Şimdi Ara

ZOR DEĞİL !! YGSYE EN YAKIN OLAN MAT BÖLÜM DENEMESİ HANGİSİDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ZOR DEĞİL !! YGSYE EN YAKIN OLAN MAT BÖLÜM DENEMESİ HANGİSİDİR?

• Ben de arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endemik(kolay, tek tük zor soruları oluyor ama ygs ye benzer denemelerden) Sonuç derece(zor ama sınava yakın bence)

• Sonuç tek sıkıntı sayı kısmı az

• Kesinlikle metin yayınları sonuç derece işlem kalabalığı ygs de öyle çıkmıyor metin ise tam mantık ;)
  • Metin bence ygsden 1-2 tik daha zor hocam ama illa osym benzeri diyosak bende metin derim sanirim

• sonuç derece işlem kalabalığı ygsde öyle çıkmıyor diyen arkadaş sonuç derecenin çoğu sorusunun çıkmış sorulardan esinlenilerek yazıldığını bilmiyor ya da hiç çıkmış sorulara bakmamış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Mat Kanalı (Üni için)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Metin en yakını ama zor olmaması konusunda garanti veremem :D
  • gerçek anlamda yakın yok, geçen sene femin yeni kapsülü güzeldi ama müfredat değişti tabi. ben karekökü bewğendim, sonuç dereceye güzel demişler ama adamların tek yaptığı çıkmış soruları değiştirip kitaba koymak, çıkmış soruları çözmüş biri için vakit kaybı oluyor ayrıca gerçek netinizide göstermiyor konu dağılımı ygs ile uyuşmuyor.
  • Ne metin ne de sonuç, dalga mı geçiyorsunuz? birisi sayıları öküz gibi zorlamış, diğeri problemlerin cıvığını çıkartmış (15-16 tane). En iyisi 345 tam anlamıyla ygs
  • 3 4 5 bence. Yeni çıkanı diyorum.

• 3-4-5 cidden çok iyi bu konuda. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
  • kesinlikle ve kesinlikle 3-4-5 .... diğer denemeler gibi zorlayıcı değil moralini düşürmez . tam ygs düzeyi neysen o yani.
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    sonuç uyuşmuyor ve çıkmış soruları değiştirip soruyor? geometrisini çözmedin heralde öyle bi geometriyi ygs de sorsunlar bir gün sonra forumu gör bakalım sonuç her anlamıyla gayet güzel biraz zor olabilir ama
  • 345 güzel.bolum denemesi degil ama ygsye yakinlik olarak 345

• 2016 basım kapsül ve 2015 denge çok iyiydi ama müfredat falan değiştirmişler

• 345 tabiki

• Üç dört beş çözen biri olarak öneriyorum sonuç derece de problemleri baya kasmışlar keza geometri öyle.
    Karekök de olabilir onun biraz cebir kısmı zor.
    Üç dört beş orta ayar denemesi gibi gelir bence bu sene.
    Win streak hocam sonuç derecenin geometrisi ve problemleri bence ygs'ye göre ağır kaçmış.Özellikle 6. denemeden sonra böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judoo -- 9 Şubat 2017; 18:57:19 >
  • Dereceyi cozemedi heralde gelmis islem kalabaligi diyor. Sinavin ustunde olabilir cunku cikmis sorulardan secici olanlari koymuslar oraya. Sinava uzak diyemezsin o deneme icin, secici sorusu fazla sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: My Little Horny

sonuç uyuşmuyor ve çıkmış soruları değiştirip soruyor? geometrisini çözmedin heralde öyle bi geometriyi ygs de sorsunlar bir gün sonra forumu gör bakalım sonuç her anlamıyla gayet güzel biraz zor olabilir ama

Kardeş senin haberin olmaya bilir ama ÖSYM sadece ygs yapmıyor. Ygs ile konuları aynı olan 5 e yakın sınav yapıyor ösym

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.