Şimdi Ara

Zordayım Dostlar Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu söyleyeyim dh de konular açılıyor sürekli şöye asosyalim yok efendim böyle yanlızım diye emin olun herkes kendi hayatından alıntılar yapsa kesin olarak dh nin en asosyali ben olurum durumun vehametini siz düşünün artık :)

Asıl meseleye gelince üni okuyorum, geçenlerde hoca ödev verecem dedi işte belli konular hakkında slayt gösterisi hazırlayıp amfi de sınıfa sunum yapacaz. Ödev aldım geri dönüşü yok gibi bişey üni son sınıfta olmama rağmen sınıftan 3-5 kişi tanıyorum(asosyalliğime işarettir :D) çok utanıyorum kendimi o tahtada o sunumu yaparken düşününce bile içim daralıyor napacam lan ben?

• sunumdan önce alkol al rahatlarsın.
  • Çıkar masaya vur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viskiye kolonya karıştır dik kafaya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende birşey dediniz zannettim :S napcam la harbiden bi tavsiyesi olan yokmu
  • evde sunumu bol bol tekrar et ve sunumuna hakim ol ve arkadaşların dediği gibi ağzını yamultmıcak kadar alklol alabilirsin ama dikkat et o ayarı yakala ortadan azcık az olması lazım çünkü sunum esnasında terleme ve en önemlisi kendine güven unutma sen kendine güvenmezsen kimse sana güvenmez
    not:akşam erken yat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Çıkar masaya vur.

• Karşındakileri çıplak düşün Bir de sunumu bol bol tekrar et, neler söyleyeceğini iyice ezberle, hatta not alabilirsin aklına gelenleri. Sunum esnasında kağıttan okunmaz diye bir şey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.