Şimdi Ara

Zotac 1660 super1799 tl (ÇİFT FANLI)-gittigidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zotac 1660 super1799 tl (ÇİFT FANLI)-gittigidiyor
    GittiGidiyor
    Zotac ZT-T16620F-10L GTX 1660 SUPER GAMING 6GB GDDR6 192Bit 16x Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/zotac-zt-t16620f-10l-gtx-1660-super-gaming-6gb-gddr6-192bit-16x_pdp_528446769

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASYONALIST -- 7 Şubat 2020; 18:58:1 >

• www.sinerji.gen.tr
    Zotac GeForce GTX1660 Super Twin 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
    https://www.sinerji.gen.tr/zotac-geforce-gtx1660-super-twin-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-pmu419649

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Teknobiyotikte de Galax 1660S 1550₺ idi en son. Belki bütçesi kısıtlı olup daha uygununu arayan vardır diye yazıyorum, bu fırsat değil demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın. Markaya bağlı kalite ve performans farkı vardır illa ki. Satıcı farkı da göz ardı edilemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Teknobiyotikte de Galax 1660S 1550₺ idi en son. Belki bütçesi kısıtlı olup daha uygununu arayan vardır diye yazıyorum, bu fırsat değil demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın. Markaya bağlı kalite ve performans farkı vardır illa ki. Satıcı farkı da göz ardı edilemez.
    Dediğiniz ürün bu sanırsam;Bence gayet güzel fiyat ve güzel ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 7 Şubat 2020; 19:36:17 >

• galaxlarda kart soguyunca durma, isininca calisma ozelligi yokmus .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASYONALIST -- 7 Şubat 2020; 19:47:19 >
  • RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    Bir önemi yok, msi afterburner ile custom fan ayarlı kullanırsanız her türlü ayar yapılabiliyor üstelik otomatik başlat dediğinizde bilgisayar açıldığı gibi fanlar duruyor artı undervolt veya overclock ayarlarını da otomatik yapabiliyor.

• Arkadaşlar 1709 tl ye geliyor vade farksız taksitte var sizce alınır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Glax 1660 Süper aldım 1556 TL Kargo dahil fiyatı, en paradan 6 taksitte yaptım peşin fiyatına, Kart 73 dereceyi geçmedi oyunda ve stress teste, boşta 40-45 derecelerde, fanları boştayken dönmüyor oyuna girince ısınınca dönüyor ve soğuyunca duruyor.Sıcaklık 70 den 40-45 e düşüyor hızlı bir şekilde, fanları manuel yüzde 100 yapınca 30-35 dereceere düşüyor sıcaklık ama çok ses çıkarıyor tam devirde.Yüzde 70 lere kadar farkettirmiyor fan dönüşünün sesi.
    Tek problemim işlemcim R3 1300X yetersiz geliyor sanırım buna %1 ve %01 FPS lerde düşük skor alıyorum bazen çok düşüyor.
  • İnventus 1700e 1660 ti satıyor bence o daha mantıklı ama o tek fanlı iyi kasa havalandırması lazım

• TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Galax GeForce GTX1660 Super (1-Click OC) 6GB 192Bit GTX 1660 Super GDDR6 Ekran Kartı (GLX-60SRL7DSY91S) - ŞUBAT SONU FIRSATLARI | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/galax-geforce-gtx1660-super-1-click-oc-6gb-192bit-gtx-1660-super-gddr6-ekran-karti-glx-60srl7dsy91s.html

dolar yükselişteyken daha fazla bekleyemedim ve şunu aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: earth.

https://www.teknobiyotik.com/galax-geforce-gtx1660-super-1-click-oc-6gb-192bit-gtx-1660-super-gddr6-ekran-karti-glx-60srl7dsy91s.html

1000 liraya rx580ler bulunabiliyorken.

tek bir oyun örneği göstermek saçma. bir kaç oyunda değerler yakın olabilir ama bir çoğunda 10-30 fps arası fark var. zaten ben de biliyorum f/p olarak 580 iyi bir seçenek sistemimde kısa süre test etmiştim performansı biraz yetersiz bulmuştum. o paralara 590 alacağıma bunu alayım dedim ki 590'dan da iyi bir kart sonuçta.
    ayrıca konuyu açan da senmişsin kendin aynı kartın başlığını açıyorsun, ben daha ucuza farklı marka olanı aldım deyince aynı kartı 580'le kıyaslayıp kötülüyorsun. güzel kafa :)
  • quote:

Hocam gelince kartın durumunu yazar mısın memnun musun falan... Bir arkadaş Galax'ta bir sorundan bahsetmişti sanki de o geldi aklıma merak ettim. Fan dengesiz mi ne çalışıyormuş galiba, bir çalışıyor bir duruyor falan demişti diye hatırlıyorum. Bir de gürültü seviyesi nedir yazarsanız sevinirim.

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    yazarım. imzandaki sisteme düşünüyorsan bende de aynı işlemci var şuan darboğaz vs olursa onu da söylerim. ben daha sonra işlemciyi de değiştireceğim için bunu aldım yoksa 580 alıp geçerdim.
  • quote:

yazarım. imzandaki sisteme düşünüyorsan bende de aynı işlemci var şuan darboğaz vs olursa onu da söylerim. ben daha sonra işlemciyi de değiştireceğim için bunu aldım yoksa 580 alıp geçerdim.
    Aynen hocam imzamdaki sisteme düşünebilirim. GTX 970 yok artık imzamdaki onun yerine işte belki düşünürüm. 580'i düşünmedim pek çünkü ben bu kartı ileride elimde tutup belki diğer bileşenleri komple değişirim falan diyorum veya darboğaz olursa kartı 2k'da kullanmak veya işlemciye belki biraz o/c yapmak gibi şeyler düşündüm. 580 pek ileriye dönük gelmedi bana.
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    evet ben de öyle düşünerek aldım gelsin bi test edeyim bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.