arkadaşlar benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. şimdi yeni lap top'uma eski pc deki usb modem yüklemeye çalıştım. (eski pc de XP, yenide vista var) modemin yükleme cd sini taktım ve yüklemek istedim ama işte desteklemediğini falan belirten bir uyarı verdi. şimdi ne yapmam lazım vistaya uyumlu bir driver'ı varmıdır. Yoksa yeni bir modem mi almalıyım. eski modem tek portlu bir şey yardımlarınızı bekliyorum
tam modelini sölersen araştırız altına bak modemin numaralara ihtiyac var
ilgin için saol şuan iş yerimdeyim bakma durumum yok ama eve gidince bakıp gerekli bilgileri yazayım.
Model 5510B and 5513B USB ADSL Modem External ADSL Modem with USB Interface for Windows Computers Model 5510B for Annex A Model 5513B for Annex B
Model 5510B addes new features for ease of installation, enhanced security and network management
* Full-rate adaptive ADSL Annex A Modem * Easy plug-and-play installation * Compact, space-saving design * USB port powered to eliminate power adapter clutter
Arkadaşlar bende Zoom X5 modem var. Güzel ürün fakat netten kopma gibi problemler meydana geliyor. Adaptörü çıkarıp yeniden takmam gerekiyor. Bu sorunun bir çözüm yolu var mıdır?
ya arkadaşlar benim sorunum tam olarak çözülmedi dün 2 sat uğraştım bir türlü bağlanamadım nete modemin driver'ini yükledim ışıkları falan tam olarak yandı ama bağlantıyı bir türlü yapamadım hatırladığım kadarıyla 815 nolu bir hata verdi birde vista ingilizce olduğu için hatanın içeriğini pek anlayamaım bilgisi olan vasa yardımlarınızı tekrar bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme