Şimdi Ara

ZOPO ZP990 Captain S 6.0 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
6.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sim tak kullan ama 1-2 içinde imei kaydı yaptırın diye mesaj gelir.
    mesaj gelince imei numarası girersin. sorun olmaz.
    cihazı kullanan 2 arkadaşımda bana çok dualar ediyorlar (Allah kabul etsin).
    bence biraz büyük ama kaliteli.
    çakma telefon olmadığı belli.
    rom sıkıntısı yok. şarjı ise ev hanımı olan arkadaş 2 güne yakın kullanıyor.
    diğeri çok konuşan biri her akşam şarj ediyor.
    ben tavsiye ederim.

hatta....
    cihazı beyaz sipariş et, ayrıca s-view siyah kılıf al.
    sebebi ise; siyah 990h (2+32) olan versiyonda kutu içerikleri çok farklı.
    mutlaka incele.
  • cenxcan C kullanıcısına yanıt
    aynen dediğimiz gibi...
    usd yükselmesi sana yaramış :)

çok sevindim senin adına...
    pandawill akıllı tercih.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemmetin

sim tak kullan ama 1-2 içinde imei kaydı yaptırın diye mesaj gelir.
    mesaj gelince imei numarası girersin. sorun olmaz.
    cihazı kullanan 2 arkadaşımda bana çok dualar ediyorlar (Allah kabul etsin).
    bence biraz büyük ama kaliteli.
    çakma telefon olmadığı belli.
    rom sıkıntısı yok. şarjı ise ev hanımı olan arkadaş 2 güne yakın kullanıyor.
    diğeri çok konuşan biri her akşam şarj ediyor.
    ben tavsiye ederim.

hatta....
    cihazı beyaz sipariş et, ayrıca s-view siyah kılıf al.
    sebebi ise; siyah 990h (2+32) olan versiyonda kutu içerikleri çok farklı.
    mutlaka incele.

Merhaba , bende beyaz renk siparişi verdim. İMEİ numarası nasıl girerim pek anladığımı söyleyemem. Lütfen biraz açarmısın :) ...

• quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

Aynısı.
    2gb ram / 32gb rom.
    Beyaz renk.
    2 adet batarya 2 ekranın koruyucu, 1 kapalı ekranlı kılıf. Diğer kulaklık, data kablosu falan standart
    Kılıf çok güzel ekran açılıp kapanınca dıştan saat tarih vb. Gösteriyor.

Hulusi bey, nasıl telefondan memnunmusunuz?
    bu video seyret;
    anlamadığın yer varsa haberleşiriz.
    https://www.youtube.com/watch?v=NX5-cWuABrs
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemmetin

bu video seyret;

Değerli arkadaşım çok çok teşekkür ederim. Takıldığım bir sey olursa sizi rahatsız ederim artık :) ...
  • Bu adresten kontrol ettim ürün görünüyor. kargoya verilmiş sanırım...

SG Post Kargo Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: -1907fb-

bu video seyret;

bu konuda daha net ıncelemelerınızı benımle paylaşabılırmısın ustadık bende duşunuyorum ama hangı marka ve model olarak net bır karar veremedım 4.5ınc ıle ınc arası gorııla glass2 ve 2gb rem 32gb rom olmalı androıd son surum oto guncelleme vs olmalı
    pıl enaz 3000mhl ve uzerı olmalı +yedek pıl mutlaka olmalı şuan aklıma gelen bunlar bunları barındıran sağlam kasalı tıtanyum celık gıbı kasalı olalı bu ozellıklerı barındıran bır cıhaz tavsıye edermısın gsm 0531 293 99 53 mesaj atın ben ararım sızı yardımcı olan herkese vede deneyım tecrubesı ınceleyen arkadaşlara yardımcı olmaları temennı eder saygılar dılerım

uzun yazdım kusura bakmayın doğru bır cıhaz almak ıcın yanlış tercıh yapmak ıstemıyorum

