Şimdi Ara

ZOPO ZP990 Captain S 6.0 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
6.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Değerli arkadaşlar, ZOPO Zp990 telefonunu kullanalı 10 gün fazla oldu. Telefonla görüşürken, karşı tarafa ses çok az gidiyor. Yani karşı tarafa sesinizi iletmekte zorlanırsınız. Bir diğer konu telefonda 2 GB RAM, 32 GB ROM var ve bunu görüyorsunuz. Ama yüklediğiniz tüm programlar RAM üzerine yükleniyor, haliyle 2 GB RAM yetmiyor ve hafıza doldu uyarısı yapıyor. Nedenini ve çözümünü bilen varsa paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisg

quote:

Orijinalden alıntı: cenxcan

Değerli arkadaşım. Şu rom yükleme konusunda biraz detay verirmisiniz? Neden, nasıl rom yükleriz...

http://www.needrom.com/phone-roms/zopo/

Teşekkürler ama nasıl yükleneceği konusunda bilgi verirmisiniz. Birde Türkçe dili var mı?
  • ZOPO ZP990 Plus MTK6589T 2G RAM 32G ROOT...

ZOPO 990 ROOT

ZOPO 990 ROOT
  • quote:

ZOPO ZP990 Plus MTK6589T 2G RAM 32G ROOT...

ZOPO 990 ROOT

ZOPO 990 ROOT

Değerli arkadaşlar risk taşıyacak işlemlerden kaçının lütfen. Telefonlarınıza zarar verebilirmi bilmiyorum. Sorumluluk kabul etmiyorum.

• anconda kullanıcısına yanıt
    TELEFON GELDİ ...İSVİÇRE POSTASI 39 GÜNDE...PULİD F 17
     ZOPO ZP990 Captain S 6.0 ZOPO ZP990 Captain S 6.0 ZOPO ZP990 Captain S 6.0

• Arkadaşlar aldığım ve kullanmakta olduğum ZOPO ZP990 model telefonda 32 GB depolama alanı, 2 GB RAM var. Ancak yüklediğim programlar ramm'a yükleniyor sanırım, Yani ne kadar program yüklersem yükleyeyim ROM boş görünüyor ve programlar RAM'a yükleniyor. Buna nasıl bir çözüm bulunabilir, fikri olan varsa paylaşırsa memnun olurum. Teşekkürler...
  • quote:

Arkadaşlar aldığım ve kullanmakta olduğum ZOPO ZP990 model telefonda 32 GB depolama alanı, 2 GB RAM var. Ancak yüklediğim programlar ramm'a yükleniyor sanırım, Yani ne kadar program yüklersem yükleyeyim ROM boş görünüyor ve programlar RAM'a yükleniyor. Buna nasıl bir çözüm bulunabilir, fikri olan varsa paylaşırsa memnun olurum. Teşekkürler...

Cenxcan böyle şey olur mu :) RAM hafıza anlık kullanım içindir. Yüklediğiniz programlar ya ROM'a ya da SD Kart'a yüklenir. RAM programların yüklenmesi için değil, çalışırken ihtiyaç duyacağı anlık hafıza'dır.
  • Değerli arkadaşım komik gelebilir ama gerçekten öyle görünüyor. Yani programlarla da bakıyorum, ayarlardan depolama alınından bakıyorum yine durum aynı...
  • Dediğiniz şeye partition deniliyor telefonun 32lik hafızasını 30+2 olarak bölmüşler o yuzdrn 2lik kisimdan gidiyor. RAM olayı değişmez o şekilde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anconda

quote:

Orijinalden alıntı: abbet

quote:

merhaba,
    keşke mesajını görebilseydim. sana gümrüğe takılır diye mesaj atan arkadaşlar DHL express ile DHL global maili karıştırıyorlar. DHL global mail aynı China Post hong kong post gibi çalışıyor. yurt içinde ptt ile posta ulaşıyor. O yüzden keşke iptal etmeseydiniz. bende pandawill den thl w300 aldım ve DHL global mail ile gönderiliyor. çünkü pil içeren postaların diğer kargolarda gönderilmesi sıkıntı oluyor herhalde.

Hocam sizin cihaz bahsettiğiniz şekilde elinize ulaştı mı ? Gerçekten merak ediyorum.

evet ulaştı

hocam bu süreçte neler istediniz satıcıdan elinize ulaşması için. bende telefon sipariş etmek istiyorum fakat korkuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

Dediğiniz şeye partition deniliyor telefonun 32lik hafızasını 30+2 olarak bölmüşler o yuzdrn 2lik kisimdan gidiyor. RAM olayı değişmez o şekilde.

Değerli arkadaşım tesekkür ederim. sanırım öyle bir durum sözkonusu. Yani ayırdıkları 2 Gb ve 30 Gb var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirHan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abbet

quote:

merhaba,
    keşke mesajını görebilseydim. sana gümrüğe takılır diye mesaj atan arkadaşlar DHL express ile DHL global maili karıştırıyorlar. DHL global mail aynı China Post hong kong post gibi çalışıyor. yurt içinde ptt ile posta ulaşıyor. O yüzden keşke iptal etmeseydiniz. bende pandawill den thl w300 aldım ve DHL global mail ile gönderiliyor. çünkü pil içeren postaların diğer kargolarda gönderilmesi sıkıntı oluyor herhalde.

Hocam sizin cihaz bahsettiğiniz şekilde elinize ulaştı mı ? Gerçekten merak ediyorum.

evet ulaştı

hocam bu süreçte neler istediniz satıcıdan elinize ulaşması için. bende telefon sipariş etmek istiyorum fakat korkuyorum.

Özel birşey istemedim. Yanlızca mp4 player yaz demiştim onuda yazmamışlar gelen kutunun üzerinde comunication device yazıyordu hatta. Sonuçta garamtisi yok bu işin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba,

arkadaslar, zopo captain s almayı dusunuyorum. cinde oturan tanıdıgım bırısı getırecek. Sizce almalı mıyım? ekran çözünürlük kamera takılma, sorunları var mı? note 3 ten daha ıyıdır duye umuyorum acıkcası sizce nasıl?

sorularımı yanıtlarsanız cok sevınırım. TR de satılan bır telefon olmadıgı ıcın bılgı alacak yer yok.

Umarım cevaplarınız?

Tesekkurler...
  • Yurtdışından zp 990 almış arkadaşlara bir sorum var.
    Acaba gsm üzerinden görüntülü görüşme yapabiliyor musunuz getirttiğiniz telefonlarla?
  • Arkadaşlar bu ürün Türkiye'de garantili satılıyor sanırım....
    http://zopo.com.tr/
    ....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.