Şimdi Ara

ZOR AMA ILGINC BIR SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR ANAKARTTA POWERLED HDD LED ICIN BAGLANTI KONNEKTORU VARDIR YA ONALRIN + VE - LERİ MEVCUT HANİ ONLARIN + VE - LERININ BIR FARKI VARMI YANI TERS BAGLANSA BIR SORUN CIKARIRIMI

• Ledleri ters takarsan çalışmaz ama bozulmaz da. Herhangi bir yönde tak, led yanmıyorsa tersi şeklinde tak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 26 Ekim 2007; 22:23:05 >
  • pc çalışırkende deneyebilirsin onları bi sorun olmuyo çok denedim çünkü pc toplarken
  • BENDEKI SORUN HDD YESIL VE KIRMIZI ISIK VARDIR YA YESIL ISIK YANMIYOR KIRMIZI ISIK YANIYOR TERS BAGLANTIDAN OLABILRIMI
  • Power ışığı yeşildir hd ışığıda kırmızı sen yanlış şeyi takmış olabilirisn yani hdd taktım sanıp power takmışsındır o yüzden ışık ters yanmıştır
  • sorun yesıl ısıgın yanmayıp kırmızının yanması dogru taktım ama acaba dedıgım gıbı + - etıklermı bıde ben kabloda + yada - yı nasıl ayırt ederım. kablo rengı renklı olanmı +
  • Üstünde G yazar o eksi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anakarta usb leri ters takinca ben denedim siz denemeyin bellek yandi......neyseki garantisi wardi
  • evet çıkarır
  • quote:

Orjinalden alıntı: tipsy1977

evet çıkarır

Mesela???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.