Şimdi Ara

Zotac Gtx 590 mı? Sapphire AMD Hd 6990 mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

Orijinalden alıntı: gracie05

Herkese cok tesekkür ederim cok yardımcı oldunuz Gtx 590 alıcam kararımı verdim..

Arkadaşım Hd 6990 al nvidida destekli oyunlar falan ama bütün oyunlarda hd 6990 önde

Arkadasa kartin sesinden neden bahsetmiyorsun biraz objektif ol derim

arkadaş kullanmış mı ki acaba kartı, testlere bakıp konuşuyorlar işte

Herkes 590 veya 6990 alamaz dostum milleti kucumsemeden once acaba onuru kirilir mi diye bir dusun!

Şimdi herkez tabikide 6990 veya 590 kullanma fırsatı olmayabilir gönül isterki herkez kullanabilsin bu kartları ama ben bu konuda yorum yaparken tablolara değil kendi deneyimlerimden yola çıkarak yapıyorum her iki kartıda kullandım 6990 %50 ve üzeri fan sesinde kulaklarda bozulmaya yol açabilir şu anda 7970 kullanıyorum yine aynı şekilde

• EXA' da PowerColor 6990 Havale ile 1.278,63 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: gracie05

Selam arkadaslar ben ekran kartı alıcaktım ama ekran kartından fazla anlamıyorum. Sizce Gtx 590 mı? HD 6990 mı? Yada benim bazı arkadaslarım dual Gtx En GTX 480 al dediler. Sizce hangisini alıyım? Hepinize Simdiden Tesekkürler.

off gtx 480 mi dediler....hem çok fazla ısınıyor hemde gtx 590 ile neredeyse aynı gücü tüketiyor hd 6990 şuan en iyisidir..yani gtx 590 ile hd 6990 arasında oynanabilirlik bakımından bir fark yok ikiside iyidir ama sen skora önem verenlerdensen hd 6990 önde....burada Crysis Warhead ile yapılmış benchmark sonuçlarına bakabilirisniz....

Zotac Gtx 590 mı? Sapphire AMD Hd 6990 mı?

• İnuh Cenk'e biraz ayıp etmişsin hocam forumdaki yapılan testler boy gösterisi değil alacak olan kişilere yada '' acaba GTX 590-7970 gibi kartla kaç fps alırım nasıl olur,SLI yapsam nasıl olur '' gibi kafasındaki sorulara cevap arayanlar için açıyorlar o konuları ben kendisini tanıyorum sonuçta deneyimlerini paylaşmak güzeldir mesela ben bir çok konuya bakarak bilgileniyorum atıyorum bende 580 SLI vardır Cenk'te 590 SLI vardır arada kaç fps oynar aradaki fiyat farkına değer mi bu fpsler için diye konuşulup düşünme yeri burası kimsenin burasını pazar sandığı vs yok kartlarını gösterip ben güç sahibiyim dediğide yok tavrını gerçekten yanlış buldum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhee

İnuh Cenk'e biraz ayıp etmişsin hocam forumdaki yapılan testler boy gösterisi değil alacak olan kişilere yada '' acaba GTX 590-7970 gibi kartla kaç fps alırım nasıl olur,SLI yapsam nasıl olur '' gibi kafasındaki sorulara cevap arayanlar için açıyorlar o konuları ben kendisini tanıyorum sonuçta deneyimlerini paylaşmak güzeldir mesela ben bir çok konuya bakarak bilgileniyorum atıyorum bende 580 SLI vardır Cenk'te 590 SLI vardır arada kaç fps oynar aradaki fiyat farkına değer mi bu fpsler için diye konuşulup düşünme yeri burası kimsenin burasını pazar sandığı vs yok kartlarını gösterip ben güç sahibiyim dediğide yok tavrını gerçekten yanlış buldum hocam.

