Bildirim
ZOR AMA ILGINC BIR SORU
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ledleri ters takarsan çalışmaz ama bozulmaz da. Herhangi bir yönde tak, led yanmıyorsa tersi şeklinde tak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 26 Ekim 2007; 22:23:05 > -
pc çalışırkende deneyebilirsin onları bi sorun olmuyo çok denedim çünkü pc toplarken -
BENDEKI SORUN HDD YESIL VE KIRMIZI ISIK VARDIR YA YESIL ISIK YANMIYOR KIRMIZI ISIK YANIYOR TERS BAGLANTIDAN OLABILRIMI -
Power ışığı yeşildir hd ışığıda kırmızı sen yanlış şeyi takmış olabilirisn yani hdd taktım sanıp power takmışsındır o yüzden ışık ters yanmıştır -
sorun yesıl ısıgın yanmayıp kırmızının yanması dogru taktım ama acaba dedıgım gıbı + - etıklermı bıde ben kabloda + yada - yı nasıl ayırt ederım. kablo rengı renklı olanmı + -
Üstünde G yazar o eksi. -
anakarta usb leri ters takinca ben denedim siz denemeyin bellek yandi......neyseki garantisi wardi -
evet çıkarır -
quote:
Orjinalden alıntı: tipsy1977
evet çıkarır
Mesela???
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X