Şimdi Ara

Zor bir seçim yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ps vita ya da 3ds xl almayı düşünüyorum .aklımda bazı sorular var:
    Acaba ps vita alsam oyun masrafı çok olur mu ya da oyunlar yeter mi?
    ps vita oyunları kırılabiliyormu(hack)?
    Nintendo 3ds xl alsam türkiyede oyun bulabilirmiyim ?
    3ds xl da ekran boyutunda sorun çıkar mı

Ya da siz bana bir taşınabilir oyun konsolu önerebilirmisiniz
    Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dorro123 -- 31 Ocak 2013; 23:58:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dorro123

Arkadaşlar ben ps vita ya da 3ds xl almayı düşünüyorum .aklımda bazı sorular var:
    Acaba ps vita alsam oyun masrafı çok olur mu ya da oyunlar yeter mi?
    ps vita oyunları kırılabiliyormu(hack)?
    Nintendo 3ds xl alsam türkiyede oyun bulabilirmiyim ?
    3ds xl da ekran boyutunda sorun çıkar mı

Ya da siz bana bir taşınabilir oyun konsolu önerebilirmisiniz
    Şimdiden teşekkürler

Vita da oyun yok daha doğru düzgün. 3DS XL alabilirsin. NTSC modeli öneririm ABD oyunları daha ucuz. :D
    Ekran boyutu hiçbir sorun çıkartmaz. Hatta videoları daha güzel gösteriyor. :)
    3DS de ds oyunlarınıda oynarsın. Hatta düzgün bir korsan kart ile ds,gba ve tüm önceki konsolları oynayabilirsin.

• 3ds sahibiyim.ds,psp de kullandım zamanında.

Orijinal oyun kullanacaksan PSvita al. 1 yıllık ta PSN Plus üyeliği al yaklaşık 100 lira. Bir çok oyunu 1 sene boyunca oynarsın her ay yeni oyunlar da ekleniyor araştır PSN Plus'ı. psp oyunları ile ps1 oyunlarını da psn'den satın alıp oynayabiliyorsun. Dolayısıyla oyun sıkıntısı çekmezsin. PS3 sahibi olmasam vitayi tercih ederdim, oyun tarzı olarak 3ds tamamen farklı olduğundan şeçimim o oldu.

Nintendo veya Sony için farketmiyor Türkiyede her oyunu bulamasanda oyun bulunuyor fakat fiyatlar pahalı. Sony konsollarına ait oyunları bulmak daha kolay ve çeşit olarak daha fazla.

Diğer yandan el konsolu kavramına ds serisi daha çok uyuyor. Basit ve eğlenceli oyunları daha fazla.

Ne tür oyun oynamak istediğine göre son seçimi sen yapacaksın

• 3ds te oyun grafiği nasıl hiç bilmiyorum biraz kaliteli oyunlar oynamak istiyorum .aslında benim için en önemli özellik ucuz oyun bulmak veya korsan oyun yükletilebilmesi.

• korsan oyun ikisinde de yok. yani eski jenerasyonun oyunlari bir şekilde korsan oynanabiliyor ama yeni oyunlar olmuyor.

zaten iki cihaz da ömürlerinin başindalar, o yüzden korsan oyun olmamasi ileride daha iyi oyunlar bulabilmemiz için bir şans. bu yüzden en az bir-iki sene iki cihazinda kirilmamasini istiyorum.

50 TL civarina iki cihaza da güzel oyunlar bulabilirsiniz. ama illa yeni çikan oyunu gelecek ay oynayayim derseniz, 100-150 TL civarini gözden çikarmalisiniz.

3DS'teki oyunlara 55 TL'den fazla para vermedim ve sahip olduğum oyunlar cihazin en iyi oyunlari arasinda. almak istediğim bir iki oyun da şu an pahali, fiyatlarinin 50 TL seviyesine düşmesini bekliyorum.
  • Ben özellikle bir mario hastasıyım arada kaldım

• bence ps vita almalısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben özellikle bir mario hastasıyım arada kaldım

Bence kendi cevabını kendin vermişsin 3ds alırsan mario'ya fazlasıyla doyarsın evet psvita'nın grafikleri gerçekten çok iyi ancak el konsolunda bu o kadar da önemli değil. PSN plus üyeliği de her ne kadar avantajlı olsa da vita'da gerçek anlamda oyun kıtlığı var tabii o kadar fazla oyunu zaten alamazsınız ama zevkine hitap edecek oyun sayısını bulmakta sıkıntı çekebilirsin ve de psvita'nın da satış rakamları ortada sony manyak hamleler yapmadığı sürece psvita ölü kalacak. memory card olayı zaten başlı başına bir eksi vita için. Ben 3ds'im ile gayet memnunum 1,5 yıldır. Oyunları yetmese bile virtual console'dan eski nintendo ve game gear oyunları ile seni uzun süre idare edecektir. DS oyunlarına girersen zaten sonu olmayan bir yola girmiş olursun tabii bu yol bayağı güzel bir yol.