Ustat ben zaten gidip kimsenin konusuna yazmadim ki sacma ya da gereksiz.
    Bu forumdaki bilgiler pesinde kosan kisilerin hepsi icin bu konular kesinlikle gerekli buna katiliyorum.cunku adamlarin dunya gorusu bf3den alacagi fps uzerine kurulu ve secinlerine de saygi duyuyorum.ama cenk bey geldi konuya sag olsun bilgisini paylasti lakin paylasirken ben kunlarin hepsini kullandim gibi kendini yuceltmeye calisan ibareler kullandi.kendisinin imla hatalarini duzeltince hemen bir cikisma filan ben boyle cocukca hareketlere goz yumacak biri degilim.vay efendim psikolojik sorunmus ezilmislikmis ben de kendimi tutamadim tum gercekleri yuzune vurdum.durum bu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu forumdaki bilgiler pesinde kosan kisilerin hepsi icin bu konular kesinlikle gerekli buna katiliyorum.cunku adamlarin dunya gorusu bf3den alacagi fps uzerine kurulu ve secinlerine de saygi duyuyorum.ama cenk bey geldi konuya sag olsun bilgisini paylasti lakin paylasirken ben kunlarin hepsini kullandim gibi kendini yuceltmeye calisan ibareler kullandi.kendisinin imla hatalarini duzeltince hemen bir cikisma filan ben boyle cocukca hareketlere goz yumacak biri degilim.vay efendim psikolojik sorunmus ezilmislikmis ben de kendimi tutamadim tum gercekleri yuzune vurdum.durum bu...

Açıkcası forumdaki bir çok arkadaş BF3 testlerine bakarak alıyor kartları ben BF3 kasmıyorum vede kasanlara saygım sonsuz fakat Cenk'in hepsini kullandım demesi kıyasladım demek manasında yani tecrübelerime dayanarak deriz ya işte olay o yani yanlıs anlasılmasın burada ben kimsenin avukatı felan değilim fakat onuda yakından tanıyorum kendisini yüceltme gibi bir çabası olmadı hiç bir zaman imla hatası yapmış onu bende gördüm o konuda haklısınız fakat çocukca vs demeye gerçekten hiç hakkınız yok kendisi yaşını başını almış birisidir konuyu büyütmenin manası yok isteyen isteğine göre alır ürünü arkadaş bize tecrübelerini aktarıyor konular açarak kimseye ben zenginim demedi,demiyorda yani bugün bende gitsem MARS 2 alıp inceleme yapsam Bench-BF3 testlerini koysam bu yapılan emeğe saçma sapan demeye hakkınız yok unutmayın ki sizin yanlış bulduğunuz şey bir başkasının gerçeğidir.

• quote:

quote:

Açıkcası forumdaki bir çok arkadaş BF3 testlerine bakarak alıyor kartları ben BF3 kasmıyorum vede kasanlara saygım sonsuz fakat Cenk'in hepsini kullandım demesi kıyasladım demek manasında yani tecrübelerime dayanarak deriz ya işte olay o yani yanlıs anlasılmasın burada ben kimsenin avukatı felan değilim fakat onuda yakından tanıyorum kendisini yüceltme gibi bir çabası olmadı hiç bir zaman imla hatası yapmış onu bende gördüm o konuda haklısınız fakat çocukca vs demeye gerçekten hiç hakkınız yok kendisi yaşını başını almış birisidir konuyu büyütmenin manası yok isteyen isteğine göre alır ürünü arkadaş bize tecrübelerini aktarıyor konular açarak kimseye ben zenginim demedi,demiyorda yani bugün bende gitsem MARS 2 alıp inceleme yapsam Bench-BF3 testlerini koysam bu yapılan emeğe saçma sapan demeye hakkınız yok unutmayın ki sizin yanlış bulduğunuz şey bir başkasının gerçeğidir.

teşşekürler kardeşim dikkat et arkadaş sanada saldırabilir yanlız :D

• quote:

quote:

quote:

teşşekürler kardeşim dikkat et arkadaş sanada saldırabilir yanlız :D

Bu destekci bulma cabalari neden?
    Ben kimseye saldirmadim sana sadece olanlari soyledim sen de korkularinla yuzlestigin icin saldirmak olarak algiladin.

• quote:

quote:

Soylediklerinize aynen tami tamina ictenlikle katiliyorum. Arada duzey farki olunca benim yanlis buldugum sey bir başkasının gerçeğidir.

