Şimdi Ara

zoom x4 5551a ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende zoom x4 5551a var. ankara çankayada oturuyorum. adsl bağlantısı arasıra kopuyo özellikle msndeyken veya birşey download ederken kopması çok sinir bozucu oluyo. adsl status penceresinde crc değeri 2747, hec değeri 668. (sanırım bunlar kayıp paketler) snr 20db, line attenuation 42db. explorerda 10.0.0.2 yazarak modeme bağlanıldığında, advanced setup kısmındaki wan configuration menusünü nasıl doldurmalıyım. sizde de bu modem varsa bi screenshot yollayabilir misiniz? veya ayarları yazabilir misiniz?
    şimdiden çok teşekkürler

• ben zoom x5 kullanıyorum wan config ayarlarında bi sorun yoktur olsa bağlanamazsın zaten bağlantını virüs falan koparıyor olabilir bi virüs taraması falan yaptır
  • virus tarama programı olarak nod32 ve avg var. in deep analysis yaptım geçen manika temiz yani.
    benim takıldığım şey bu paket hatalarının çok olması (crc ve hec değerleri). sizde bu crc ve hec değerleri kaç?
  • CRC: 16

HEC: 6

bende böle arkadaşım valla senin sorun nereden kaynaklanıyor bilemiyecem kusura bakma bu kadar yardımcı olabilirdik
  • windows firewall ı iptal et

ve modem ayarlarında ip filtremelede yukarda kutucuklarda kabul et yap hepsini ...

aynı sorunu bende çektim en sonunda böle çözdüm...

download yapıo bi müddet bazen 3-5 saat bazen 2-3 sn sonra msn kopuo sitelere girmio downloadlar sıfırlanıo filan filan...
  • Arkadasım problemin; adsl hattına, splitter olmayan paralel bi telefon baglıysa bundan da kaynaklanıyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linksys x6200 Firmware arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.