Şimdi Ara

ZOR MATEMATİK SORU BANKASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2016 ygs'sinde 37,50 matematik neti yaptım. 10bine girdim lysde 15bine geriledim mezuna kaldım. Şimdi ise zor matematik kitabı arıyorum. Birey C aldım çözüyorum fakat başka kitapta çözmek istiyorum. Karekök önerdiler kolay diyenler oldu, 3-4-5 önerdiler kolay diyenler oldu. Ne çözmeliyim? Hem zor hemde kaliteli bir kitap

• Hocam sen bize tavsiye ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGS_Mİ_KALDI_OLUM

Hocam sen bize tavsiye ver
    Hacı YGS matta birşey kalmamış ki senin.Bence LYS çalış YGS'yi denemelerle götür.
  • Onur Sağsen odtü ve endemiğe bak

• Endemiğin 2017 basım kitabını almayı düşünüyorum kaliteli dediler ve zormuş, onur sağsen demişsin adamı buldum fakat kitabın linkini atabilmen mümkün mü acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrynkk

Hocam sen bize tavsiye ver

Ahahahha estağfirullah efendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlefrusciante

Endemiğin 2017 basım kitabını almayı düşünüyorum kaliteli dediler ve zormuş, onur sağsen demişsin adamı buldum fakat kitabın linkini atabilmen mümkün mü acaba ?

Benim profilimde açtığım konularda biraz alta in pdf si var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu turkceyle nasil 10 bin olmussunuz ygs'de? De ve da'lari neden ayirmiyorsunuz ve 'baska bir kitapta cozmek istiyorum' cumlesini yazarken yureginiz sizlamadi mi...

• Bu arada kitap tavsiyesi olarak da bilfen matematik s.b. oneririm kaliteli,zor sorular var. 3-4-5 de gecen sene zor kitapti ama bu sene kolaylasmis diyorlar bilmiyorum o yuzden. Bir de endemik zor bir kitap abarti zor olmus ama

• quote:

Orijinalden alıntı: berkwinchester

Bu arada kitap tavsiyesi olarak da bilfen matematik s.b. oneririm kaliteli,zor sorular var. 3-4-5 de gecen sene zor kitapti ama bu sene kolaylasmis diyorlar bilmiyorum o yuzden. Bir de endemik zor bir kitap abarti zor olmus ama
    fdd 2017 aldım sağlam
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkwinchester

Hocam bu turkceyle nasil 10 bin olmussunuz ygs'de? De ve da'lari neden ayirmiyorsunuz ve 'baska bir kitapta cozmek istiyorum' cumlesini yazarken yureginiz sizlamadi mi...

Ahahahaha :D türkçem 32 netti ya en kötüsü oydu zaten. Bilfen soru bankası bitirdim maalesef. 3-4-5 düşünüyorum fakat kolaylaştırmışlar diye duydum hevesim kaçtı

Edit: iki anlatım bozukluğu sorusunun ikisi de boştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlefrusciante -- 16 Eylül 2016; 17:13:54 >
  • littlefrusciante kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten piyasada endemik harici zor kitap birakmamissiniz Kolay gelsin zor kitaptir

• warsi123 W kullanıcısına yanıt
    Hocam kitap zor diye duydum ama çok gereksiz uğraştırıyor mu ? yani kaliteli midir ?
  • Bende 15k ile mezuna kaldim karekök aldim pek icime sinmedi öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_2054 -- 16 Eylül 2016; 17:26:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_2054

Bende 15k ile mezuna kaldim karekök aldim pek icime sinmedi öyle
    ygsde 33 net yaptım karekök bana basit geldi sana da aynı gelir o yüzden sen bol deneme çöz , gerisi şans fullemen .
    bi arkadaş vardı geçen sene mat da39 doğru 1 boş yaptı . karekök çözdü mat .ama diğer dersleri berbattı 100k oldu ygsde. yani şans işi ygs mat.
  • littlefrusciante kullanıcısına yanıt
    Hocam problemler için birşey diyemem göreceli onun için çok soru çözmek gerekir ama kitabın geri kalan bütün konuları başladığın yerden seni bikaç basamak sıçratır yani ayrıca eklenen polinom parabol karmaşık sayılar için ayrıca fasikül veriyor ve kitabın içinde bunun testleride var tam 2017 müfredatı yani son olarak 13-14 lira bişi vermiştim bayada cüzzi
  • Sosyalle fen nasildi ygsde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lester8101 -- 16 Eylül 2016; 18:32:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lester8101

Sosyalle fen nasildi ygsde

32 türkçe net
    37.50 mat net
    26.75 sosyal net
    33.75 fen net
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlefrusciante

Arkadaşlar 2016 ygs'sinde 37,50 matematik neti yaptım. 10bine girdim lysde 15bine geriledim mezuna kaldım. Şimdi ise zor matematik kitabı arıyorum. Birey C aldım çözüyorum fakat başka kitapta çözmek istiyorum. Karekök önerdiler kolay diyenler oldu, 3-4-5 önerdiler kolay diyenler oldu. Ne çözmeliyim? Hem zor hemde kaliteli bir kitap

Bende zor bi soru bankası arıyorum ama kafam karışık bi sürü yayın var, çoğunda değişti içeriği, geçen sene ygs de matematik netim 37 idi, eğer bulduysanız zor, yani zordan kastım orijinal soruları sınav ayarında soruları olan.bi kitap banada haner verirsen sevinirim :)

• Usta ben de 38.75net yaptım matematikte ama geçen yılki matematiği yapmak icin ustalasmak gerekmiyordu o sonuc seni ben zaten iyiyim diye rehavete sokabilir bence kitaplari kucumsemeden piyasada ismi olan kaynaklari hic olmazsa gor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.