• Hocam destekcilikle ne alakası var tamam bilgisayar mühendisi olabilirsin fakat bizde köyden gelmedik ki köyden gelmiş olsakta esas senin bu yaptığın kendini pazarlamaktır. ODTU BİLGİSAYAR MUHENDİSİ büyük harflerle yazınca millet daha mı iyi görüyor yoksa daha mı havalı oluyor anlamış değilim.Ben olaya tamamen bir sistemci olarak bakıyorum kendimde üniversite mezunuyum fakat kartlar hakkında Cenk kadar yada Demircibu kadar bilgiye sahip değilim genel olarak ne derece ısınır ne derece ses yapar vs vs Cenk size bunları paylaşmış fakat siz olayı başka boyuta getirmişsiniz neyse daha fazla forumu kirletmenin alemi yok iyi forumlar dilerim hocam.
  • quote:

Hocam destekcilikle ne alakası var tamam bilgisayar mühendisi olabilirsin fakat bizde köyden gelmedik ki köyden gelmiş olsakta esas senin bu yaptığın kendini pazarlamaktır. ODTU BİLGİSAYAR MUHENDİSİ büyük harflerle yazınca millet daha mı iyi görüyor yoksa daha mı havalı oluyor anlamış değilim.Ben olaya tamamen bir sistemci olarak bakıyorum kendimde üniversite mezunuyum fakat kartlar hakkında Cenk kadar yada Demircibu kadar bilgiye sahip değilim genel olarak ne derece ısınır ne derece ses yapar vs vs Cenk size bunları paylaşmış fakat siz olayı başka boyuta getirmişsiniz neyse daha fazla forumu kirletmenin alemi yok iyi forumlar dilerim hocam.

Arkadas bazen buyuk harf kullanmis kendi mesajlarinda benim de canim cekti o acidan.
    Tabi sizin goruslerinize de saygiliyim.yalniz bu tartisma ortamini forumu kirletmen olarak algilamaniz tarafimca pek hos karsilanmadi belirtmek isterim

• quote:

quote:

Hocam destekcilikle ne alakası var tamam bilgisayar mühendisi olabilirsin fakat bizde köyden gelmedik ki köyden gelmiş olsakta esas senin bu yaptığın kendini pazarlamaktır. ODTU BİLGİSAYAR MUHENDİSİ büyük harflerle yazınca millet daha mı iyi görüyor yoksa daha mı havalı oluyor anlamış değilim.Ben olaya tamamen bir sistemci olarak bakıyorum kendimde üniversite mezunuyum fakat kartlar hakkında Cenk kadar yada Demircibu kadar bilgiye sahip değilim genel olarak ne derece ısınır ne derece ses yapar vs vs Cenk size bunları paylaşmış fakat siz olayı başka boyuta getirmişsiniz neyse daha fazla forumu kirletmenin alemi yok iyi forumlar dilerim hocam.

Arkadas bazen buyuk harf kullanmis kendi mesajlarinda benim de canim cekti o acidan.
    Tabi sizin goruslerinize de saygiliyim.yalniz bu tartisma ortamini forumu kirletmen olarak algilamaniz tarafimca pek hos karsilanmadi belirtmek isterim

açıkçası sizin hoşunuza giden şeyler ne çok merak ettim hala takmışın kıytırık bf3 testlerine 3d mark testlerine sen diyorsunki forumda herkez salak bu testlere göre ekran kartı alıyor ben akıllıyım bu testlere göre ekran kartı almıyorum 5770 kullanıyorum tamam istediğin ekran kartını kullanabilirsin saygı duyarım ama bizim yaptığmız testlere kıytırık demeye hakkın yok insanlar çoğu yerde o testlere bakarak güvenerek ekran kartı alıyor kullanıyor satıyor

Ben kendime yancı bulmaya çalışmıyorum bizi bilen biliyor tanıyan tanıyor ben bugüne kadar kim bana pm attıysa ekran kartı hakkında kim yardım istediyse gönülden cevap verdim yardımcı oldum sende pm atsan bana sorsan sanada yardımcı olur(dum)

• quote:

