Şimdi Ara

ZOMG SAYIN SEYIRCILER !! Savage 2 !! The Tortured Soul !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Savage 2 Beleş !! Ever BELEŞ !! en azından sitesinde öyle yazıyor...

Savage 2 Sitesi

Bu siteden girip 600 mblık oyunu çekioruz ve oynuyoruz... Gelişmiş grafikleri ve yeni karakterleri ile çok canalıcı gözüküyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draglino -- 26 Ocak 2008; 16:46:01 >

• paralı o açıklama varmı gönderirmisin.
  • Beleş değil sadece üye olma beleşşş aktiv nasi ediceksin bi ara bakalim yanda aktiv etme var aktiv etmeden oyuna nasıl gircen aktiv etmek para ilen zaten belekş üye oluon 5 saat bedava oynuon

bende indirioum üye oldum bakçaz bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KvM -- 26 Ocak 2008; 16:52:32 >
  • bunun 1.si çok güzeldi bir der4giden yüklemiştim warcrafta benziyor
  • 5 saat bedava için indirilmez kotalı arkadaşlar var iyi bir inceleme lazım free mi oldu die
  • 5 saat beleş indirmeyin. boşa gitmesin kotanzzz
  • 5 saat diye indirmiycekmiyiz ayrıca süresi fazla olunca deil boyutu fazla olunca kota aşar şimdi diyeceksiniz süresi fazla olursa otomatikman boyutuda fazla oluyor ama nedenki bazı kişilerde 500 mb olsun normalde 2 saatlik şey internet hızı sebebiyle 2 saatlik şeyi 1 saatte indirebiliyor mesela benim kuzenim bir dizinin bir bölümü için indirirken 6 saat beklemişti ama dizinin boyutu azdı neden bekledi çünkü o anki internet hızı azdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: peren_potter

5 saat diye indirmiycekmiyiz ayrıca süresi fazla olunca deil boyutu fazla olunca kota aşar şimdi diyeceksiniz süresi fazla olursa otomatikman boyutuda fazla oluyor ama nedenki bazı kişilerde 500 mb olsun normalde 2 saatlik şey internet hızı sebebiyle 2 saatlik şeyi 1 saatte indirebiliyor mesela benim kuzenim bir dizinin bir bölümü için indirirken 6 saat beklemişti ama dizinin boyutu azdı neden bekledi çünkü o anki internet hızı azdı

iyide onemli olan hızı deil boyutu kotalı adam için elemanlar kotalılara demiş...
  • bana bu oyunun 1i nin linkini verebilir misiniz??
    hayır dugalarım eksik olmazz

quote:

5 saat diye indirmiycekmiyiz ayrıca süresi fazla olunca deil boyutu fazla olunca kota aşar şimdi diyeceksiniz süresi fazla olursa otomatikman boyutuda fazla oluyor ama nedenki bazı kişilerde 500 mb olsun normalde 2 saatlik şey internet hızı sebebiyle 2 saatlik şeyi 1 saatte indirebiliyor mesela benim kuzenim bir dizinin bir bölümü için indirirken 6 saat beklemişti ama dizinin boyutu azdı neden bekledi çünkü o anki internet hızı azdı

kardeşim benim dediklerinde alaka bile yok
    saçmalamışsın
    internet hızın 12349849237493 saat olsada oyunu maksimum 5 sat oynayabiliyoruz.indirmeyle bi alakası yok??5 saatlik oyun için 600 mb indirmeyin demek istiyo an-la-dın mıııııı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Bankamatik -- 28 Ocak 2008; 16:47:04 >

• quote:

saf..adam oyunun bedava oynama süresinin 5saat olduğunu söylüyor.o kadar bıdı bıdı yapacağına düzgün oku.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.