ZonaSnap, BlackBerry üzerinden ekran görüntüsü yakalamaya ve kaydetmeye sağlayan ücretsiz yeni bir uygulama. Yakalamış olduğunuz ekran görüntülerini, Photobucket hesabınıza veya e-mail adresinize gönderebilirsiniz.
Özellikleri:
* Bir menü öğesi olarak eklenir. * Doğrudan e-posta olarak gönderebilir veya Photobucket web sitesine ekleyebilirsiniz. * Kısayol tuşlarından birine atayabilirsiniz. * Dosya boyutu sadece 88kb * Aldığınız ekran görüntüsünü kaydetmeden ön izlemesini verir. * OS 4.3 ve üzeri versiyonlar için uyumludur. * Aldığı ekran görüntülerini jpeg olarak kaydeder. * Ekran görüntüsünü aldığında, titreşim ve led ile uyarı verir. * Çok kolay kullanım.
Not: 1-) Programı kurduktan sonra tüm izinleri etkinleştirmeniz gerekmektedir. 2-) Storm kullanıcıları, uyumluluk modunu devre dışı bırakmalıdır.
programı ben denedim gayet kullanışlı arkadaşlar,tavsiye ederim.programı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
Gule gule kullan :) Daha farkli programlara ihtiyac duyarsanwww.blackberry.gen.tr de bulabilirsin. Ben kullaniyorum super programlar var tavsiye ederim.