Ben bu forumu kirletmeyi kendi açımdan söyledim hocam yani ben bu tartışmada yokum gibisinden vede üst üste sürekli alıntı sayfanın kasmasına vede konuyu açan arkadasın bilgiden çok tartışma ortamı görmesine neden olmuş hocam iyi günler hayırlı forumlar dilerim.
  • quote:

quote:

quote:

açıkçası sizin hoşunuza giden şeyler ne çok merak ettim hala takmışın kıytırık bf3 testlerine 3d mark testlerine sen diyorsunki forumda herkez salak bu testlere göre ekran kartı alıyor ben akıllıyım bu testlere göre ekran kartı almıyorum 5770 kullanıyorum tamam istediğin ekran kartını kullanabilirsin saygı duyarım ama bizim yaptığmız testlere kıytırık demeye hakkın yok insanlar çoğu yerde o testlere bakarak güvenerek ekran kartı alıyor kullanıyor satıyor

Ben kendime yancı bulmaya çalışmıyorum bizi bilen biliyor tanıyan tanıyor ben bugüne kadar kim bana pm attıysa ekran kartı hakkında kim yardım istediyse gönülden cevap verdim yardımcı oldum sende pm atsan bana sorsan sanada yardımcı olur(dum)

Bu anda buyuk bir huzun icerisindeyim senden yardim alamayacak olmanin verdigi aci yuregimi parcaliyor...
    Bu forumda senden yardim isteyecek en son kisi benim zaten.
    Evet 5770 kullaniyorum ama sahip oldugum tum bilisim ekipmanimi imzama yazsam agzin duser.

• Cenk kadar ekran kartı kullanan çok az kişi var..Haksızlık etmeyelim.Ayrıca verdiği emeğe yaptığı test vs. lerde saygısızlık etmeyelim aksine tşk edelim..
  • @inuh bence yaz tum bilisim ekipmaninı..
    inan kötü olarak algılama bu tür tartışmalar yerine birçok kişiye faydan dokunur..
    benimde hayalimdeki meslek bilgisayar mühendisi olmaktı ama inşaat mühendisi oldum...şartlar vs..
    yapıcı olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

Cenk kadar ekran kartı kullanan çok az kişi var..Haksızlık etmeyelim.Ayrıca verdiği emeğe yaptığı test vs. lerde saygısızlık etmeyelim aksine tşk edelim..

ben sana teşşkür ederim kardeşim:)
  • Konuyu açan ve 2 kart arasındaki kararsızlığa düşen birine her 2 kartıda denemiş birisinin vereceği cevap kadar normal bir durum varmıdır?
    Cenk kardeşimin şahsi ve imkanları doğrultusunda ilgilendiği Hobi alanlarından biride bilgisayar donanımlarıdır.
    Onu sadece forum üzerinden değerlendirmek ve hakkında yalan/yanlış hitamlarda bulunmak doğru değildir.
    Domanım ürünleri başlığı altında kişilere yönelik taciz niteliği taşıyan yada aşağılayıcı sözler kullanılmasından yana değilim.
    Tartışmalar, kişilerin karakterlerini ve kimliklerini yansıtmadığı gibi, çok tatsız sonuçlarla sonuçlanabilir..

Sayın @inuh;
    Sizi tanımam fakat Cenk kardeşimi tanırım, sürekli konuşurum. Kendisini tanımış olsanız yazdığınız her kelimeye üzülürdünüz..
    Kendisinin parasıda olsa, 5-10 farklı kasada değişik donanım ürünlerini de kullansa ne beni, ne sizi, nede başka birini ilgilendirmez.
    Buradaki amaç, benim, sizin ve hepimizin merak ettiği, bilmek istediği inceleme sonuçlarını başkaları ile paylaşmaktır.
    Sadece burada değil, her donanım sitesinde bu böyledir. Forum üzerinde sistem paneli ve imza alanı vardır.
    Herkes kullandığı donanım bileşenlerini yazsın diye bu alanlar ayarlanmıştır.
    Bu sadece benim nacizane görüşümdür. Kimseyi savunmak değildir. Doğru olduğunu görmediğim bir yazışmaya sadece müdehale etmektir.
    Sizinde donanım ürünlerine ilginizin olduğu, ürünleri ve testleri takip etmenizden, ayrıca bilgisiz arkadaşlara elinizden geldiği kadar yardım etmeye çalışmanızdan bellidir.
    Dün gece farklı bir konudan alıntıları eklemek istiyorum..

