arkadaşlar oyunda en iyi zombiler hangileriiiii...
arkadaş soruoda bn anlatamadım anlamıooo.....
bide siz anlatın..............
zombie nin bossu hyde en güçlüsü bu küçüğe doğru undying > rotten eyes > batallion > decayed zombie > zombie di ama empire çıktı mertlik bozuldu. nerde bunlar. ne batalllion kaldı ne rotten eyes. düz zombi bile kalmadı. eski zombie zone umu özledim. istemiyom ben emipire mempire. provokeyi özledim. assassinle warriorlardan daha iyi pro yapardım.
zombie nin bossu hyde en güçlüsü bu küçüğe doğru undying > rotten eyes > batallion > decayed zombie > zombie di ama empire çıktı mertlik bozuldu. nerde bunlar. ne batalllion kaldı ne rotten eyes. düz zombi bile kalmadı. eski zombie zone umu özledim. istemiyom ben emipire mempire. provokeyi özledim. assassinle warriorlardan daha iyi pro yapardım.
ciddiyim bende s1k1ld1m bu empireden eski harita çok güzeldi heryer dolu degildi simdi bos yer yok ahhhh keske eskisi gelse
quote:
Orjinalden alıntı: nayti
Boss olarak Hyde Normalde Undying
Knight empire b*k gibiydi ona katılıom ama yeni serverda ash knight dts harpygibileri geldi
yani eziq alıp ii ex gelmesi gibi bişiy yoktu
HYDE SAAT KAÇ GİBİ VE NERDE ÇIKAFR (ARESTE) BİLGİLİ OLAN SÖLESİN LÜTFEN
arkadaşım zombile naapcan git alanla goblin kes aynı exp daha çok para
AMA PARA KONUSU EŞİT BENCE ZOMBİE GÖZÜ 5000 BİN EDİO BİDE GALİBA MASTER İÇİN GEREKİO DAHA ÇOK EDER BİDE GALİBA RKDS DİE BAHANE UYDURUYO ARK KENDİ BİLMİO UTANIO BİZE SORUYO AMA SAKIN Bİ KAVGA KONUSU OLARAK ALGILAMA BİLMEMEK AYIP DEĞİL ÖRENMEMEK AYIP BELKİDE BEN AYANILDIM KUSURA BAKMA KARDEŞ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme