Arkadaşlar bu telefondan kullanan varsa eğer yada bilen almayı düşünüyorum fakat Sarj süresi nasıldır ısınma yapar mı 1.2ghc 4 çekirdek c2 mi 1.5ghc 4 çekirdek c3 mü c3ün ekranı FUll HD LTPS bunda gorilla glass 2 vardır mı demek oluyor çünkü c2 de gorilla glass 2 var ve bu gorilla glass lı ve gorilla glass sız arasında ne kadar dayanım çizilme farkı vardır yardımcı olursanız sevinirim ve imei çakılı bir telefonun kapanma riski var mıdır
up up telefon alıcam arkadaşlar bir yardımcı olsanız :)
C3'ü bilmem ama c2 platinum'u bayadır araştırıyorum. Gizchina sitesi editörüne göre malzeme kalitesi jiayu kadar iyi. Bu da samsungdan daha sağlam telefon demek.
Zopo marka olarak çok tutulan bir telefon Ben hiç kullanmadım ama alacak olsam fazla tereddüt etmezdim Alabiliyorsan turbo işlemcili olanını al derim Ama ben iocean serisine daha sıcak bakıyorum hem rami 1 değil 2gb dolu dolu bir telefon zopo nun çok çeşidi var o yüzden orjinal sitesine bakarak karar ver çünkü satıcılar özellikleri yalan yanlış yazıyorlar hep zp980 platinum : sanırım en dolu özellikli telefon bu ama satışta varmı bilmiyorum
sanalpazar dan takip ediyorumda üstüne 100 200 den aşağı kar payı koymuyorlar eğer çinden internetten sipariş verirsem kargoda geri dönerse maddi olarak bir zararım olur mu gümrüğe takılma ihtimali çok diyorlar gerçi getirtende çok ama karasız kalıyorum iocean dan hangi telefon senin önerdiğin 2gb ram tavsiye ediyor herkez android telefonlarda