Bildirim
ZORLU CENTER RANDEVU ALDIM MAC OLARAK AMA İPHONE GÖTÜRECEĞİM ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bende mac randevusu almıştım fakat gidememiştim, mac alıp ,iphone bakıyorlar mı ,deneyimini paylaşırsan sevinirim. -
Hocam git dene şansını olursa buraya yaz diğer arkadaşlara yarar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç fark etmez. Randevu randevudur. Her türlü işini görüyorlar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
16 ekim için forumdan bir arkadaştan randevu aldım 16 sına kadar arkadaşın randevusu iptal olmaz ise kendi aldığım randevuyu forumdan bir arkadaşa verebilirim -
arkadaşlar mac olarak olunca bakmıyorlar... akın isimli bir genius liderimi ne vardı adam bakar bakmaz olmaz dedi ben biraz üsteledim şarjımda problem vardı temassızlık gibi elindeki simkart çıkaran ince şeyle şarj yuvasını temizledi düzeldi.ama eleman çok sert konuşuyor şimdi dene bide tersini tak şarj almasında göreyim gibi konusuyordu bende arkama bakmadan çıktım :) ekran için ayrı randevu alın gelin bakmam mac için olduğu için dedi
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ana ve kilitli ekran çok şarj yiyor
- kamera lens koruyucu yorumları
- iki iphone birbirine aktarma
- swap cihaz nedir
- bildirim sesi gelmiyor
- apple watch 7 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi telefon kılıfı markaları
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X