Ben evde Zoom X5 kullanıyorum; MSN'de arkadaşlarla konuşmak istediğimde maalesef sinleyen hep ben oluyorum çünkü sesim onlara gitmiyor, sorunu çözmek adına Eski Dial UP modemimi bağladım ve denedim ve sonuç mükemmel, yani sesim dial up'te gidiyor (birbirimizi duyabiliyoruz) ama ne hikmetse Zoom X5'te ben bu işi başaramadım.
işin yabancısı da değilim, hatta sağlam bir firmanın bilgi işlem sorumlusuyum ama gel görki bu işi çözemedim Eh nede olsa terzi kendi söküğünü dikemezmiş.
Acaba içinizde aynı sorununu yaşan oldumu olduysa sorunu nasıl çözdü acaba ? çok merak ediyorum.
nasil yani sen teklifi yolluyorsun o kabul ediyo ama baglanamiyo hatasi mi yoksa baglandiktan sonra sesin mikrofondan mii gitmiyor anlayamadim
Teklifi hangi tarfın gönderdiği fark etmiyor, bağlantı oluyor, ben karşı tarafı duyabiliyorum ama onlar beni duyamıyorlar. Bu sorunlar Dial-Up ile çıktığım zaman olmuyor. Aynı modemi kullanan başka bir arkadaşla tanıştım, onlarda bu sorun yokmuş, ve onların modeminin FirmWare'i benimkinden farklıymış, Advanced Setup bölümğnde benim modemde daha fazla link varmış (ben onlarınkini görmedim)
bendede x5 var bendede biisi olmuyo ama sen en iyisi servise götür
x5 bende de mevcut ve boyle bi sorunla karsılasmadım.Usta_AsH in dedigin gibi sen en iisi servise gotur