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW
    size bundan versek
    MSI Radeon HD 7950

Tabi kart çok taze, daha fırından yeni çıktı biraz beklenemiz gerekecek. öyle yaza kadar da değil.
    Makul fiyatlar ile ülkemize teşrif ederler ise, yaklaşık 1000-1100 civarı olabilir. 10 günü bulur gelmeside..

1100e bul ben 10tane alacagim

quote:

quote:

VATANA millete hayrı dokunan bir mağazamız var
    önce ekleyip, sonra herkesten ucuza satıyor.. o fiyata alınır merak etmeyin
    kişisel soru, 10 taneyi ne yapacaksınız

10way sli yapmayi dusunuyorum sonra md5 kirarim?
    Not: 10way sli diye birsey yok heycan yapmayin

Konulara ne kadar iyi niyetli ve esprili yaklaşırsak, o kadar eğlenceli ve keyifli hale geleceği kanaatindeyim.
    Saygılar, iyi forumlar...

• quote:

Konuyu açan ve 2 kart arasındaki kararsızlığa düşen birine her 2 kartıda denemiş birisinin vereceği cevap kadar normal bir durum varmıdır?
    Cenk kardeşimin şahsi ve imkanları doğrultusunda ilgilendiği Hobi alanlarından biride bilgisayar donanımlarıdır.
    Onu sadece forum üzerinden değerlendirmek ve hakkında yalan/yanlış hitamlarda bulunmak doğru değildir.
    Domanım ürünleri başlığı altında kişilere yönelik taciz niteliği taşıyan yada aşağılayıcı sözler kullanılmasından yana değilim.
    Tartışmalar, kişilerin karakterlerini ve kimliklerini yansıtmadığı gibi, çok tatsız sonuçlarla sonuçlanabilir..

Sayın @inuh;
    Sizi tanımam fakat Cenk kardeşimi tanırım, sürekli konuşurum. Kendisini tanımış olsanız yazdığınız her kelimeye üzülürdünüz..
    Kendisinin parasıda olsa, 5-10 farklı kasada değişik donanım ürünlerini de kullansa ne beni, ne sizi, nede başka birini ilgilendirmez.
    Buradaki amaç, benim, sizin ve hepimizin merak ettiği, bilmek istediği inceleme sonuçlarını başkaları ile paylaşmaktır.
    Sadece burada değil, her donanım sitesinde bu böyledir. Forum üzerinde sistem paneli ve imza alanı vardır.
    Herkes kullandığı donanım bileşenlerini yazsın diye bu alanlar ayarlanmıştır.
    Bu sadece benim nacizane görüşümdür. Kimseyi savunmak değildir. Doğru olduğunu görmediğim bir yazışmaya sadece müdehale etmektir.
    Sizinde donanım ürünlerine ilginizin olduğu, ürünleri ve testleri takip etmenizden, ayrıca bilgisiz arkadaşlara elinizden geldiği kadar yardım etmeye çalışmanızdan bellidir.
    Dün gece farklı bir konudan alıntıları eklemek istiyorum..

quote:

quote:

size bundan versek
    MSI Radeon HD 7950

Tabi kart çok taze, daha fırından yeni çıktı biraz beklenemiz gerekecek. öyle yaza kadar da değil.
    Makul fiyatlar ile ülkemize teşrif ederler ise, yaklaşık 1000-1100 civarı olabilir. 10 günü bulur gelmeside..

1100e bul ben 10tane alacagim

quote:

quote:

VATANA millete hayrı dokunan bir mağazamız var
    önce ekleyip, sonra herkesten ucuza satıyor.. o fiyata alınır merak etmeyin
    kişisel soru, 10 taneyi ne yapacaksınız

10way sli yapmayi dusunuyorum sonra md5 kirarim?
    Not: 10way sli diye birsey yok heycan yapmayin

Konulara ne kadar iyi niyetli ve esprili yaklaşırsak, o kadar eğlenceli ve keyifli hale geleceği kanaatindeyim.
    Saygılar, iyi forumlar...

doğru söyliyeni 9 köyden kovarlarmış aman dikkat et :) teşşekürler bu arada

• Lütfen Alıntı Sistemini forum düzenini bozacak, mesajların önüne geçecek şekilde kullanmayalım. Karşılıklı saygıyı koruyarak yorumda bulunalım. Kişisel tartışmaları forum üzerinden yapmayalım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.