Şimdi Ara

Zor bir aşk hikayesi AGP 4X&Geforce4 ve ben..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,yeni aldığım Geforce 4 ekran kartımdan AGP4X'te bir türlü iyi verim alamıyorum.Bunu arttırmak için neler yapabilirim?Yeni driver yükledikçe hızlanıyor ama beni kesmiyor.OC yapmaktanda korkuyorum zira bir önceki sistem gümledi:)Çözünürlük=1024*768 16 bit renk modu..Bilen varsa yazsın şimdiden saolun:)[frndsp]

• arkadaşım mx440dan ne kadar performans bekliyosun ki zaten düşük dediğin performans değerlerini yazabilir misin??
  • ya sayısal değerleri bilmiorm yalnız NFS:HS'te(upgrade edilmiş şekli(arabalar 12000 polygon))pek bir sorun yok,yalnız F1 2002'de performans düşüyor........
  • sisteminde SDRAM kullanıyorsun çok fazla bir performans artışı bekleme oyunlarda
  • ya arkadaşlar durum şöyle sadece AGP 4X'te bu durum söz konusu AGp kapalı iken tık yok taş gibi.Mesela bana RAM upgrade'i yaparsam çok iyi olur gibi geliyor.Bende biliorm SDRAM'den fazla performans alınmayacağını ama 2048 ram roket gibi olur galiba,haklımıyım?
  • kullandıgın islemci ney onu ögrensem belki sana yardımcı olabilirim arkadasim eger kullangıdın islemci amd ise amd boardlarda ekran kartlarını tanırken ide1 ve ide 2 yuvalarını görmüyor bu yüzde3n dolayı 16 bitte ve 1024*768 calisir fazlısını calistiramazsın eger calistirmak istiyorsanda winxp kurmalısın arkadasım eger winxp kurarsan sorun düzelir cünkü amd islemci ve boardlar winxp de düzenl calısıyor diger isletisim sistemlerinde devamlı hata veriryor
  • sign deki P4 2.0ghz'yi görmedinmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.