bundan sonrası.. Maç sonu Emre ve Zokora sarılıyor, ondan sonra olay daha da büyüyor.
    Sonra düne gidelim. Seramoni esnasında Emre el veriyor, o gün Emre'ye sarılan Zokora nedense elini uzatmıyor.
    Ve müthiş derece de hunharca bir hareketle gidip Emre'nin 'hayatını' bitirmeye yönelik harekette bulunuyor. Zokora haklıyken, haksız oluyor gözümde.
    Sarı kart çıkaran hakem daha da destekliyor olayı adeta aferin diyor hareketi yapan oyuncuya..
    Sorarım Zokora, maç sonu sarıldığın adam basının şişirmesiyle mi düşmanın oldu?

çok basit, ilk maçta zokora emreyle olan durumu hiç takmıyor, soyunma odasında sadri şimdi çık bunları bunları söyle diyor zokora yapıyor
    yine sadri 2.maçta zokora emrenin sıkmayacak diyor ve zokora laf dinliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

Irkıçılığa atılan tekmedir ayrıca içimin yağları erimiştir

F*cker nigga dedikten sonra aynı maç günü bunu diyen adama sarılıp, sonra ki maçta hayalarına vurmak insanlık değildir.
    Irkçılık yaptı evet hata ama bu hareketi de senin gibi objektif olmayan ve gözünü kin bürümüş insanlar destekliyor. Bu zihniyetle devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merseyside

Materazzi Zidane'ın dinine hakaret etti, Zidane tepkiyi o an verdi. Ama bu Zokora maç sonunda sarıldığı adama bunları yapmayı rövanş maçında mı akıl edebiliyor? Yoksa birilerinden talimat mı aldı? Başkanı Sadri Şener olan adamdan her şeyi beklerim.

zokoro

Evet Emre hakaret ettikten sonra bu hareketi yapsa yine anlarım sinirden yaptı düşünmeden yaptı diye ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zftt

birisi gelip size lanet olası aşağılık Türk diyecek sonra ertesi maçta yüzsüz gibi elinizi sıkıp şov yapmaya çalışacak. tekme az bile.

bu cevabı yazmasaydın ben yazacaktım tamamen katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TaneR_

quote:

Orijinalden alıntı: Hellfire_1905

Zokora'nın yaptığını savunmuyorum direk kırmızı ve kurallara göre de 2-3 maç cezası var sanırım. Ancak pfdk ırkçılığa 2 maç verirse adam da cezayı kendi kesmeye çalışır

Emre'nin söylediği hiç ama hiç insancıl bir söz değil ama cezasını kendisi veriyor ne demektir ya... Irkçılığın cezası kısır bırakmak mıdır... Adamın hayatını elinden almak mıdır... Bunun bir açıklaması olamaz... Zokora'yı savunmuyorum diyerek başlayıp savunarak sözlerine son veriyorsun... Bu nasıl bir çelişkidir...

Cezasını veriyor derken adamın geçen maçtan içinde kalmış ve hoş olmayan bir hareket yaptı. Rakibe böyle girilmez eyvallah. Keşke olmasaydı ama işin doğrusu Emre'nin bu maçta cezalı olmasıdır. Federasyonun kuralları doğru düzgün uygulamasıdır ama tüpçü böyle bir şey yapamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

quote:

Materazzi Zidane'ın dinine hakaret etti, Zidane tepkiyi o an verdi. Ama bu Zokora maç sonunda sarıldığı adama bunları yapmayı rövanş maçında mı akıl edebiliyor? Yoksa birilerinden talimat mı aldı? Başkanı Sadri Şener olan adamdan her şeyi beklerim.

zokoro

Evet Emre hakaret ettikten sonra bu hareketi yapsa yine anlarım sinirden yaptı düşünmeden yaptı diye ama...

hocam ne hareketi. adam emreyle tokalaştı sarıldı o laftan sonra :)
    neolduysa soyunma odasına girdikten sonra oldu zokora'ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: garrote

quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

quote:

zokoro

hocam ne hareketi. adam emreyle tokalaştı sarıldı o laftan sonra :)
    neolduysa soyunma odasına girdikten sonra oldu zokora'ya.

soyunma odasının havasından mı sadrisindenmi neyinden etkilendiyse

• Zokora bence bir nebze haklıyken dünkü maçta yaptığı hareketlerle kendisini Emre'nin gereksiz tabirinden beter bir hale soktu.
  • hadi zokorayı geçtimde colmanın yaptığına ne demeli yada senelerdir fenerin ekmeğini yiyen olcanın yaptığına ne demeli

Ayrıca Şike kararı açıklandı Tertemiz çıktık hala neyin peşindeler ! çamur atılması ve temizlendikten sora izi kalması bu olsa gerek ..

Tsliler ve Gsliler bu çamura nasılda inanmışlar şu tabloyu incelemenizi istiyorum ...

zokoro
  • Dün daha maçın başında söylemiştim.

Hakeme kesinlikle talimat verildi seyirciyi germemesi için.

O stadda kasıtlı olarak FB'li futbolcuların ayağı kırılsa kırmızı kart çıkmayacaktı.

Nitekim Zokora neredeyse Emre'nin bağırsaklarını deşecekti, çıkmadı.

2 yada 3 sezon önce Sami Yen'deki sulu maçı hatırlıyorum. O maçta sadece su ve belki biraz bozuk para atılmıştı, neticesinde 5 maç ceza geldi.

Dünkü maçta kağıt içerisine sarılmış taşlarla birlikte bilimum, çakı, çatal, bıçak, davul sapı vs sahaya atıldı ve en az 3 tanesi de oyunculara isabet etti. Başkanın'dan stattaki korumalarına kadar hepsi birlik olup misafir gelen takımı linç etmek için uğraş verdiler. Merak ediyorum nasıl bir yaptırım olacak, şiddet yasası yürürlüğe konulacak mı?

Stoch'a soruyorlar daha önce böyle bir ortam gördün mü diye, atmosfer olarak çok daha baskılı statlarda oynadığını ama seyircinin saha içerisine müdahele edişini ilk defa gördüğünü belirtti.

• quote:

Orijinalden alıntı: histanbul

hadi zokorayı geçtimde colmanın yaptığına ne demeli yada senelerdir fenerin ekmeğini yiyen olcanın yaptığına ne demeli

Ayrıca Şike kararı açıklandı Tertemiz çıktık hala neyin peşindeler ! çamur atılması ve temizlendikten sora izi kalması bu olsa gerek ..

Tsliler ve Gsliler bu çamura nasılda inanmışlar şu tabloyu incelemenizi istiyorum ...

Kardeş olaylar hakkında haklısın da sen şike kararını yanlış anlamışın tertemiz çıkmak biraz iddalı oldu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurfe

quote:

Orijinalden alıntı: histanbul

hadi zokorayı geçtimde colmanın yaptığına ne demeli yada senelerdir fenerin ekmeğini yiyen olcanın yaptığına ne demeli

Kardeş olaylar hakkında haklısın da sen şike kararını yanlış anlamışın tertemiz çıkmak biraz iddalı oldu gibi.

dostum benim söylediğim Tertemiziz vurgusu en az siz şike yaptınız şuçlaması kadar iddaalıdır
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.