Şimdi Ara

Zorlandığımda Baş Dönmesi Mide Bulantısı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Tabii ki bir doktorun gözetimi gereklidir fakat benim gibi bu durumları yaşayan varsa onlardan tavsiye almak için yazıyorum. Uzun süredir (3-4 yıldır) bir sağlık problemim var. Sağlık problemim şöyle; kendimi fazla zorladığım zaman baş dönmesi ile beraber mide bulantısı etkisi altına giriyorum, başım dönmeye başladığı zaman yere çömelip gözümü kapatmam gerekiyor. Fakat bunlarda yetmiyor. Bulduğum çözüm başımdan aşağı su dökmek çünkü anca böyle beni kendime getiriyor( herhalde şok etkisinden) bu böyle 3-4 dakika sürüyor 3-4 dakikadan sonra normal halime dönüp ayağa kalkıp devam edebiliyorum( tabii o zorlandığım işi bırakıyorum) Ve bu problemde aç tok farketmiyor iki türlü de zorluk yaşıyorum. Bu problemi en çok arıza yapan arabamı iterken ve halı sahada maç yaparken hissettim. Arabayı ittikten sonra gelen baş dönmesi,halsizlik ve mide bulantısı yüzünden kusmak zorunda kaldım. Yine başka bir zamanda halı sahada maça girdikten 5 dakika sonra yine baş dönmesi ve mide bulantısından dolayı maçtan çıkmak zorunda kaldım fakat bu sefer kusmadım çünkü kusacağımı anlayıp maçı yarıda bıraktım. ( Bir erkek için maçı yarıda bırakmak üzücü tabii... Beni ne kadar zorladığını anlayın..) Kan, idrar , kardiyoloji ve kardiyagrafi tahlillerimden bir şey çıkmadı.( B12 eksikliğim dışında) ( Sağlık ocağında yaptırdım idrar ve kan tahlilini) Şuanda üzerimde tansiyon holterle yazıyorum bir de buna bakalım dedi doktor.

Böyle problemler yaşayanınız olduysa tavsiyelerde bulunursa çok sevinirim. Eskiden deli gibi saatlerce top oynardım...

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WOLF99 -- 19 Temmuz 2024; 16:36:37 >

• Panik atak

Psikiyatr görsün

• Sosyal medya
    Yetersiz beslenme
    150kg yum ama diyecek olan kazmalar lafim cahillere degil..
  • Pablo Vader kullanıcısına yanıt

Hocam detay bilmediğimden soruyorum araba iterken ya da halı sahada futbol oynarken panik yaptığımı hatırlamıyorum çünkü neden panik yapayım ki gayet normal bu işler bunlar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.