Bildirim
zotac 9600 gt overclock ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
rivatunerle oc yapsan olmazmı -
yaw deniyeceğimde kartın sınırlarını felan bilmiyorum o yüzden zorlamak istemedim yapan yoksa artık zorlicaz :) -
bence öyle hemen zorlama okadar para yatırmışsın karta hele bi sakin ol bir bilen gelir bakan elbet -
amp modelleri
gpu 725
shader 1750
ram 2000
olarak geliyor kartlar aynıysa bunudu amp yapabilirmiyiz onu çok merak ediyorum görüntüsü aynı
zaten 9600 gt'lerin bayağı oc kapasitesi var -
Bence de yani kart artık eskidi zorlanıo o zmn yaparsın. -
ya aslında işlemci gibi değilki ekran kartı olsa olsa %10-15 felan stabil oluyor değermi diye düşünüyorum :) ama merak ediyorum amp olurmu bendeki kart -
Bende aldım senin kinin aynısını ama yani Oc edip bişey farketmiyecekki. 3dmark bakarsın oc ile anca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pardus34 -- 6 Mart 2008; 17:01:54 > -
quote:
Orjinalden alıntı: pardus34
Bende aldım senin kinin aynısını ama yani Oc edip bişey farketmiyecekki. 3dmark bakarsın oc ile anca.
evet doğru pek bişey değişmeyecek 80 fps vericeğine 82 verse ne olur veya 23 yerine 21
amp modelinde ortalama %12 bir fark var
ama aşağıdaki incelemede kart resmen oc ile uçmuş
650 cpu yu 775
1625 shaderi 1898
1800 ramleri 2282 küsür yapmışlar standart soğutma ile
bioshockda 50 fps 58 olmuş 39 min verdiği yer 47 olmuş
crysisde %10 farketmiş
yani biz ne yapsak en sağlam kart bile dx10 da crysisde yetersiz kalıyor zaten kart diğer oyunlarda çok yüksek fps veriyor
http://www.donanimhaber.com/videolar.asp?izle=232
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet23 -- 6 Mart 2008; 17:16:29 >
-
775 civari kullanilabilio 9600 ler -
valla lokum gibi bu 9600gt lerde hanerdeyse bbenim 8800gt yi geçecek yaw -
beyler vatan bonusa %28 indirim +5 taksit yapıyormuş.sparkle 9600gt 150dolara geliyor.bu kampanya devam edecekmi daha yoksa bugünemi mahsus -
slmbende vatandan 9600 gt aldım işletim sistemi xp direct x 10 xp için varmı yoksa sadece vistadamı, xp için biraz baktım nette bulamadım bilen varsa link verebilirmi teşekkürler. -
Ben de vatandan önce sparkle 9600 gt aldım ama fan sesi en düşükte cırrrrrrr diye bi ses yapıyo.Donanımhaber testlerinde de 2 tane 9600 gt testi var.Onlarda da kartın tek eksiği olarak fanın yapısal hatasını belirtmiş.Ben de taktım kafaya götürdüm sparkle'ı 24 ytl daha verip zotac aldım iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum bunda da aynı ses,Nvidia kontrol panelinden GPU ayarlarını ayarla seçeneği var fan ayarları kısmından direkt fan kontrolünden %18,46 yaptım biraz daha ses azaldı..Bunu yapmanın zararı var mıdır?? -
son hali buyrun size zotac amp :) sahader'da 50 fazla gpu 740 da kullandım bayağı limitini bilmediğim için çok zorlamıyorum
oc yapan varmı bu kartlara başka ?
oyunda farkettimi derseniz crysis'de 25 aldığı bir karade 29 'a yükselme oldu (dağlı bölüm herşey high+2xaa)
aynı yerleri tekrar tekrar oynadım ortalama 3-4 kare arttı fps'ler (%10-15 gibi artma oldu)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet23 -- 10 Mart 2008; 0:05:13 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: bilo1900
Ben de vatandan önce sparkle 9600 gt aldım ama fan sesi en düşükte cırrrrrrr diye bi ses yapıyo.Donanımhaber testlerinde de 2 tane 9600 gt testi var.Onlarda da kartın tek eksiği olarak fanın yapısal hatasını belirtmiş.Ben de taktım kafaya götürdüm sparkle'ı 24 ytl daha verip zotac aldım iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum bunda da aynı ses,Nvidia kontrol panelinden GPU ayarlarını ayarla seçeneği var fan ayarları kısmından direkt fan kontrolünden %18,46 yaptım biraz daha ses azaldı..Bunu yapmanın zararı var mıdır??
vardır 3d uygulamalarda gpu 60-65 oluyor fanın ayarını kısarsan tehlikeli bi sıcaklığa çıkarmı bilmem ayrıca video incelemede zotac 9600 gt amp incelemesinde ve pow incelemesinde o sesin nvidia referans tasarımından kaynaklandığını belirtmişler.ileriki revizyonlarda düzeltirler veya özel soğutma yapıp fiyatını ekleyip pahalıya satarlar sanırım.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Realknight
slmbende vatandan 9600 gt aldım işletim sistemi xp direct x 10 xp için varmı yoksa sadece vistadamı, xp için biraz baktım nette bulamadım bilen varsa link verebilirmi teşekkürler.
sadece vista dx-10 destekliyor.xp'de crysis için hile varmış ama ne kadar dx-10 'dur onu bilemem -
Fanı tekrar otomatiğe aldım.Yalnız lost oynarken yükte 69 derecelere kadar çıkıyor fakat fan açmıyo gerek mi duymuyo acaba? -
bendede oyun esnasında 60'lı derecelerde geziyor -
benim aldığım değerler şunlar zotac 9600 gt düz model
power highpower 560w ile
gpu: 780
ram: 2150
shader: 1900
ram hızını bendeki o\c programının limit hızı olduğu için 2150 kadar çıkartabildim. gainward ın bi programı
kaptan54 uzman o\c ci kardeşlerimizden değerin iyi olduğunu sölemişti
oyunlarda oynanabilirlik bariz artış gösterdi
yanlız hand of god legent oyununda atma yapıyor onuda çözemedim bazen hemen atıyor bazen 1 saat sonra
sonuç olarak amp olması o kadar mühim değil kartın benim görüşüm ki sonuç ortada
bu arada biostan karta +0,1v verdim aklınızda bulunsun
Benzer içerikler
- wattman hatası nedir
- amd radeon r7 200
- entegre grafik nedir
- gürcistan ekran kartı fiyatları
- amd hata 182
- rtx 5060
- nvidia rtx
- amd fluid motion frames 2
- rtx 50 serisi ne zaman çıkacak
- dikey senkronizasyon nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X