Peki sen ne öneriyosun ne alıyım? bide ben smdi alıcagım bilgisayar donanmalarını önümüzdeki 5 sene için sorunsuz kullanmak istiyorum ona göre bi öneri yaparmısın?
quote:
Orijinalden alıntı: gracie05
Peki sen ne öneriyosun ne alıyım? bide ben smdi alıcagım bilgisayar donanmalarını önümüzdeki 5 sene için sorunsuz kullanmak istiyorum ona göre bi öneri yaparmısın?
Tam 5 yıl önce bugünlerdeydi. Sanırım daha 8800 Ultra ya çıkmıştı yada 1-2 ayı vardı. Dönemin en baba işlemcisi E8500'dü. E8600 henüz yeniydi 1/2 çarpan 160 mhz için çok pahalıydı. Ekran kartlarında AMD HD2000 serisi hüsrandı. HD3000 serisi hazırlıkları sürüyordu. Ndivida 7 serisi ve AMD X1950pro hala en iyi F/P kartlarıydı. 6600GT artık 3 yıllık kart olarak eskimişti bile. O yıl sonunda alınan 8800GT bile 2 yıl yaşamadı resmen. Efsane bir kart olduğu halde.
Vista geldi olmadı, Win 7 geldi eh işte fena değil, daha neler neler.... 5 yıllık sistem denilen LGA 1366 Core i7 serisi işlemci olarak evet 5 yıl hizmet verecektir diye umuyorum ama o zaman ki fiyatlarıyla buna değermiydi tartışılır....
Sadece 5 yıl öncesinden yani 2007 Ocak 2007 aralık bölümünden bir hatırlatma yaptım. Daha sonra köprünün altından neler geçti neler. 5 yıl sorunsuz çalışan PC toplanır. Donanımlar sağlamsa 7/24 5 yılda çalışır ama performans asla 5 yıl boyunca yetmez.
Her zaman takviye gerekecektir....
kardeş bu sitede ayrıntılı açıklamış 6990 ilerde gözüküyor ama bende 590 tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme