Şimdi Ara

Zor karar 6.0.1 & ios guncel 7 lutfen yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar iphone 5 64gb sahibiyim. Yillardir iphone kullanip ve bununla birlikte senelerdir jailbreak yaparim herturlu kaymaginida yerim jailbreakin. :)
    Gecen hafta cihazim bozuldu ve genpaya verip bugun swap sifir cihazimi aldim actigimda 6.0.1 vardi sevinmedim desem yalan olur. Hemen cydia yi yukleyip ayarlarimi yukledim. Tweak icin buraya girdigimde birde ne goreyim ios 7 icinde jb ciktigini gordum bu durum beni cok kararsiz kildi..

Yenilikci bir insanim ama aliskanliklarimida severim. Ozellikle igo navigasyon ve iblacklist kullaniyorum tweaklae tabiki bolca.

Senelerdir kullanirim ama saf gibi hic ssh kaydi almadim. Suan cihazimda 6.0.1 yuklu sizce ssh kaydimi alip ios7 ye gecmelimiyim. Sonra geri donmem mumkunmudur.

İos 6.0.1 nasildir saglammidir 6.1.4 falan gecemem degil mi ?

Yardiminizi ve fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4s ve 5 te geti dönüş yok fakat cihazınız ios7 icin iyi bir cihaz ben 4s te ios 7 kullanıyorum ve cok memnunum kasiyor vs diyenlerde var tabiiki karar sizin ben olsam ios7 geçer Jb yapardım kaybınız olmaz

• Geçmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle iphone 5 te geri donus yok mu ?

• İos 7 ye geçersen bin pişman olursun benden söylemesi

• geçmeyin hocam. jailbreak yapın keyfinize bakın bence. ios 7 jailbreak oturduğunda geçerseniz eğer açıklar kapatılmazsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 de baslayan mac 6 da mı biter
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.