Bildirim
Zopo C2 platinum Hat gidiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: jett1995
Arkadaşlar ben 3 gün önce zopo c2 platinum aldım sıfır kullanıyorum ancak tek sorun bir süre sonra sinyal çizgisinin üzerinde çarpı çıkıyor resetlemedende telefon çekmiyor ne yapmalıyım acil yardım...
Aynısı bende oluyordu. telefonu açıp kapatıyordum 5 dakka sonra yine aynısı oluyordu. imei atınca düzeldi -
arkadaşalr bende bu telefonu almayı düşünüyorumda nasıl tel memnun musunuz - yönleri varsa söyler misiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: keremeses
arkadaşalr bende bu telefonu almayı düşünüyorumda nasıl tel memnun musunuz - yönleri varsa söyler misiniz
Sayabileceğim tek eksi yönü, jiayuya göre düşük ışıkta kamera başarımının zayıf kalması. Onun harici her hali ile mükemmel bir cihaz. Ne yazılımında ne de sensorlerinde tek bir hata bulamazsınız. Şiddetle tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: marmix
quote:
Arkadaşlar ben 3 gün önce zopo c2 platinum aldım sıfır kullanıyorum ancak tek sorun bir süre sonra sinyal çizgisinin üzerinde çarpı çıkıyor resetlemedende telefon çekmiyor ne yapmalıyım acil yardım...
Aynısı bende oluyordu. telefonu açıp kapatıyordum 5 dakka sonra yine aynısı oluyordu. imei atınca düzeldi
Kusura bakmayın arkadaşlar bir süredir foruma giremiyrdum acaba kullandığından farklı bir imei mi attında düzeldi yani? -
quote:
quote:
quote:
Aynısı bende oluyordu. telefonu açıp kapatıyordum 5 dakka sonra yine aynısı oluyordu. imei atınca düzeldi
Kusura bakmayın arkadaşlar bir süredir foruma giremiyrdum acaba kullandığından farklı bir imei mi attında düzeldi yani?
aynen öyle
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Kusura bakmayın arkadaşlar bir süredir foruma giremiyrdum acaba kullandığından farklı bir imei mi attında düzeldi yani?
aynen öyle
imeiyi değiştirdim yine oldu ya./
-
çin telefonlarıyla değil mesela general mobile discoverye göre yada note2 ye göre nexus 4 e göre nasıl bu telefon performans açısından garantisi yok yedek parça bulmak zor aldıktan 5-6 ay sonra kasmaya başlar sıkıntı çıkartmaya başlarsa kötü olur benim için -
Ayni sorun bende var nasil çözebilirim. @jett1995
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ermansevi
Ayni sorun bende var nasil çözebilirim. @jett1995
Mobileuncletoolsun guncel surumunu yujleyin once romu bastan kurun ben boyle yaptim sorun cozuldu.
benim de aynı problemim var...ne yaptıysam olmuyor!lütfen yardımcı olun -
quote:
Orijinalden alıntı: özgür ç.
benim de aynı problemim var...ne yaptıysam olmuyor!lütfen yardımcı olun
Sorunun tam olarak ne kaynakli oldugunu cözememstim bende hocam ama en guncel mobileuncle ile bi sıkıntı kalmamıştı imkan varaa bi rom atın imkanınız yoksa fabrika ayarlarına dönün hemen mobile uncle yükleyin imei atın bi sıkıntı kalmaz inşAllah.
çözüldü mü sıkıntı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X