Şimdi Ara

Zotac Gtx 260 amp, Saat hızları normalmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Zotac Gtx 260 amp, Saat hızları normalmi?

esasında performans olarak bir problem yaşamıyorum.fakat diğer 260ların saat hızlarıyla karşılaştırıyorum,sanki default ayarlarım çok düşük gibi?
    Kartın saat hızlarıyla hiç oynamadım şimdiye kadar.Ara sıra işlemcininkiyle oynuyordum fakat ekran kartına dokunmadım :)

saat hızları normalmidir? değil ise standarta getirmek için ne kullanmalıyım? rivatuner indirdim deneme amaçlı fakat overlock yapabilceğim sayfayı bulamadım, acaba kilitlimidir ?

• saat hızların normal neyi düşük ki
  • sorum zaten düşükmüdür idi ? cahilliğin gözü kör olsun, forumdaki bazı resimlere bakıyorum, örneğin shader için 2000li rakamlar gözüküyor,memory için 1400 1500 li rakamlar gözüküyor, sanırım bunlar overclock ile oluyor evet ama defaultun bukadar aşağıda olması normalmidir, o takılmıştı kafama. teşekkürler cevap için.
  • 750/900Mhz Olan Ati 4870'i 820/1100'e getirdim..

Arada baya Fark Var gördün Mü..Sende Overclock yapcan İşte..
  • tmm benim o/c ile problemim yok,öyle bir düşüncemde yok, tabiki bilginiz varsa rahatlıkla üst hızlara ulaşabilirsiniz. tek öğrenmek istediğim " evet bu hızlar default hızlarındır" şu şekilde olsaydı o/c li olurdu, forumda gördüklerinin hepsi o/c li saat hızlarıdır" gibi bir cevaptı.

teşekkürler =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 295 Kaç Watt??
    15 yıl önce açıldı
    XFX RX 580 4 GB 256 BİT
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.