Şimdi Ara

zotac 8800gt o/c sizce yeterli mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

slmlar arkadaşlar..kartım henüz yeni olduğu için fazla yüklenmeye çekiniyorum ancak kullananlar ya da bilenler var sa bana yardımcı olur mu..
    ekran kartının hızlarını arttırdım ama bu sizce yeterli mi yok sa daha da gider mi..

•  zotac 8800gt o/c sizce yeterli mi??

arkadaşlar biraz daha arttırdım gidiyor ama bellek hızını 1100 ün üzerine çıkarınca bi yığılma oldu..ne dersiniz bu sonuç ideal mi..yok sa yazık mı bu karta...8800 ler hakkında pek fazla fikir sahibi olmadığım için sizlere soruyorum..
  • hadi arkadaşlar bi fikir söyleyin..40 kişi okumuş bi yazan yok.hayırdır..küstünüz mü...:)
  • bi koku mu geliyor yoksa bana mı öyle geliyor
  • power tozlanmış..ondandır..:)
  • 8800 gt kullanan hiç yok mu aranızda..bi allahın kulu bişiy yazsın hayrına....:)
  • kardeş şaka gibi değerler resmen... sana sorular sorim =)

-stok fanmı yoksa değiştirdinmi
    -vmod yaptın tabikide ama hw mi yoksa biosmu
    -sıcaklıklar ne alemde

aşırı yüksek bence nasıl başardın merak ediorum doğrusu...

edit: son anda aklıma geldi. windowsta artırmakla bişi olmaz oyunlarda bu şekilde çalıştırabiliomusun kartı? mesela crysisi kaç dakika çalıştırabiliosn?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exceedinglimits -- 12 Mart 2008; 20:53:51 >
  • dostum çok yüksek olduğunu düşünmüyorum açıkcası..fan stok fan..bu değerde oyunlarda tıkanıyor..ama cpu yu 800 e getirince hiç sorun olmuyor..850 mhz de tıkanmasının da sebebini işlemcime bağlıyorum..tat alabilmek için işlemciye de epey yüklendim ve fan takılı olmadığı için sıcaklıkta problem oluyor..işlemcim athlon 3200+..biraz eski de idare ediyorum..ama gerçekten çok fazla bi değer olduğunu düşünmüyorum..daha fazlasını bekliyorum açıkçası....
  • zotac amp o kadar çıkmıyo nasıl öyle oc oluyor yanar o kart söleyim
  • valla dostum yanacağını zannetmiyorum..gayet normal görünüyor..sıcaklık olsun tutarlılık olsun bi sorun yok..ama en son değerde sorun var..oyunlarda donuyor ve reset atmak zorunda kalıyorum..800/1100 değerinde sürekli oyun oynuyorum ve detayları da sürekli ful de..bu saate kadar yanmayan kart neden yansın ki..dimi ama..
  • 800mhz gpu, 1100mhz ram

süper değerler, aman nazar değmesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvacle -- 14 Mart 2008; 1:48:57 >
  • nirvacle Tarih 14 Mart 2008; 1:48:37

800mhz gpu, 1100mhz ram

süper değerler, aman nazar değmesin..

umarım..teşekkürler..
    ama içime bi kurt düştü....
  • Bu hızlara çıkması iyi ama tam performans almanız için sistemide değiştirmelisiniz, 2k06 bench'i alırsanız anlarsınız...
  • O değerlere benim Palitde çıkıyor ama 3DMark06 da hata verip kapanıyor kilitleniyor, Test yapıp o değerlerde sorun olup olmadını ancak o şekilde anlarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

O değerlere benim Palitde çıkıyor ama 3DMark06 da hata verip kapanıyor kilitleniyor, Test yapıp o değerlerde sorun olup olmadını ancak o şekilde anlarsın.

3dmark kurulumunda sorun çıkıyor işletim sistemiyle ilkgili bi sorun var sanırım ama aquamark testini sonuçladı bu değerlerde yaklaşık 75000 puan aldı..işlemcim çok zayıf kalıyor..

quote:

Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi
    Bu hızlara çıkması iyi ama tam performans almanız için sistemide değiştirmelisiniz, 2k06 bench'i alırsanız anlarsınız...

evet kesinlikle..opteron bi işlemci buna yeterli olur sanırım..anakrt 939 pin olduğu için iyi bişiler bakıcam artık..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.