Şimdi Ara

Zoom x4, ADSL hattı, TTelekom... sorun nerede bilmiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar enteresan bir problemim var. Şimdi öncelikle elimdeki modem Zoom X4 ve 3 senedir falan kullanıyorum. Bu modem cfosspeed kullanmama rağmen torrent downloadlarında siteleri açamaz hale geliyordu ve mecburen resetlemek zorunda kalıyordum. fakat bir ay önce yine bir reset sonrası bir siteye girmeye çalıştığımda beni bir IP ye yönlendirdi ve adsl şifremi yanlış girdiğimi söyleyen bir sayfayla karşılaştım(türk telekom un sayfası). fakat şifrem doğruydu ve bende bir sorun olmadığını biliyordum ama yine de arıza bildirimi yaptım, herneyse bu olayın çözümünde TTnin çok bir yardımı dokunmadı onlarla olan dialogları atlıyorum. hah nerde kalmıştık, herşeyi denedim fakat bir türlü karşıma gelen şifre yenileme sayfasından bir türlü kurtulamadım. ben de arkadaşımın modemini ödünç alıp denemeye karar verdim (modemi zyxel 660ru-t1). modemi takıp kurdum ve internet sayfaları açılmaya başladı. daha da güzeli torrent indirirken ve upload ederken cfosspeed etkisini sonunda gösteriyordu ve internette herhangi bir yavaşlama olmuyordu. işin garibi benim modemim de arkadaşta çalışıyordu fakat yine de torrent işin içine girince internet çok yavaşlıyordu. herneyse ben bir müddet ZyXel in üstüne yattım ve internete sorunsuz bağlanmaya devam ettim. fakat arkadaş internetteki yavaşlamadan huzursuzlandı ve modemini geri isteyince tabii vermek zorunda kaldım eheh. 1 ay falan sonra yeniden kendi modemimi takınca bu sefer TT nin şifre hatası sayfasına girmedi ve internete sorunsuz girmeyi başardım, fakat torrentın interneti yavaşlatması devam ediyordu. ben bir müddet kullanmaya devam ettim modemi reset atarak falan. fakat bugün reset attığımda modem yeniden beni şifre sayfasına yönlendirdi.

sonuç olarak; sanırım sorun modemimde fakat tam olarak emin değilim. bu sorunun giderilmesinde yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. şimdiden teşekkürler.

• kardes buna benzer sorunlar bendede vardı.3 yıl sorunsuz emule kullandım son 2 3 aydır bıkkınlık geldi banada zoom x4 den..arastırdım p2p için zoom kotu deniyo..bende bole bi konu actım ama cvp falan yok..iyisimi ya benim gibi grev in bitmesini beklicen yada modem arastıracan...ben 1 2 hafta daha bole devam ederse modem alacagım.ama korkum yeni aldıgım da bole olursa ne olacak diye.tam bir işkence yani.allah sabır versin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moreno -- 24 Kasım 2007; 7:36:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.