Bildirim
Zor Dinamik sorum
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
eğik düzlem nasıl 3 kg olabiliyor? -
eğik düzlem ile yer arasında sürtünme yok eğik düzlemi 30N luk kuvvetle itiyorsun. -
99/16 buldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
yukarı -
Eğik düzlem dememişki. bildiğin düz yerde M kütleli üzerindede m kütleli cisim var. ikiside üst üstte -
quote:
Orijinalden alıntı: -Grimoire-
yukarı
21.soru 7,5 mu ? -
yanda benim çizdiğim şekil var yazılar net okunsun diye geniş çektim şekili kendim çizdim sağına
21. soru 7.5 sistemin ivmesine eşit onu anladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Grimoire- -- 24 Ekim 2013; 17:17:38 > -
quote:
yanda benim çizdiğim şekil var yazılar net okunsun diye geniş çektim şekili kendim çizdim sağına
21. soru 7.5 sistemin ivmesine eşit onu anladım
bence şekil yanlış böyle olmalı şekil.
http://www.sketchtoy.com/53380618
soruda M ile yatay düzlem diyor eğik demiyor. insanların akıllarını karıştırmışsın. -
-
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Galatasaray101o10
quote:
al dostum inan yeterki yeniden çektim
yazdım soruları. güzelmiş. hiçte böyle soru görmemiştim hangi kitap ?
zamanında çözerdik bu tür sorularıda hazırlık bizi paslandırmış 2 sene önce görmüştüm bu konuları şimdi çalışacak kaynağımda yok cebelleşip duruyorum üniv fizik 1 ilk vizenin geçmiş yıllardaki sorularından birisi
2.soru 8 mi
-
quote:
quote:
quote:
quote:
al dostum inan yeterki yeniden çektim
yazdım soruları. güzelmiş. hiçte böyle soru görmemiştim hangi kitap ?
zamanında çözerdik bu tür sorularıda hazırlık bizi paslandırmış 2 sene önce görmüştüm bu konuları şimdi çalışacak kaynağımda yok cebelleşip duruyorum üniv fizik 1 ilk vizenin geçmiş yıllardaki sorularından birisi
2.soru 8 mi
22. soru 0
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X