Merhaba,

Telefon çok güzel..
    Bugün kullanmaya başlayabildim..
    Rom falan yükledim süper oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1453

quote:

bu video seyret;

bu konuda daha net ıncelemelerınızı benımle paylaşabılırmısın ustadık bende duşunuyorum ama hangı marka ve model olarak net bır karar veremedım 4.5ınc ıle ınc arası gorııla glass2 ve 2gb rem 32gb rom olmalı androıd son surum oto guncelleme vs olmalı
    pıl enaz 3000mhl ve uzerı olmalı +yedek pıl mutlaka olmalı şuan aklıma gelen bunlar bunları barındıran sağlam kasalı tıtanyum celık gıbı kasalı olalı bu ozellıklerı barındıran bır cıhaz tavsıye edermısın gsm 0531 293 99 53 mesaj atın ben ararım sızı yardımcı olan herkese vede deneyım tecrubesı ınceleyen arkadaşlara yardımcı olmaları temennı eder saygılar dılerım

uzun yazdım kusura bakmayın doğru bır cıhaz almak ıcın yanlış tercıh yapmak ıstemıyorum

Telefon harika buyuk tel.alisinca kucuk kullanamiyorsun ztn. bence hic dudunmeden alin derim aynisini kendim kullaniyrm daha once zp950 kullaniyrdm zp990 katkat daha iyi ekran parlakligi dokunmatigi hizi cok iyi zopo bence digerlerine gore 1adim daha onde bence ilk basta zopo marka tercih edilmeli bu arada İlgilenen olursa elimde satilik 1adet 2gblik versiyonu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_wanted

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1453

quote:

bu video seyret;

Telefon harika buyuk tel.alisinca kucuk kullanamiyorsun ztn. bence hic dudunmeden alin derim aynisini kendim kullaniyrm daha once zp950 kullaniyrdm zp990 katkat daha iyi ekran parlakligi dokunmatigi hizi cok iyi zopo bence digerlerine gore 1adim daha onde bence ilk basta zopo marka tercih edilmeli bu arada İlgilenen olursa elimde satilik 1adet 2gblik versiyonu var

slm bağcılarda yanına gelıp ınceleyebılırmıyım kardeşım bugun ıcın ne dersın bır cayımıda ıcersın kardeşım saygılar

• mehmet1453 kullanıcısına yanıt
    tabiki görüşebiliriz ama benimle telefonda irtibat kursan daha sağlıklı olur. heran internette olmuyorum.
    ben sana bilgi vereceğim. sana özel mesaj attım, görüşebileceğimiz saatler ve günler hakkında bilgi ver...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

Merhaba,

Telefon çok güzel..
    Bugün kullanmaya başlayabildim..
    Rom falan yükledim süper oldu..

Değerli arkadaşım. Şu rom yükleme konusunda biraz detay verirmisiniz? Neden, nasıl rom yükleriz...
  • quote:

bu video seyret;

Değerli arkadaşım, şu imei yüklemede kullanılan rakamlar sallama rakamlar mı yoksa başka telefon imei leri yada bir yerlerde yazıyor mu? tesekkürler.
    tabiki sallama değil.
    hurda telefonundaki imei numarasını yaz.
    35 ile başlaması gerektiğini duydum ama net bilgi veremeyeceğim.
    emin değilim.

sen eskiden kullandığın bir telefoona ait imei gir.
    sorun olmaz.
  • Cihaz süper...geçen hafta elime geçti. Note 2 yaninda oyuncak gibi kaldi...tavsiye ederim...

• Bu konularda ankaradan bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
  • merhaba arkadaslar,

bu telefonu bende almayı dusunuyorum fakat bazı noktalardan emin değilim satın almış olan arkadaşlarımız aydınlatabilirlerse memnun olurum.

bu telefon detayda belirtilen özellikleri bakımı ile hiç fena degil fakat çinden gelen bazı telefonlar özelliklerde yazdıgı gibi olmuyor.

** 13 megapiksel diyor mesela kamera çözünürlüğü bu gerçekte 13 megapiksel cekiyor mu yoksa 5megapiksel vs. yani gorunenden daha kotu mu cekiyor?

** Cihazda 2gb ram var ve işlemcisi de gayet iyi ancak akıllı telefonlarda yapılan antutu değerini merak ettim acaba bunu denemiş olan arkadaş var mı?

Tavsiye ediyor musunuz?

Ayrıca tavsiye ettiğiniz bir satıcı var mı ali express de güvenilir ve uygun fiyatlı?

Teşekkürler...
  • alib A kullanıcısına yanıt
    Hocam kamera 13 degil 8 civari ama gayet yeterli video cekimide cok guzel.zopoda yazilan ozellikler gercektir.puan olarak 15000 ile 18000 arasi aliyor genellikle.
    pandawill oneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenxcan

Değerli arkadaşım. Şu rom yükleme konusunda biraz detay verirmisiniz? Neden, nasıl rom yükleriz...

http://www.needrom.com/phone-roms/zopo/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.