Şimdi Ara

ZOPO ZP990 Captain S 6.0 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
6.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beyaz zp 990.
    Aliexpress ten aldım. China post ile 40 günde geldi.
    Cihaz çok güzel ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

Baba cihaz 2 gün oldu geleli.
    Beyaz zp 990.
    Cihaz çok güzel ama

Güle güle kullanın, sevindim sizin adınıza. Bakalım bende yarın dönerlerse bana yan singapur kargo iel isterim. yada iptal edip olmazsa sizin istediğiniz yerden alırım artık. Kargo dahil kaça maloldu size...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenxcan

quote:

Beyaz zp 990.
    Cihaz çok güzel ama

Güle güle kullanın, sevindim sizin adınıza. Bakalım bende yarın dönerlerse bana yan singapur kargo iel isterim. yada iptal edip olmazsa sizin istediğiniz yerden alırım artık. Kargo dahil kaça maloldu size...

Kargo dahil 369 dolara maloldu.

• quote:

quote:

quote:

Beyaz zp 990.
    Cihaz çok güzel ama

Kargo dahil 369 dolara maloldu.

Güle güle kullanın. Aynısını mı? biliyorsunuz donanım farkı olan bir kaç versiyonu van aynı modelin. Bende kargo dahil 379 dolara sipariş vermiştim...

• Aynısı.
    2gb ram / 32gb rom.
    Beyaz renk.
    2 adet batarya 2 ekranın koruyucu, 1 kapalı ekranlı kılıf. Diğer kulaklık, data kablosu falan standart
    Kılıf çok güzel ekran açılıp kapanınca dıştan saat tarih vb. Gösteriyor.

• Satıcıdan kargoya gift yazdırmasını isteyin. Mümkünse ürünü telefonun orijinal kutusu yerine yasak olmayan, HDD, tablet vs gibi bir ürünün içine koysun. Fiyatıda 90 dolar gibi gösterirse elinize geçme ihtimali mümkün olduğunca artar. Ben sanalpazar üzerinden sıfır zopo c2 aldım geçen hafta . Satıcı HDD kutusu içinde gönderdi. Gümrükten geçmesi için bu şekilde yapıyorlarmış.
  • quote:

Aynısı.
    2gb ram / 32gb rom.
    Beyaz renk.
    2 adet batarya 2 ekranın koruyucu, 1 kapalı ekranlı kılıf. Diğer kulaklık, data kablosu falan standart

Anladım güle güle kullanın. Eğer bir çözüm bulamazsam bende düsünebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Satıcıdan kargoya gift yazdırmasını isteyin. Mümkünse ürünü telefonun orijinal kutusu yerine yasak olmayan, HDD, tablet vs gibi bir ürünün içine koysun. Fiyatıda 90 dolar gibi gösterirse elinize geçme ihtimali mümkün olduğunca artar. Ben sanalpazar üzerinden sıfır zopo c2 aldım geçen hafta . Satıcı HDD kutusu içinde gönderdi. Gümrükten geçmesi için bu şekilde yapıyorlarmış.

Önerileriniz için tesekkür ederim. Yarın dönerlerse ihsallah önerilerinizi dikkate alarak onlara bildiririm. İnsallah çözeriz sorunu ...
  • Günaydın değerli arkadaşlar. Dünhttp://www.pandawill.com'dan siparişini verdiğim ZOPO ZP990 Captain S 6.0 ürününün arkadaşlardan gelen gümrüğe takılır uyarısı üzerine bu sabah Pandawill ile iletişime geçerek iptal ettirdim. Ödemenin 1 ile 3 gün içinde iade edileceğini bildirdiler. Dikkat dikkat dün gece 3 adet eposta göndermiştim ancak bunlara herhangi bir işlem yapılmamış ve bana eposta ile ilgili dönülmemiş. Ancak canlı sohbet kısmından girerek google amcanın ingilizce marifeti aracılığı ile iptal ettirdim. Sohbette gayet ilgili göründüler. Para iade edildiğinde ayrıca bildiririm. Beni uyaran arkadaşlara çok teşekkür ederim. Selam ve sevgilerimle...

• quote:

Aynısı.
    2gb ram / 32gb rom.
    Beyaz renk.

Günaydın değerli arkadaşım, uyarılarınız için teşekkür ederim. Ayrıca bana aldığınız ürünün linkini atabilirmisiniz, ben bulamadım. Ayrıca aynı özelliklere sahip kalemi olan bir cihaz varmı bildiğiniz. Varsa paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenxcan -- 4 Kasım 2013; 8:20:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyupbasol

http://www.mixeshop.com/zopo-captain-s-zp990-mtk6589t-15ghz-quad-core-60-inch-fhd-corning-gorilla-glass-screen-2g-ram-32gb-rom-130mp-camera-ota-otg-ogs-smart-phone_p2831.html
    bu sitede kargo ile bereber 345.38 dolar.
    kargo konusuna gelince özel kargolar tercih etmeni önermem gümrükte takılma ihtimali yüksek.

Merhaba tekrar, siz ne zaman sipariş verdiniz. hangi kargoyu seçtiniz. Ulaşmadıysa ulaşması ne kadar sürer tahmini, gümrüğe takılma riski nedir.Teşekkürler...

• cenxcan C kullanıcısına yanıt
    Hocam sen yine pandawillden al hizli ve guvenilir.yanliz kargoyu singapur post sectir ve turk oldugunu kargoya gift yazmalarini uzerinede hdd veya clock vs yazdirmalarini soyle.bunlari yaptiktan sonra artik hersey gumrukte sansa kaliyor.

