Şimdi Ara

ZOTAC GeForce GTX 1660 6GB.....Inventus, 1390tl bu gece sonmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ZOTAC GeForce GTX 1660 6GB ZT-T16600F-10L, GTX1660, PCI-E16 3.0, 6GB/192bit GDDR5, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10165

not: linki adres satırına kopyalayarak açın, neden bilmiyorum ama hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HünkarBeğendi -- 24 Kasım 2019; 23:17:37 >

• link bozuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukii

link bozuk
    link'te problem yok da dh referanslı link eklediği için açılmıyor. Linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırırsanız açılacaktır.
  • Linki kopyalayıp kendiniz yapıştırın, forumdan inventus'a yönlendirince göstermiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte ben buna sıcak fırsat derim. Acaba bu modelin kronik bir sorunu falan var mı? Ses ve ısı durumu kötü değildir inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksitli satışta vade farkı çıkıyor. Vatanda asus marka 1600 TL civarı, sanırım o modelde kronik ısınma problemi var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1660 yüksek tdp li bir kart değil ki ısınma sorunu olsun, fiyat sıcak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

İşte ben buna sıcak fırsat derim. Acaba bu modelin kronik bir sorunu falan var mı? Ses ve ısı durumu kötü değildir inşallah.
    Hocam bu ürünü gönül rahatlığıyla alabilirsiniz cihaz çok serin ve aynı zamanda sessiz çalışan bir kart. Tüm incelemeleri gözden geçirdim amazon.com dahil. Ben de bu karttan sipariş vermiştim ancak sonra vatanbilgisayardan 1680 tl ye 1660 ti ventus görünce iptal edip onu aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.