Bildirim
Zorlu Apple Store Randevu Sorunsalı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
apple ın sitesinde stok durumu diye bağlantı var, ordan ben en son baktığımda sadece 6+ 128 gb vardı başka bir cihaz yoktu:) o yüzden önce stok durumuna bak derim, bu arada akasyada da yok istediğin cihaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: JavierKrophs
Dun butun gunumu iphone 6 plus 16 gb silver aramakla gecirdim.Gittigim yerlerin bazilarinda yoktu bazilarinda vardi ama garanti sorunu yuzunden alamadim. Bugun ise zorluya gidecegim.
Randevu almadan gitsem ip6 plus 16 silver alabilirmiyim ?
Normalde randevu almadan cihaz alabiliyorsunuz, örneğin 5S isteseniz anında alırsınız randevusuz. Ama iphone 6'larda stok yok, bazen geliyor onu da randevuyla veriyorlar. Yani zor şu an. -
Cevaplar icin cok tesekkurler bir sorum daha olucak :)
Randevu saatleri arasinda gitme zorunlulugu varmi erken veya gec ne kadar tolare ederler ?
COK TESEKKURLER SİMDEDEN...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: JavierKrophs
Cevaplar icin cok tesekkurler bir sorum daha olucak :)
Randevu saatleri arasinda gitme zorunlulugu varmi erken veya gec ne kadar tolare ederler ?
COK TESEKKURLER SİMDEDEN...
Randevu günü için bekliyorlar ama bir sonraki güne alamıyorsunuz ama siz yinede en geç saati alın Öncesinde mutlaka veriyorlar zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben rezervasyon saatimden önce gittim alabilirmiyim şimdi dedim verdiler. ama verilen saat geçtikten sonra ne yaparlar bilmiyorum -
Telefonu almış bulunmaktayım teşekkürler yardımlarınız için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eski iphone imei yeni telefona aktarma
- engellediğim numara beni nasıl arıyor
- iphone kapalıyken alarm çalar mı
- aa/a iphone hangi ülke
- iphone yere düştü açılmıyor
- iphone 15 arka cam fiyatı
- iphone fotoğraf gizleme
- iphone 16 hep açık ekran var mı
- silinen numaraları geri getirme
- gizli numaradan arama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X