Şimdi Ara

Zotac Gtx 590 mı? Sapphire AMD Hd 6990 mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki sen ne öneriyosun ne alıyım? bide ben smdi alıcagım bilgisayar donanmalarını önümüzdeki 5 sene için sorunsuz kullanmak istiyorum ona göre bi öneri yaparmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gracie05

Peki sen ne öneriyosun ne alıyım? bide ben smdi alıcagım bilgisayar donanmalarını önümüzdeki 5 sene için sorunsuz kullanmak istiyorum ona göre bi öneri yaparmısın?

Tam 5 yıl önce bugünlerdeydi. Sanırım daha 8800 Ultra ya çıkmıştı yada 1-2 ayı vardı. Dönemin en baba işlemcisi E8500'dü. E8600 henüz yeniydi 1/2 çarpan 160 mhz için çok pahalıydı. Ekran kartlarında AMD HD2000 serisi hüsrandı. HD3000 serisi hazırlıkları sürüyordu.
    Ndivida 7 serisi ve AMD X1950pro hala en iyi F/P kartlarıydı. 6600GT artık 3 yıllık kart olarak eskimişti bile. O yıl sonunda alınan 8800GT bile 2 yıl yaşamadı resmen. Efsane bir kart olduğu halde.

Vista geldi olmadı, Win 7 geldi eh işte fena değil, daha neler neler.... 5 yıllık sistem denilen LGA 1366 Core i7 serisi işlemci olarak evet 5 yıl hizmet verecektir diye umuyorum ama o zaman ki fiyatlarıyla buna değermiydi tartışılır....

Sadece 5 yıl öncesinden yani 2007 Ocak 2007 aralık bölümünden bir hatırlatma yaptım. Daha sonra köprünün altından neler geçti neler. 5 yıl sorunsuz çalışan PC toplanır. Donanımlar sağlamsa 7/24 5 yılda çalışır ama performans asla 5 yıl boyunca yetmez.

Her zaman takviye gerekecektir....

• kardeş bu sitede ayrıntılı açıklamış 6990 ilerde gözüküyor ama bende 590 tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.