Şimdi Ara

zoom X5 ve zoom x6 modemleri birbirine nasıl entegre çalıştırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim evime zoom x5 modemden bir internet ağıgeliyor ve uzak bir mesafeden geliyor evimde bulunan fakat ınternet bağlantısı olmayan zoomx6 modeme bu gelen ağ kablosunu bağlayıp kablosuz ağı ve interneti kullana blilirmiyim bağlantıları yaptım fakat bir sonuç alamadım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• beyler pls yardım takıldım kaldım sızden cvp beklıyorum
  • upupupup
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratdgn

Merhaba arkadaşlar benim evime zoom x5 modemden bir internet ağıgeliyor ve uzak bir mesafeden geliyor evimde bulunan fakat ınternet bağlantısı olmayan zoomx6 modeme bu gelen ağ kablosunu bağlayıp kablosuz ağı ve interneti kullana blilirmiyim bağlantıları yaptım fakat bir sonuç alamadım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

zoom x6 nın içerisine gir ve onun ipsini 10.0.0.2 den 10.0.0.3 e getir
    sonra x6 nın içerisindeki DHCP server'ını kapat daha sonra x5 ten gelen kabloyu x6 nın bir port'una tak ve wireless araması yap wireless araması sonunda bulacaktır ancak ip vermeyecektir (DHCP server'ı kpattığın için) bu yüzden elle ip vereceksin
    ip configuration
    ip 10.0.0.15
    gateway 255.255.255.0
    10.0.0.2
    10.0.0.2
    10.0.0.2 şeklinde olmalıdır

10.0.0.3 olmayacak kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknick -- 13 Ağustos 2006; 23:47:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.