Şimdi Ara

Zotac Gtx 590 mı? Sapphire AMD Hd 6990 mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu saatten sonra ikisi de alinmaz, 7970 yada ozel sogutmali 7950, hem performanslar zamanla yeni driverlarla daha iyi olacaktir, 6990 ile gtx590'in zamani gecti artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 1 Şubat 2012; 14:26:40 >
  • gtx 580 yeter bence
  • arkadaşın birisi demiş bazıları sadece oyunlardan alacağı fpsye bakıyor demiş pardon ama gtx 590 almayı düşünen birisi için öncelik oyunlar değilmidir cenk bey karta sahip bilgilerini arkadaşa aktarmış bunla ilgili bir tartışma yapılması da yanlış adam kullanmıştır biliyordur söyler hatta isterse havasınıda atar adam bilgili donanımlı bu konuda kimse üzerine bir saldırı olarak algılamasın lütfen sadece fikrimi dile getirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoUqAnSfKx

arkadaşın birisi demiş bazıları sadece oyunlardan alacağı fpsye bakıyor demiş pardon ama gtx 590 almayı düşünen birisi için öncelik oyunlar değilmidir cenk bey karta sahip bilgilerini arkadaşa aktarmış bunla ilgili bir tartışma yapılması da yanlış adam kullanmıştır biliyordur söyler hatta isterse havasınıda atar adam bilgili donanımlı bu konuda kimse üzerine bir saldırı olarak algılamasın lütfen sadece fikrimi dile getirdim

hocam bende onu dile getirmeye çalıştım ama arkadaş sürekli saldırmaya başladı buraya gelip yazanlara yancı dedi garip bir kişiliği var ben çözemedim teşşekürler değerli yorumunuz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

arkadaşın birisi demiş bazıları sadece oyunlardan alacağı fpsye bakıyor demiş pardon ama gtx 590 almayı düşünen birisi için öncelik oyunlar değilmidir cenk bey karta sahip bilgilerini arkadaşa aktarmış bunla ilgili bir tartışma yapılması da yanlış adam kullanmıştır biliyordur söyler hatta isterse havasınıda atar adam bilgili donanımlı bu konuda kimse üzerine bir saldırı olarak algılamasın lütfen sadece fikrimi dile getirdim

hocam bende onu dile getirmeye çalıştım ama arkadaş sürekli saldırmaya başladı buraya gelip yazanlara yancı dedi garip bir kişiliği var ben çözemedim teşşekürler değerli yorumunuz için

beim amacım birisini haklı çıkartıp çıkartmamak değil bende gtx 590 aldım yalnız diğer bileşenlerimi tamamlayamadığım için henüz kullanma yada test etme fırsatını yakalayamadım ama kullandığımda test edip buna göre yorumlar yapıcam yalnız kullanmış birisine özelliklede yardımcı olmaya çalışan birisine bu tarz bir saldırıyı pek hoş bulmadım açıkçası arkadaşta kötü birşey demek istemiyor ama dile getirme şekli biraz sert forum içinde böyle şeyler olması pek hoş değil sonuçta burada herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor cenk bey sistemimi tamamladığımda sizi rahatsız edicem biraz umarım yardımlarınızı esirgemezsiniz

• @DoUqAnSfKx
    HAYIRLI OLSUn gtx590..darısı başıma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

@DoUqAnSfKx
    HAYIRLI OLSUn gtx590..darısı başıma..

eyvallah kardeşim işte önümüz haftayada diğer bileşenleri halledicem sistemi hazır konuma getiricem şu anda balıkesirde olduğum için ilgilenemiyorum dedem biraz rahatsız mecburen yanındayız önümüz hafta dönüp kurucam ve sizinle paylaşıcam
  • quote:

quote:

quote:

beim amacım birisini haklı çıkartıp çıkartmamak değil bende gtx 590 aldım yalnız diğer bileşenlerimi tamamlayamadığım için henüz kullanma yada test etme fırsatını yakalayamadım ama kullandığımda test edip buna göre yorumlar yapıcam yalnız kullanmış birisine özelliklede yardımcı olmaya çalışan birisine bu tarz bir saldırıyı pek hoş bulmadım açıkçası arkadaşta kötü birşey demek istemiyor ama dile getirme şekli biraz sert forum içinde böyle şeyler olması pek hoş değil sonuçta burada herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor cenk bey sistemimi tamamladığımda sizi rahatsız edicem biraz umarım yardımlarınızı esirgemezsiniz

hocam seve seve ne zaman isterseniz pm atın :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam seve seve ne zaman isterseniz pm atın :)

teşekkürler hocam iyi günler iyi forumlar

• Gelen tum yorumlar mesajlarimi kanitlar nitelikte umarim dikkatinizi cekmistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Gelen tum yorumlar mesajlarimi kanitlar nitelikte umarim dikkatinizi cekmistir

ya dün bana ne işle uğraşıyorsun hocam diye pm atıyordun bugün bunlar gerçekten garipsin neyse sana son mesajım bu
  • quote:

quote:

