Şimdi Ara

ZOPO ZP990 Captain S 6.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
6.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ZOPO ZP990 Captain S 6.0 Siparişi verdim an itibarı ile. Umarım hayal kırıklığına uğramam. DHL GLOBAL MAIL 10 dolar civarında odeme ile siparis verdim. Toplamda 379 dolar. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler...

• Merak eden arkadaşlar buradan inceleyebilirler. Site dili ingilizcedir. http://www.pandawill.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenxcan -- 3 Kasım 2013; 14:30:03 >
  • Türkçe için ise şuradan bakabilirler Sanalpazar
  • Gumrukten nasil gecicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenxcan C kullanıcısına yanıt
    pahalı almışsın.
    kargo olarak dhl yi seçtiysen işin zor allah yardımcın olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Gumrukten nasil gecicek

Hiç fikrim yok dersem. Yani forumda birkaç yerde gümrüksüz girdiğini okudum ama emin değilim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyupbasol

pahalı almışsın.
    kargo olarak dhl yi seçtiysen işin zor allah yardımcın olsun

Pahalı derken pek anlayamadım. Ben araştırdım ve ortalama bu fiyat on kadar siteden baktım. Kargo için olumsuz düsünmenizin bir sebebi varmı acaba? paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    http://www.mixeshop.com/zopo-captain-s-zp990-mtk6589t-15ghz-quad-core-60-inch-fhd-corning-gorilla-glass-screen-2g-ram-32gb-rom-130mp-camera-ota-otg-ogs-smart-phone_p2831.html
    bu sitede kargo ile bereber 345.38 dolar.
    kargo konusuna gelince özel kargolar tercih etmeni önermem gümrükte takılma ihtimali yüksek.

• quote:

http://www.mixeshop.com/zopo-captain-s-zp990-mtk6589t-15ghz-quad-core-60-inch-fhd-corning-gorilla-glass-screen-2g-ram-32gb-rom-130mp-camera-ota-otg-ogs-smart-phone_p2831.html
    bu sitede kargo ile bereber 345.38 dolar.
    kargo konusuna gelince özel kargolar tercih etmeni önermem gümrükte takılma ihtimali yüksek.

Özel kargolarda takılabilme ihtimalini bilmiyordum. Ürüne gelince sizin fiyatını verdiğinz ürünle farklı. Benim sipariş verdiğim ZOPO Captain S ZP990 Smartphone 6.0 Inch FHD Screen 2GB 32GB MTK6589T OTA OTG OGS- White.

Bu arada gümrüğe takılırsa ne yapmam gerekiyor acaba bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler...

• quote:

Gumrukten nasil gecicek

Ayrıca gümrükten geçmezse safahatı ne olur ürünün, birde ne yapmam gerekiyor acaba. Paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenxcan

quote:

Gumrukten nasil gecicek

Ayrıca gümrükten geçmezse safahatı ne olur ürünün, birde ne yapmam gerekiyor acaba. Paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler...

Ozel kargo sectiginizin icin takilicak ozel kargolarda denetim cok daha fazla cunku vergi verip alma sansinizda yok cunku telefon getirmek yasak geri gonderilip para iadesi alabilirmisiniz onuda bilmiyorum ama ozel kargo secerek basiniza sıkmissiniz

benim amacım size yardımcı olmak.
    ürün farklı demişsin.
    neyi farklı anlamadım birebir aynı cihaz ve arada 34 dolar fark var az para değil.

• quote:

quote:

quote:

Gumrukten nasil gecicek

Ozel kargo sectiginizin icin takilicak ozel kargolarda denetim cok daha fazla cunku vergi verip alma sansinizda yok cunku telefon getirmek yasak geri gonderilip para iadesi alabilirmisiniz onuda bilmiyorum ama ozel kargo secerek basiniza sıkmissiniz

Siparişimi yeni geçmiştim. Kargo sirketini değiştirebilme sansım yokmu peki, yada siparişi iptal edip tekrar kargo şirketini girsem hangisini önerirsiniz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenxcan -- 3 Kasım 2013; 15:12:42 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gumrukten nasil gecicek

Siparişimi yeni geçmiştim. Kargo sirketini değiştirebilme sansım yokmu peki, yada siparişi iptal edip tekrar kargo şirketini girsem hangisini önerirsiniz ...

Satin aldiginiz yerle konusun china mail filan yanidevletin kendi kargosuyla alsaniz bile takilna ihtimali yuksek 2012 nin sonlarindan beri baya dikkat ediyor gumruk ayrica gift yazdirmaniz filan lazim

• Siteye mesaj atıp kargoyu sg,hk yada cn post ile değiştirmelerini rica et. Özel kargoda % 100 takılır gümrüğe ve geri göndermek için bile ekstra para isterler. Devlet postasıyla şansın daha yüksek ve gümrüğe takılsa bile ücretsiz geri iade edip paranı alabilirsin.
    pandawillden aldıysan işin kolay mail at siparişimi iptal etmek istiyorum diye.
    uğraştırmıyorlar hemen para iadesi yapıyorlar.

• Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. İkilemdeyim, yani siparişi iptal edip etmeme konusunda, yada kargo şirketini değiştirme konusunda. Email atıyorum umarım ürünü kargoya vermeden iletişime geçerler...
  • Değerli arkadaşlar peki siparisimi iptal etmezsem, bu ürün gümrüğe takılırsa ben haberdar edilecekmiyim, gümrüğünü ödemek istersem ürünü alma şansım varmı. Varsa ne kadar gümrük ödemem gerekiyor. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler...
    haberdar edileceksin gumruğe takılırsa telefon olduğu için hiçbir şekilde vergi vs ödeyip alamazsın.
    geri yollarlar bu sureçde baya uzun surer.
    çok başın ağrır özel kargo seçtipin için %99 takılır.
    benim sana tavsiyem ya korgo şirketini değiştir yada siparişini biran önce iptal et.

• quote:

haberdar edileceksin gumruğe takılırsa telefon olduğu için hiçbir şekilde vergi vs ödeyip alamazsın.
    geri yollarlar bu sureçde baya uzun surer.
    çok başın ağrır özel kargo seçtipin için %99 takılır.
    benim sana tavsiyem ya korgo şirketini değiştir yada siparişini biran önce iptal et.

Site Singapura ait bir kargo sirketini öneriyor. Eposta attım, eğer gümrük ile ilgili sorunları yaşama ihtimalim varsa siparisi iptal etmek istediğimi, ayrıca eğer siparis ilea ilgili sorun yaşanmaması için kargo değiştirmeleri gerekiyorsa değiştirmelerini önerdim. İnsallah hallederiz yoksa yazık olacak...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.