Şimdi Ara

Zotac 750 Ti vs Asus 750 Ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/gtx750-ti-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti-13007.html

http://www.vatanbilgisayar.com/gtx750-ti-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html

bu ikisi arasında kaldım arkadaşlar şimdi siz bu kadar para vericeksen 7870 al falan diceksiniz ben şöyle söyleyim psu im yetmiyor 400w 12v dan 20amper güç verebiliyor sistemim ise

FX 6300 CPU
    MSI 970A-G46 MB
    8GB RAM

sizce iyi midir bu ikisi arasında kaldım max bütce 400

soğutucuları kötü gibi geldi ama idare eder sanırım

• Msi modelini niçin tercih etmiyorsunuz. Zotac hakkında bir şey söyleyemem. Asusu garantisinden dolayı tercih edeceksen etme. Çizginin rezaletlerini görüyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Msi modelini niçin tercih etmiyorsunuz. Zotac hakkında bir şey söyleyemem. Asusu garantisinden dolayı tercih edeceksen etme. Çizginin rezaletlerini görüyoruz.
    msi biraz büyük geldi kasaya sığar mı emin değilim sığsa bile rahat bırakmaz everest 706b kasam var
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiskypickle

quote:

Msi modelini niçin tercih etmiyorsunuz. Zotac hakkında bir şey söyleyemem. Asusu garantisinden dolayı tercih edeceksen etme. Çizginin rezaletlerini görüyoruz.
    msi biraz büyük geldi kasaya sığar mı emin değilim sığsa bile rahat bırakmaz everest 706b kasam var

Hddyi en alta alırsın sığar

• Sizin kararınız. Aralarında dağlar yok.

• quote:

Sizin kararınız. Aralarında dağlar yok.

bana da öyle geliyor zaten 3 yıldır sapphire hd4670 kullanıyorum boşta (kış aylarında) 28 derece yükte 45 50 arasıydı nerdeyse aynı denilebilecek fan var asus ve zotac da umarım sorun çıkmaz teşekkürler yorumlar için

Benim efsanehttp://prntscr.com/3dz9cf

Asushttp://prntscr.com/3dz9o5

• Asus alın fark yok zaten asus biraz kalitesi servisi iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ask_olcer

Asus alın fark yok zaten asus biraz kalitesi servisi iyi.

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar bir de bu vatanın sitesinde ürünlerin yüzde 90 ında internet fiyatı yazıyor bunların mağaza fiyatı nedir acaba nasıl bakabiliriz ?
  • bu seride yeni mimari olduğu için ısınma nerdeyse yok gibi tek fan yeterde artar ucuz olanı tavsiye edecektim asus muş onu alabilirsin
  • Zaten isinmiyor ne alirsan al

• ucuz hangisi ise onu alın.

• Aslında sistemin güzel fakat power alıp daha iyi bir ekran kartı takmalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

Aslında sistemin güzel fakat power alıp daha iyi bir ekran kartı takmalısın.

400tl gibi bi bütçe var max. bunun 130 tl sini power a verirsem ekran kartına bütçe kalmıyacak o yüzden 750ti tercih ediyorum zaten 7850 ye yakın bir performans veriyor genel olarak ve temp benchmarklarına baktığıma göre az ısınan bir kart
  • Sen de 200 TL ye bi PSU ve hd7770 alirsin.Pagan olunca bir tane daha alirsin crossfire yaparken 7870i zorlar :)

• quote:

Sen de 200 TL ye bi PSU ve hd7770 alirsin.Pagan olunca bir tane daha alirsin crossfire yaparken 7870i zorlar :)

kullandığım anakart cf destekliyor fakat iki kart da 8x hızında çalışıyor yani anakartıda değiştirmem gerekir cf için :D
    o da para demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiskypickle

quote:

Sen de 200 TL ye bi PSU ve hd7770 alirsin.Pagan olunca bir tane daha alirsin crossfire yaparken 7870i zorlar :)

kullandığım anakart cf destekliyor fakat iki kart da 8x hızında çalışıyor yani anakartıda değiştirmem gerekir cf için :D
    o da para demek

O zaman asus 750ti al geç :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.