Bildirim
Zor geo sorusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hovam normal çözüm bu olmasa da ben şöyle yapardım e den b ye altıgeni 2 eş parçaya ayırırdım. O parça da 14 lüğü 2 ye yakın bir oranda böler mesela 6 alan alır alttaki 2 bölgeden de 1 ya da 2 alır toplam da 7 ya da 8 civarı değer gelir. Öbür şıklardaki değerler olması çok mantıksız olur. Mesela 58 olsa yarısı 29 etmeli ama öyle olursa 14lük alan tek başına zaten en az 6 götürür (35-6=29 olur) diğer şıklar daha da yüksek ayırması gerekeceğinden hiç olmaz.
Şıklardan giderek yaptım ama alan sorularında genelde yanıltmıyor bence.
Ek olarak 70 hiç olamaz,K nın biraz solda olması gerekirdi ki yarısı 35 etsin. Ama K nın kayık haliyle 35 ediyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swift. -- 12 Haziran 2020; 23:40:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağ olun hocam ama çözümü merak ediyorum up
hocam sekile bakarak yorum yapmayin. Osym bazi sorularda bilerek sekili hatali veya yamuk umuk verdigi oluyor. aman dikkat.quote:
Orijinalden alıntı: Swift.
Hovam normal çözüm bu olmasa da ben şöyle yapardım e den b ye altıgeni 2 eş parçaya ayırırdım. O parça da 14 lüğü 2 ye yakın bir oranda böler mesela 6 alan alır alttaki 2 bölgeden de 1 ya da 2 alır toplam da 7 ya da 8 civarı değer gelir. Öbür şıklardaki değerler olması çok mantıksız olur. Mesela 58 olsa yarısı 29 etmeli ama öyle olursa 14lük alan tek başına zaten en az 6 götürür (35-6=29 olur) diğer şıklar daha da yüksek ayırması gerekeceğinden hiç olmaz.
Şıklardan giderek yaptım ama alan sorularında genelde yanıltmıyor bence.
Ek olarak 70 hiç olamaz,K nın biraz solda olması gerekirdi ki yarısı 35 etsin. Ama K nın kayık haliyle 35 ediyor zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Up
Up
Bu soru tarzıyla ilgili bir formül görmüştüm. 6*(14+8-13)=Tüm alan
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X