• quote:

mario ise 3ds
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkangoth

quote:

Bence kendi cevabını kendin vermişsin 3ds alırsan mario'ya fazlasıyla doyarsın evet psvita'nın grafikleri gerçekten çok iyi ancak el konsolunda bu o kadar da önemli değil. PSN plus üyeliği de her ne kadar avantajlı olsa da vita'da gerçek anlamda oyun kıtlığı var tabii o kadar fazla oyunu zaten alamazsınız ama zevkine hitap edecek oyun sayısını bulmakta sıkıntı çekebilirsin ve de psvita'nın da satış rakamları ortada sony manyak hamleler yapmadığı sürece psvita ölü kalacak. memory card olayı zaten başlı başına bir eksi vita için. Ben 3ds'im ile gayet memnunum 1,5 yıldır. Oyunları yetmese bile virtual console'dan eski nintendo ve game gear oyunları ile seni uzun süre idare edecektir. DS oyunlarına girersen zaten sonu olmayan bir yola girmiş olursun tabii bu yol bayağı güzel bir yol.

arkadaşlar ps vita'da oyun kıtlığı var diyorsunuz da bir vita sahibi olarak ve yazın 3ds de almayı düşünen biri olarak 3ds'in de oyun bolluğunda olmadığı bir gerçek. ezbere konuşuyorsunuz koskoca ds'in halefi olan 3ds'de doğru düzgün rpg oyunu çıkmadı ve 2. senesini doldurmak üzere bu cihaz. en son bi fire emblem çıktı ama yeterli değil. oyun konusunda ds'in yanına yaklaşamaz 3ds ve ds'in başarısının kaymağını yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 13 Şubat 2013; 19:11:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: intercityfirm1895

quote:

Orijinalden alıntı: furkangoth

quote:

arkadaşlar ps vita'da oyun kıtlığı var diyorsunuz da bir vita sahibi olarak ve yazın 3ds de almayı düşünen biri olarak 3ds'in de oyun bolluğunda olmadığı bir gerçek. ezbere konuşuyorsunuz koskoca ds'in halefi olan 3ds'de doğru düzgün rpg oyunu çıkmadı ve 2. senesini doldurmak üzere bu cihaz. en son bi fire emblem çıktı ama yeterli değil. oyun konusunda ds'in yanına yaklaşamaz 3ds ve ds'in başarısının kaymağını yiyor.

Tabii ki DS ile karşılaştırıldığında hemen hemen bütün oyun konsolları gibi 3ds de geride kalıyor ancak psvita kadar da değil. Ps vita'nın da kendine göre artıları ve muhteşem oyunları var ancak sony yeterli desteği veremedi verdiremedi konsoluna yani en azından şimdilik sonuçta daha 1 yıl oldu ve de psp ile de oyun kartuşu bakımından aynı olmamasından dolayı da kaybediyor 3ds ise ds oyunlarını rahatlıkla çalıştırıyor bu da oyun kütüphanesi açısından büyük bir artı. 20 şubat'tan her ne kadar ps4 beklesem de ps vita konusunda umutluyum büyük oyunlar açıklayabilirler. RPG konusuna gelirsek 3ds'te rpg çok var ancak çoğu batıya gelmiyor japonya'da kalıyor ki nintendo'nun en sinir bozucu tarafı da bu gerçi onlar da haklı satış rakamları nüfusa oranla gerçekten yüksek ancak açıklanan oyunlar var ve yarın da yeni nintendo direct ile birkaç oyun açıklaması yapabilirler diye bekliyorum. psvita'yı ezmek gibi bir niyetim yok ancak şu an için çok parlak bir seçim değil.

• ben bu makinaları satıp ekmeğini yiyen ve 90 lı dönem ateri (nes) ve ateri salonlarıyla oyun dünyasına giriş yapmış halada kopamayan biri olarak yorum yapmak istiyorum..yeni nesil konsolların hepsini kullanmış bulunmaktayım.yeni nesilden kastım 2000 den sonra çıkmış konsollar..öncelikli oyuncuların çoğunun ayırt edemediği bir ayrım var iki firma arasnda..sony ile nintendo konsol ve oyun politikası açısından tamamen birbirlerine zıtlar..şöyle bir örnek vermke istiyorum..

mario serisini bilmeyen yoktur diye bu oyun üzerinden gideceğim..

marioyu sony nin çıkardığını düşünelim.sony asla ve asla bugünkü mario gibi bir oyunun altına imzasını atmazdı.nedenine gelince adamlar teknolojinin son harikası bir cihaz çıkarıp müthiş görüntü kalitesinde oyunlar piyasaya sürüyor..adamların amacı bu çünkü adamlar 2d die adlandırdığımız sektör ile adlarını duyurmadılar..

hemen god of war serisinin nintendo yapmış gibi düşünelim.imkanı yoktuki böyle bir kan,savaş kırıla gitsin..en basiti daha oynmak nasıp olmadı ama zelda nın wiiu versiyonunun fotolarına bakabilirsiniz..

bu örneklerle umarım anlatmak istediğim mantığı anlamışsınızdır..
    bana göre el konsolu dediğimiz zaman masaüstü konsol die adlandırdığımız konsollardan tamamen farklı olması gerekir..ps vita ps3 benzeri bir konsol ps3 ün taşınabilir versiyonu.neden tv de dev ekranda oynamak varken küçük ekranda oynayımki? ama 3ds oyunlarını dev ekranda bulma imkanınız yok..bu kişisel görüşümdür ve her halukarda bence 3ds önceliklidir..

kısacası dostum oyun politikası sana uyan şirketin konsolunu alman seni mutlu edicektir mario sevdiğini söylemişsin gg kampnyalar var girip bakabilirsin..benim eimdede 3ds xl var açılmamış kutusunda..boyut olarak büyük istersen eğer..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.