Şimdi Ara

Zomzom Dürüm - DH'ye Özel İndirim Fırsatı (Maslak,...) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
473
Cevap
4
Favori
26.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İftarımızı açtık, Allah kabul.etsin herkesin orucunu
    Gelelim yoruma

Öncelikle söyleyeyim öyle bildiğiniz büyük urfa adana dürümlerden değil. Onun yarısı uzunluğunda ama iki katı kalın.

Servis 10numara idi. Sımsıcak bir şekilde geldi ve çok güzel paketlenmiş idi.

Bir dürüm açlığı bastırır ama iki tanesi de tıka basa doyurur. Ayranı bile zor bitirdim

Soya soslu beğendili tavuk dürüm fena değildi. Aslında güzel idi ama ben tavuk pek sevmem, denemek için aldım bir daha tavuk dürüm almam. Ama tavuk malzemesi bol idi. Tavuk sevenlere tavsiye ederim, soya sosu da lezzetli ve kararında idi.

Ama kaşarlı köfte dürüm lezzet olarak 10 numara idi. İçindeki pembe pancar sos güzel bi tat vermiş ve kaşarı köftesi bol idi. Patatesi de bayağı vardı ve taze sımsıcak idi.

Bir dahakine 2 tane köfte dürüm alırım ama 10 numara doyarım

Ayran büyük Yörsan idi yani o da çok güzel idi.

Gelelim resimlere, dürümlerin içini açıp resim çekme imkanım olmadı. Bu sebeple özür dilerim, ısırarak çektim

Kaşarlı köfte dürümü kesinlikle tavsiye ederim iki tanesi ayranla 15 lira olsa güzel kampanya olur ama malzemeden çalmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Resimler çıkmıştır inşallah
     Zomzom Dürüm - DH'ye Özel İndirim Fırsatı (Maslak,...)

• Resimleri toptan atınca hata verdi :(

Isırıklar için tekrar özür dilerim

• Ulan ne güldüm ya hahahaha elektronik aletlerden fotoğraf istenir de adamın yediği dürümünde mi fotoğrafını istediniz

D.n: Sadece son mesajları okudum isteyen olmamış sanırım ama yine de komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anoniimm -- 14 Temmuz 2014; 21:33:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be baya bi Maslak tayfasi varmis forumda :)

Ilk mesaiye kaldigimda bir sipariste ben vereyim bakalim.

Birde ayran-kola fiyatina takilmayin, burasi Maslak. En dandik, cincik kadar sandvice 6-7 tl kitliyorlar. Kiralar pahali + herkes sodexo kullaninca boyle oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anoniimm

Ulan ne güldüm ya hahahaha elektronik aletlerden fotoğraf istenir de adamın yediği dürümünde mi fotoğrafını istediniz

D.n: Sadece son mesajları okudum isteyen olmamış sanırım ama yine de komik

Haftaya randevu aldık Mesut Çevik abi ile ayrıntılı inceleme yapacağız videosunu izlersin hocam

• Ben de arada sipariş geçiyorum buradan. Dürümler on numara. İçindeki soslar ve özellikle de kendi yapımları olan lavaşımsı (lavaşımsı diyorum çünkü lavaş gibi tatsız tuzsuz kart kurt bir şey değil daha çok krepe benziyor) malzemeleri çok güzel ve lezzetli. Ben ne serviste ne de ürünlerin lezzetinde hiç bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. Tavsiye ederim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler yorumlar için. Sipariş edeceklere de şimdiden afiyet olsun, yine bekleriz
  • muzlu dürüm ? nasıldır ki acep onun tadı ? waffle'ın turkish versionu
  • dürümlerin sıradışı olduğu kesin ama son 2 servisi illallah ettirdi. 2 dürüm için 1.5 saat bekledik bi de gelmeyen kola da cabasıydı. esnaflığın başında iş ahlakı gelir. ben bunlarda öyle bişey göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

muzlu dürüm ? nasıldır ki acep onun tadı ? waffle'ın turkish versionu

mahmuddd olum avcılarda oturup maslaga sıcak diye dürüme mi gideceksin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

muzlu dürüm ? nasıldır ki acep onun tadı ? waffle'ın turkish versionu

mahmuddd olum avcılarda oturup maslaga sıcak diye dürüme mi gideceksin:)

ordan geçerken deneyebilirim ,ramazan sonrası
  • Hocam promosyon kisminda arıza var. 2 durume buyuk ayran 4 durume 1 lt kola 6 durume yine 1 lt kola...ayran + 1 lt kola = 1 lt kola oluyor. Matematiksel olarak imkansiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

Hocam promosyon kisminda arıza var. 2 durume buyuk ayran 4 durume 1 lt kola 6 durume yine 1 lt kola...ayran + 1 lt kola = 1 lt kola oluyor. Matematiksel olarak imkansiz :)

Muhendisiz sanırım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

Hocam promosyon kisminda arıza var. 2 durume buyuk ayran 4 durume 1 lt kola 6 durume yine 1 lt kola...ayran + 1 lt kola = 1 lt kola oluyor. Matematiksel olarak imkansiz :)

Muhendisiz sanırım hocam

Iktisat

• kambochian K kullanıcısına yanıt
    Aradığınızda bunu anlatırsanız zaten 6 dürüme bir ayran vermemezlik yapan olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: varevolverine

Aradığınızda bunu anlatırsanız zaten 6 dürüme bir ayran vermemezlik yapan olmaz

Bunu anlatmaya luzum olmamali. Canim ulkemde herhangi bir bufeden ayran isteseniz zaten verirler...

• quote:

Orijinalden alıntı: syruse

İftarımızı açtık, Allah kabul.etsin herkesin orucunu
    Gelelim yoruma

Öncelikle söyleyeyim öyle bildiğiniz büyük urfa adana dürümlerden değil. Onun yarısı uzunluğunda ama iki katı kalın.

Servis 10numara idi. Sımsıcak bir şekilde geldi ve çok güzel paketlenmiş idi.

Bir dürüm açlığı bastırır ama iki tanesi de tıka basa doyurur. Ayranı bile zor bitirdim

Soya soslu beğendili tavuk dürüm fena değildi. Aslında güzel idi ama ben tavuk pek sevmem, denemek için aldım bir daha tavuk dürüm almam. Ama tavuk malzemesi bol idi. Tavuk sevenlere tavsiye ederim, soya sosu da lezzetli ve kararında idi.

Ama kaşarlı köfte dürüm lezzet olarak 10 numara idi. İçindeki pembe pancar sos güzel bi tat vermiş ve kaşarı köftesi bol idi. Patatesi de bayağı vardı ve taze sımsıcak idi.

Bir dahakine 2 tane köfte dürüm alırım ama 10 numara doyarım

Ayran büyük Yörsan idi yani o da çok güzel idi.

Gelelim resimlere, dürümlerin içini açıp resim çekme imkanım olmadı. Bu sebeple özür dilerim, ısırarak çektim

Kaşarlı köfte dürümü kesinlikle tavsiye ederim iki tanesi ayranla 15 lira olsa güzel kampanya olur ama malzemeden çalmadan

Cacıkta idimiydi acaba.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.