Şimdi Ara

Zomzom Dürüm - DH'ye Özel İndirim Fırsatı (Maslak,...) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
4
Favori
26.065
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10 dürüm üzeri alımlarda herkese geçerli %20 indirim var. Normal şartlarda sadece %10 indirim yapıyoruz DH'ye özel.
  • 40 TL alt limit ile var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: varevolverine

10 dürüm üzeri alımlarda herkese geçerli %20 indirim var. Normal şartlarda sadece %10 indirim yapıyoruz DH'ye özel.

Anladım,

Ben broşürde 20% indirimin sadece 10 dürüme özel olduğunu farketmedim kusura bakmayın.
  • kambochian K kullanıcısına yanıt
    Önemli değil, DH de yeni broşürün ön&arka yüzünü görmüş oldu. Onun iç kısmını da en yakın zamanda siteye ekleyeceğim. Fiyatlar değişiyor.

• 4.5 TL Tavuk Döner mi ? içinden çeyrek altın çıkma şansı filan mı var hocam çekilişe mi katılıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

4.5 TL Tavuk Döner mi ? içinden çeyrek altın çıkma şansı filan mı var hocam çekilişe mi katılıyoruz

Hocam şimdi arkadaş yazsa kendi malını övüyor gibi duracak o yüzden ben yazayım,
    Ben bu dürümü Andromeda Yufkada haftasonları 12-13 gibi rakamlara yiyorum, o biraz pahalı geliyor ama çok lezzetli olduğu için katlanıyoruz.
    Aynı paradan daha azına 2 durum+1 kola alınca insan mutlu oluyor.
    Bir de duyduğuma göre Yufka da aile bireylerinden birinin şirketiymiş sanırım,,,tek farkı fiyatı.

Ayrıca sizin tavuk dürüm ile karşılaştırmanız da şahin ile passat karşılaştırır gibi olmuş ki tavuk dürüm bile güzel yerde yiyecekseniz (misal chicky) 7.5 lira.

siz kaç TL'ye tavuk döner dürüm yiyorsunuz bilmiyorum ama mutlaka açıp bir bakın içine et koymuşlar mı diye :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

4.5 TL Tavuk Döner mi ? içinden çeyrek altın çıkma şansı filan mı var hocam çekilişe mi katılıyoruz

Hocam şimdi arkadaş yazsa kendi malını övüyor gibi duracak o yüzden ben yazayım,
    Ben bu dürümü Andromeda Yufkada haftasonları 12-13 gibi rakamlara yiyorum, o biraz pahalı geliyor ama çok lezzetli olduğu için katlanıyoruz.
    Aynı paradan daha azına 2 durum+1 kola alınca insan mutlu oluyor.
    Bir de duyduğuma göre Yufka da aile bireylerinden birinin şirketiymiş sanırım,,,tek farkı fiyatı.

Ayrıca sizin tavuk dürüm ile karşılaştırmanız da şahin ile passat karşılaştırır gibi olmuş ki tavuk dürüm bile güzel yerde yiyecekseniz (misal chicky) 7.5 lira.

siz kaç TL'ye tavuk döner dürüm yiyorsunuz bilmiyorum ama mutlaka açıp bir bakın içine et koymuşlar mı diye :D

Ben döner - dürüm vs pek yemem ama gördüğüm kadarı ile çarşı da ayran dahil 3.50 - 4.00 TL oluyor, içecekler de pahalı geldi o yüzden öyle dedim. Denemek lazım tabi ki

• Ayran ve su pahalıydı, fiyatı biraz aşağı çekmişler, ama bence içecekler halen pahalı, o konuda haklısınız, ama dürümler fiyatını sonuna kadar hakediyor.
    Bu arada valverin arkadaş ile hiçbir bağım yoktur, şimdi birisi gelip de reklam yapıyorum sanmasın, pozitif yönünü de negatif yönünü de söylüyoruz,
    hatta indirimi yanlış anlayıp arkadaşa kızmıştım bir kaç feed önce :)

@yunuss.10
  • Ayazağaya servisiniz var mı?
  • @ersyno

Ayazağa'ya servisimiz var 15 TL alt sınır ile.

@kambochian

Teşekkürler
  • Ara ara yeni fotoğraflar koyarsan konuya iyi olur bence.
  • Beylikdüzü servisiniz var mı?
  • Söylediklerimi dikkate almayabilirsiniz potansiyel müşteriniz değilim. İçecek fiyatları birçok müşterinin en çok dikkat ettiği noktadır. En basit örneği bizim burada 30 krş civarları toptan fiyatı olan ayranı sadece 1 liraya veren dürümcüye gitmiyorum çünkü ayranı kaliteli değil o fiyatı etmeyeceğini düşünüyorum.
    Onun yan tarafındaki dürümcüye gidip daha fazla para veriyorum ama ayran daha kaliteli. İçecek çok önemli dürümcüye gidip içecek istememek müşteri üzerinde tahmin edemeyeceğiniz kadar büyük bir baskı oluşturuyo.
    Gittiğim zaman şöyle yapıyordum ayranın markasını soruyodum. o ayransa kalsın almayım diyodum :) Dürüm pahalı olabilir veya yemek pahalı olabilir coğu müşteri buna takılmaz ama içecek anormal derecede pahalı olursa müşteri kendini kazıklanmış hissederek ayrılır. Bunu göz ardı etmeyin bence.

• @Feel Me

Bir çok foto var çekilmiş ama koymayı unutuyorum. İyi hatırlattınız, bi' bakayım o işe.

@Wadjet

Şöyle bi 100-200 dürüm söylerseniz neden olmasın.

@kml_77

Yorum için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Söylediklerimi dikkate almayabilirsiniz potansiyel müşteriniz değilim. İçecek fiyatları birçok müşterinin en çok dikkat ettiği noktadır. En basit örneği bizim burada 30 krş civarları toptan fiyatı olan ayranı sadece 1 liraya veren dürümcüye gitmiyorum çünkü ayranı kaliteli değil o fiyatı etmeyeceğini düşünüyorum.
    Onun yan tarafındaki dürümcüye gidip daha fazla para veriyorum ama ayran daha kaliteli. İçecek çok önemli dürümcüye gidip içecek istememek müşteri üzerinde tahmin edemeyeceğiniz kadar büyük bir baskı oluşturuyo.
    Gittiğim zaman şöyle yapıyordum ayranın markasını soruyodum. o ayransa kalsın almayım diyodum :) Dürüm pahalı olabilir veya yemek pahalı olabilir coğu müşteri buna takılmaz ama içecek anormal derecede pahalı olursa müşteri kendini kazıklanmış hissederek ayrılır. Bunu göz ardı etmeyin bence.

İmzamı atıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bugün bir deneme yaptım. lavaşı çok ince geldi, çift lavaş olursa daha güzel olur. tadı güzeldi. bir tane ile kimse doymaz, atıştırmalık olarak tercih edilebilir :)
  • Yorum için teşekkürler. Sipariş verirken özellikle belirtirseniz çift yufka ile sarılabilir.

Ancak ben çift yufkayı değil de ikinci dürümü tercih ediyorum
  • varevolverine kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. En kısa zamanda bir sipariş geçeceğim....

• ersyno kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim, umarım beğenirsiniz.
  • Sadece ayran fiyatını gördüm, çıkıyorum şimdi

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.