• Bence sanalpazardan alsaydın şimdi bu sorunlara hiç bulaşmamış olacaktın. Paranı geri alırsan bulaşma derim. 100lira daha fazla vererek garanti iş yapmak varken ihtimallerle alışveriş yapmak niye...
    ben on gun once sipariş verdim takılmazsa bu hafta sonuna kadar elimde olur.
    singapore post seçtim.
    ortalama 10 15 gunde geliyor.
    gumrukte takılma olayı tamamen şans yuzde olarak birşey soyleyemem.
    ama son iki ayda 5 adet siparişim sorunsuz elime ulaştı.

merhaba,
    keşke mesajını görebilseydim. sana gümrüğe takılır diye mesaj atan arkadaşlar DHL express ile DHL global maili karıştırıyorlar. DHL global mail aynı China Post hong kong post gibi çalışıyor. yurt içinde ptt ile posta ulaşıyor. O yüzden keşke iptal etmeseydiniz. bende pandawill den thl w300 aldım ve DHL global mail ile gönderiliyor. çünkü pil içeren postaların diğer kargolarda gönderilmesi sıkıntı oluyor herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anconda

merhaba,
    keşke mesajını görebilseydim. sana gümrüğe takılır diye mesaj atan arkadaşlar DHL express ile DHL global maili karıştırıyorlar. DHL global mail aynı China Post hong kong post gibi çalışıyor. yurt içinde ptt ile posta ulaşıyor. O yüzden keşke iptal etmeseydiniz. bende pandawill den thl w300 aldım ve DHL global mail ile gönderiliyor. çünkü pil içeren postaların diğer kargolarda gönderilmesi sıkıntı oluyor herhalde.

Değerli arkadaşım iptal ettim vallahi. Bu arada sizin aldığınız telefon nasıl memnunmusunuz? Çünkü benin karasız kaldığım ve almayı düşündüğüm en son 5 seçeneğe düşürmüstüm. Bu 5 seçenekten biride sizin aldığınız telefondu. Güle güle kullanın. Bunlar;

1.ZOPO Captain S ZP990
    2.iNew I6000
    3.ThL W300
    4.ThL W11
    5.UMI Cross Smartphone 6.44

telefonu aldım ama daha gelmedi gelince paylaşırım bilgilerimi
  • DEОERLİ ARKADAŞLAR, ZOPO ZP990 Captain S 6.0 319$ kargo dahil siparişimi verdim bu gün. SG posta ile gelecek. İnsallah sorun olmaz.http://www.aliexpress.com'den sipariş verdim. Gift yazdırdım, 20$ fiyat yazdılar ve bir saat sonra takip numaraıs attılar epostaya, sorduğumda hep gönderiyoruz, ürün iade olursa paranızı iade ederiz dediler. İnsallah sorun çıkmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenxcan -- 8 Kasım 2013; 12:49:11 >
  • quote:

Günaydın değerli arkadaşlar. Dünhttp://www.pandawill.com'dan siparişini verdiğim ZOPO ZP990 Captain S 6.0 ürününün arkadaşlardan gelen gümrüğe takılır uyarısı üzerine bu sabah Pandawill ile iletişime geçerek iptal ettirdim. Ödemenin 1 ile 3 gün içinde iade edileceğini bildirdiler. Dikkat dikkat dün gece 3 adet eposta göndermiştim ancak bunlara herhangi bir işlem yapılmamış ve bana eposta ile ilgili dönülmemiş. Ancak canlı sohbet kısmından girerek google amcanın ingilizce marifeti aracılığı ile iptal ettirdim. Sohbette gayet ilgili göründüler. Para iade edildiğinde ayrıca bildiririm. Beni uyaran arkadaşlara çok teşekkür ederim. Selam ve sevgilerimle...

DEОERLİ ARKADAŞLAR, 03 KASIM 2013 TARİHİNDEWWW.PANDAWİLL.COM ÜZERİNDEN ZOPO ZP990 2GB 32GB MTK6589T SİPARİŞİ VERMİŞTİM. KARGO ŞİRKETİNİ İSE DHL SEÇMİŞTİM. SONRA ARKADAŞLAR GÜMRÜОE TAKILMA OLASILIОI ÇOK YÜKSEK DİYE UYARDILAR SAОOLSUNLAR. BUNUN ÜZERİNE BENDE SİTE ÜZERİNDEN WEBTABANLI SOHBET PROGRAMI İLE BAОLANARAK GEREKÇESİNİ SÖYLEDİM VE SİPARİŞİMİ İPTAL ETMEK İSTEDİОİMİ SÖYLEDİM. ÇOK İLGİLENDİLER VE 1-3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE İADE EDİLECEK PARANIN HESABIMA GEÇECEОİNİ SÖYLEDİLER.

BU GÜN KREDİ KARTIMIN HESAP EKSTRESİNE BAKTIОIMDA 04 KASIM 20134 TARİHİNDE KARTIMDAN 774 TL ÇEKİLMİŞ., ANCAK İTİRAZIM ÜZERİNE İKİ GÜN SONRA KREDİ KARTIMA 779.88 TL İADE EDİLMİŞ. YANİ BENİM KAZAN DOОURMUŞ :)

WWW.PANDAWİLL.COM'A TEŞEKKÜRLER. BUNU SİZ DEОERLİ ARKADAŞLARIMLA PAYLAŞMAK İSTEDİM.
    YARDIMCI OLAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER...

• quote:

Beyaz zp 990.
    Cihaz çok güzel ama

Değerli arkadaşım. Cihazı aldıktan sonra direkt sim kart takıp kullanabiliyormuyuz,yoksa yapmamız gereken herhangi bir işlem varmı? paylaşırsanız seviniriz. Bu arada cihazdan memnunmusunuz? Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.