Şimdi Ara

ZOne Alarm Dışında İyi Bir Firewall Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok arkadaş ben bıktım bu zone alarmın internetimi yavaşlatmasından. ya bu programı kapatınca herşey tıkır tıkır açılıyo programı açınca sanki bağlantı 1Mb diilde 56 k gibi davranıyo nasıl anlamadım. 2 sene ZA Security Suite kullandım, 10 gün önce NOD32+ZA Pro+Ad-aware+ Ad-watch kombinasyonuna geçiş yaptım NOD32'den memnunum ama ZA pro'da ZASS ile aynı haltı yapıyo. hep yavaş internet bazı siteler ZA'yı kapatmadan hiç açılmıyo. Mesela Yahoo mail, imageshack gibi.
    Yok mu bu Zone alarmla aşık atabilecek bir başka firewall yada yoksa derdime bi çare lütfen.

• agnitum outpost
  • Senin kombinasyonla ilgili bir sorun o büyük ihtimalle farklı kombinasyonlar dene birbirleriyle uyum sağlamıyor olabilirler bende seninkinin aynısını kullanıyorum tek farkı nod32 yerine avast professional var.ayrıca nod32 den çok daha iyi söylim.Reklamlara kanma sen.
  • Ben alternatif bilmiyorum ama yaklaşık 1 senedir Zonealarm free versiyonunu kullanıyorum. Fazla kaynak tüketimi veya sitelerde hız yavaşlatması gibi bir şeye sebep olduğunu görmedim. CPU Usage 0 nadiren 1% oluyor.
    Bazı siteleri açmaması kesinlikle ayarlardandır.

Şahsi görüşüm tabi.

edit: ha, benim kombinasyonum ise Antivir Classic free, Windows Defender, ZoneAlarm. Tüy gibi hepside.
    Misal, eskiden windows defender yerine Microsoft Antispyware kullanıyordum. Sonradan farkettim ki her 10 saniyede bir CPU usage 100% oluyor ve tekrar düşüyor. Yabancı forumlardan okudum, Microsoft da bu yüzden onu tedavülden kaldırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qal -- 10 Ağustos 2006; 20:55:51 >
  • su anda tek alternatif agnitum outpost yani. başka yok mu arkadaşlar?
  • bence kaspersky internet suite kullanabilrisin firewall anti virus anti spyware hepsi bi arada
  • bende outpost kullanıyorum gayet memnunum...şimdiye kadar sorun çıkarmadı ve kullanımı çok kolay..zone alarm zaten makro açığı olan bi program kesinlikle tavsiye etmiom bikaç başlıkta bunu dile geirmiştim zaten..

outpost kullan bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz JETICO Personal firewall yazılımını önerebilirim. Kullanım alışkanlıklarınızı öğrenene kadar biraz fazla soru soracaktır ama oldukça başarılı bir firewall. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
    http://www.jetico.com/
  • outposttan yeterince memnun kalacaksın emin ol. ben de epey uzun bir süre ZASS kullandım fakat şu anda nod32 + outpost kullanıyorum
  • sunbelt kerio personal firewall, nod32 ile beraber uyumlu calısıyo sistemimde tavsiye ederim..tabi bu da yukarda arkadasın dedigi gibi alıskanlıklarını ogreninceye kadar ikide bir karsına cıkarak canını biraz sıkabilir..
  • bitdefener dendımı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LimeWaRe
    bitdefener dendımı?

Bitdefender Internet Security 9.0 Komple Cozum
  • Download.com'da rastladığım adını daha önce hiç duymadığım bir firewall vardı. 2-3 aydır sorunsuz kullanıyorum. Adı FilseClab, hem sistem kaynaklarına yüklenmiyor hem işini fazlasıyla yapıyor hem de bedava. AntiVirüs'lerde AntiVir neyse firewall'larda benim için o. Alternatif arayanlara öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Father Torque -- 14 Ağustos 2006; 22:50:04 >
  • outpostun ucretsiz sürümü de bulunmakta, isteyenler için link ;

http://www.agnitum.com/products/outpostfree/download.php

PRO sürümü için serial bulmanız gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcodemir

bence kaspersky internet suite kullanabilrisin firewall anti virus anti spyware hepsi bi arada

aynen.. en az zone alarm kadar korur. hemde o kadar kasmaz. ayrıca farklı farklı programlarla uğraşmaktansa komple iyidir.
  • McAfee Personel Firewall Plus

zone alarm daha iyi fakat bu da fena sayılmaz internet bağlantısını kesinlikle yavaşlatmıyor

ZOne Alarm Dışında İyi Bir Firewall Var Mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 15 Ağustos 2006; 1:44:17 >

• sygate hepsinden iyi bence.tabii ayarlarını yapabilene.ben yapamadım da
  • agnitum outpost pro kurdum bakalım ne olacak şu aralar memnunum
    yalnız arabirimi baya karışık ZAya göre

• webroot dekstop firewall kullanıyorum yanında nod32,spysweeper var.
    firewall lar sadece girişçıkış izinlerini denetlediği için zor bi işleri yok çoğu aynı işi başarabiliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.