Şimdi Ara

Zotac GTX 260 SYNERGY 896 MB 448Bit GDDR3 16X hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar su konuya bi acıklık getirelim yokmu ikisinide kullanan test eden arkadasımız felan aynı fiyata 4870 1 gb ekran kartları var hangisi almamız daha dogru lütfen yardımcı olun benim sistemimde 955 amd sistem ekran kartımı up yapmak istiyorum ama karar kılmıs degilim henüz

• 4870 ile aralarında çok fark yok.Hemen hemen aynı performansı veriyolar.Ama benım tercihim 260'tan yana olurdu...

Burda testler mevcut
  • Kardeş o senin ne yapacağına bağlı.

Yani eğer özellikle oynayacağın oyunları sayarsan, belki kesin-rahat öneri yapılabilir.

Yok böyle ayrıntılara girmeyecem diyorsan, oyun için 260 öneririm ben sana, şu şartlar altında. Daha sağlam sürücüleri-uyumluluğu, PhysX desteği ve zaten pek çok oyunda daha kötü kare vermek bir yana, daha fazla kare de vermesi (yani "daha kötü kare veriyor ama diğer avantajları nedeniyle öneriyorum" gibi bir durum yok. Şartlara göre, düz hâliyle belirgin biçimde daha kötü - benzer - belirgin biçimde daha iyi kare verdiği durumlar vardır ve ayrıca, unutulmaması gereken: 260 daha iyi oranda hız aşırtılır).

Gelecekte ne olacak bilemem, ama şu şartlarda sana diyeceğim: "Al 260'ı ve forumdan uzaklaşıp oyununu oyna". HD 4870 1 GB kötü bir kart olmadığı için, kurcalarsan kafayı bozabilirsin.

• katılıyorum , gtx260 al fazla kafanı yorma. Hangisi kıl payı daha iyi , hangisinin saat hızı yüksek , aman physix i var bunun , diye uğraşırsan kafayı bozarsın benim gibi. Hangisinin görünüşü hoşuna giderse onu al. Çünkü belirli bir üstünlük yok kartlar arasında. 260'ı driver sorunsuzluğu , çoğu oyunların nvidia destekli olması için öneririm.
  • Ben de bu kartı almayı düşünüyorum çünkü; Bildim bileli Nvidia kullanırım şimdi başka bir markaya girmeye gerek yok nvidianın driver yükleme kolaylığı filan iyidir. ATI yi bilmiyorum hayatımda ya 1-2 kez driver' ini kurmusumdur. Oda eminimki iyi bir karttır. Yazılım kullanım açısından NVDIA kullanıcısıysan nvidia al. derim.
  • Kardeşim Bnde yaklaşık 2 haftadır bu 2 kart arasında Fark ne hangisi Daha iyi ugraşıyorum.Sende Hiç bulaşma Kafayı Yersın Arkadaşlarda demiş ztn cok kişiye sordum ettım kullanmıs ve GTX260'da karar kıldım sende GTX260 aL yaslan arkana oyna oyununu :)
  • gtx 260/2 aldım 216 lıklardan nvidia nın yazılımsal gücü amd ye almamı engelledi kartın 1068*1050 de aa açık takıldığı olmadı çok memnunum dx11 yaygınlaşana kadar çok çok idare eder eğer dx11 çıktığında bunu fizik hesaplama için kullanırsamda senelerce işime yarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZOTAC GTX 260 - GTX 285
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ZOTAC NVIDIA GTX 260 Synergy 896MB 448BIT GDDR3 boy olarak tam kaç Cm arkaşlar şuanda sipariş wericem bende x1950xt war oda dewasa bişi ama ondanda büyükse sığmıyabilir kasam enermax chakra
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

ZOTAC NVIDIA GTX 260 Synergy 896MB 448BIT GDDR3 boy olarak tam kaç Cm arkaşlar şuanda sipariş wericem bende x1950xt war oda dewasa bişi ama ondanda büyükse sığmıyabilir kasam enermax chakra

Arkadaşım Kartın boyu tam 27cm haberin olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.