Gelen tum yorumlar mesajlarimi kanitlar nitelikte umarim dikkatinizi cekmistir

ya dün bana ne işle uğraşıyorsun hocam diye pm atıyordun bugün bunlar gerçekten garipsin neyse sana son mesajım bu

Evet attim hocam ne isle ugrasiyorsun diye.cunku test sisteminiz ve aldiginiz kart gercekten iyi bir maddiyat gerektirmekte.
    Onemseyip cevap verdiniz ben de size espirili bir sekilde yanit verdim burda sorun yok.
    Sabah geldik yazmissiniz ben bunlarin hepsini kullandim da ettim de ben de cok buyuk bir ikilemde kalarak- acaba nasil anlasilacak diye - mesajimi yazdim.yazarken bir yazim hatasi yaptiginizi fark ettim ve turkce konusunda hassa biri olarak nazik bir sekilde uyardim.siz bana tdk da mi calisiyorsun sana ne benim aciklarimi mi buluyorsun seklinde cikisip ardindan ezik, psikolojik sorunlu,liseli gibi ibareler soyleyince de ben de zivanadan ciktim...

• konu maksadını baya aştı durum daha da tatsızlaşmadan yönetici arkdaşların konuyu kitlemesi en uygunu konuyu açan arkadaşta gerekli bilgiyi aldı zaten herkese iyi forumlar dilerim
  • quote:

konu maksadını baya aştı durum daha da tatsızlaşmadan yönetici arkdaşların konuyu kitlemesi en uygunu konuyu açan arkadaşta gerekli bilgiyi aldı zaten herkese iyi forumlar dilerim

Uyardigin icin sag ol bizde bekliyorduk ki biri bizi uyarsa da sussak...

• @@DoUqAnSfKx
    GEÇMİŞ OLSUN..ACİL ŞİFALAR....
  • quote:

konu maksadını baya aştı durum daha da tatsızlaşmadan yönetici arkdaşların konuyu kitlemesi en uygunu konuyu açan arkadaşta gerekli bilgiyi aldı zaten herkese iyi forumlar dilerim

Konu kilitlemek, konu silmek son çaremiz olmalı. Öncelikle karşılıklı saygı çizgileri aşılmadıkça elbette karşıt görüşlerin savunulmasına müsamaha gösteririz. Burası forum ortamı ve herkes tecrübelerini, görüşlerini paylaşıp, diğer kullanıcıları bilgilendirme noktasında katkı sağlamalı.
  • quote:

quote:

Uyardigin icin sag ol bizde bekliyorduk ki biri bizi uyarsa da sussak...

hocam senin kendi içinde bir savaş var herhalde herkese niye sataşıyorsun bir öneride bulundum gerekli cevabı yönetici verir ve vermiş seni ilgilendiren yanı nedir mevcut konuda kaç üyeyle kavga ettiğinin tartıştığının farkındamısın bence hiç yakışık almıyor özellikle bahsettiğiniz bölümde okuyorsanız türkiyenin en iyi üniversitelerinden birisinde hatrı sayılır bir bölümünde okuyan birisinden daha ılımlı ve seviyeli davranışlar beklerdim lütfen tartışma konusunu daha fazla uzatmayın ben insanlaarın gururunu kırıcı şeyler söylemeyi hiç ama hiç sevmem ve bunu ne kadar zorlarssanız zorlayın yapmam rica ediyorum üslubunuza biraz dikkat edin benim size karşı ters bir tavrım yok iyi günler iyi forumlar dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

@@DoUqAnSfKx
    GEÇMİŞ OLSUN..ACİL ŞİFALAR....

teşekkür ederim kardeşim
  • Kusura bakma sinirlerin bugun bagayi gergin simdi de bir bas agrisi vurdu ki sorma tekrar ozur dilerim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.