Şimdi Ara

ZOR MAÇ!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BUGÜNKÜ RUM MAÇINI ALMAMIZ KESİNLİKLE GEREKİYOR ASLINDA TANIMADIĞIM BİR KESİMLE MAÇ YAPMAK NE DERECE DOĞRU K.K.T.C NİN KAÇ TANE FİFA KRİTERLERİNDE TALIM VAR VEYA HANGİ BİRİ ŞAMPİYONLAR LİGİ VEYA DİĞER KUPA LARDA OYNUYOR BENCE TRABZON OYNAMAMASI GEREKİYORDU ŞU AN BİR HİÇLE OYNUYORUZ YANLIŞMI ARKADAŞLAR AMA TURU SÖKE SÖKE ALCAZ O RUMLARDAN BU MECBUR YANİ BU BİR GURUR MESELESİ BENCE NE DERSİNİZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JANCKER -- 3 Ağustos 2005, 16:06:15 >

• trabzon 3 4 tane atar ilk maçta allah rumlara yardım etti
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomasino

trabzon 3 4 tane atar ilk maçta allah rumlara yardım etti

Allah rumlara niçin yardım etsin bizimkiler salaklık etti allah bizimkileri cezalandırdı.
  • bizim trabzonu türküyeye gelince coşar avrupada bi halt yiyemez

elenecek zaten elese bile rangers ı yenemez
  • deli oluyorum yaf, madem 3 yiyecektin ne diye onca zorluk çekip gittin tanımadığın memlekete
    madem koyacaksın, ilk maça gitmeyecektin, burda 5 çekip dalga geçer gibi geçecektin turu.
    Akılları sıra şov yapmaya gittiler, şok olup geldiler.
    Ne olursa olsun rakibi küçümseyemeyeceksin.
    Sonun böle olur
    Örnekleri var bunun tarihte:
    Pendik, valerenga vs...
  • trabzon bu maçı alır ama 1 tane yerse işi zor... o kadar kolay maç değil gibime geliyo....
  • mahalle maçını ts bu kadar zora soktuya bravo yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 3 Ağustos 2005, 17:33:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    13 yıl önce açıldı
    90 Dakika maç özeti yardım.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: header

trabzon bu maçı alır ama 1 tane yerse işi zor... o kadar kolay maç değil gibime geliyo....

dedik zor maç diye....
  • Buraya Trabzon'unu değil hangi Süper Lig takımını koysan yenmesi gereken bir takımı yenemediler yaw. Acaip kötü oynadılar ama Rum'larda hakkıyla kazandılar çok ilginç.

Sparta Prag'dan adam alıyorlar onuda yetiştiremiyorlar var mı böyle yönetim ? Şimdi bütün sene oynatsınlar bakalım ne işlerine yarayacaklarsa. Ayrıca Yatara mı ne onuda kınıyorum ciddiyetsiz tavırlarından dolayı ve onu takımdan göndermeyecek olan yönetimide kınıyorum adamı böyle bir nedenden dolayı kesmeyecekseniz takımdan laubali olmamasını nasıl beklersiniz ?
  • KÜÇÜMSERSEK BÖYLE OLUR !!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.